- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
allah herkese böyle kaybolmak nasip etsin bacım iyi yere kaybolmuşsunMerhaba hanımlar kk ya küçük diyordum ama baya buyukmus bazen yolumu kaybedıyorumve yine kayboldum derken burayı buldum
Biz onla ewlenicezz zaten iki dul yok koca bulamıyozz bizz hollanda da ewlencezz biz onlaabacaklar falan on numara @FallenAngel görmesin bunu buna bile sarkar
Teşekkürler sizide biyerden tanıyor gibiyimallah herkese böyle kaybolmak nasip etsin bacım iyi yere kaybolmuşsun
sabah bana taciz girişiminde bulundu @miskamber de yardım etti az kalsın tecavüz etcekti al şunu başımdan hadi evlenin de bende rahat ederim en azındanBiz onla ewlenicezz zaten iki dul yok koca bulamıyozz bizz hollanda da ewlencezz biz onlaa
İlişkimizin erkeğide o olcakk ben olmam dedım aahahha
tanıyorsundur canım bdvde görmüşsündür muhtemelen heryere yetişiyorum zatenTeşekkürler sizide biyerden tanıyor gibiyim
Dur ben şuna watsaptan sapıklık yapmaya başlıyayımmmm, azdırayım erkekya o aahahhahahasabah bana taciz girişiminde bulundu @miskamber de yardım etti az kalsın tecavüz etcekti al şunu başımdan hadi evlenin de bende rahat ederim en azından
çok kudurtma kız erkeğim ihtiyacım var derse görürsünDur ben şuna watsaptan sapıklık yapmaya başlıyayımmmm, azdırayım erkekya o aahahhahaha
ahahahahaçok kudurtma kız erkeğim ihtiyacım var derse görürsün
tanıyorsundur canım bdvde görmüşsündür muhtemelen heryere yetişiyorum zaten
acaip uyku bastırdı banaaa
Neden hamile misinacaip uyku bastırdı banaaa
gece uyutmadılarmı kız niye uykun varlaynnnnnn
yeni evliyim ben. olamamalıyım
saaaneee laaaagece uyutmadılarmı kız niye uykun var
ellerine sağlık oh iyi oldusaaaneee laaaa
bekarsın sen. geceleri uyumamak ne demektir anlaman sen
cokmu ezdim laynnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?