karıştırırım onu boşuna mı orya diktikçocuğu karıştırma bu işe seninle benim aramdaki bi mesele
içimde bir erkek yaşıyo sanırım haydar sakin ol oğlumsakin ol dostum..
senin sorunun ne biliyormusun lanet olası o koca dötünün kafandan büyük olmasıııııııııı
yanımda su taşıyorum atarım suratına bebeğininnnnnnnüstüne salarımm ha
duydun mu minnak çoraplarını 2 ayda bir değiştiriyormuşşsakin ol dostum..
senin sorunun ne biliyormusun lanet olası o koca dötünün kafandan büyük olmasıııııııııı
bebeğim libidonu koru sakın ha boşa harcama..içimde bir erkek yaşıyo sanırım haydar sakin ol oğlum
bu günler için mi yetiştirdik bu çocuğu velayetini alıveririm valla ne biçim anasın sen piiii sanakarıştırırım onu boşuna mı orya diktik
bi işe yarasın
su geçirmez benim kedim tamammıyanımda su taşıyorum atarım suratına bebeğininnnnnnn
canım bizim çoraplar paristen koku yapmaz..duydun mu minnak çoraplarını 2 ayda bir değiştiriyormuşş
nerenden salladın acaba bunu o çorabım değil donum ahahahduydun mu minnak çoraplarını 2 ayda bir değiştiriyormuşş
nöyyynerenden salladın acaba bunu o çorabım değil donum ahahah
yok beybi kediler sudan korkuyor..su geçirmez benim kedim tamammı
bende çok bebeğim hepimize yeterbebeğim libidonu koru sakın ha boşa harcama..
allah kahretsin yine can evimizden vurduncanım bizim çoraplar paristen koku yapmaz..
hı sizin kullandığınz çorap neydi ağdidas mı...
vahh guzummm kıyamam sana annnemmmm keşke ben olaydımm korurdm seniyok beybi kediler sudan korkuyor..
bunu keşfettim..sabah yürüyordum arkamdan iki kedi geldi başladılar kavgaya .. anam nasıl korktum yeaaa
boş da değilim halbuki bi yandan üç tane blok diktim naberanasını satam 3 tane boş adam var koskoca forumda
sesi minnak ve maalesef ki ben...
hakkatten millet nereye gitti gıanasını satam 3 tane boş adam var koskoca forumda
sesi minnak ve maalesef ki ben...
söyle pazardan ne kadara aldın söylekurban ol sen benim donuma çorabıma
vayt be becerikli hatunum benim..boş da değilim halbuki bi yandan üç tane blok diktim naber
hakkatten millet nereye gitti gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?