Wellcare kidsfer

Erken evet farkındayım ama çok düşük dedi doktor, değerlerini söylemedi açıkcası, gaz için probiyotik maflor kullanıyoduk 1 haftadır, iyi gelmişti rahat çıkarabiliyodu gazını, ama kabız olunca ara verdim , bu seferde çok acı çeker oldu bebeğim poposu da acıyo çıkarırken, napcamı şaşırdım açıkcası biraz, kremler sürdüm yumuşatsın die ama gaz karnına da agrı yapıyodu, bide erkek olunca çok gazlı haliyle, o yüzden demir ocean damlaya başladm, aslında ferrum içime sinmiyo ama değerleri düzelsin başka temiz içerikli kullanırız die düşünüyorum,

E nabızdan bakabilirsiniz değerlere. Bebeğiniz mama ile mi besleniyor sadece ?

E nabızdan bakabilirsiniz değerlere. Bebeğiniz mama ile mi besleniyor sadece ?
Sadece anne sütüyle besleniyo, mama vermiyorum, e nabızdan bakmaya çalıştım ama giremiyorum bilgilerine, göstermiyo, benim üzerime ekli gözüküyo oğlum ama girişini yapamıyorum incele dio onamı basmam gerekiyo

YouTubedan videosuna bakabilirsiniz kimliği varsa ayrı e nabızı oluyo siz kendi profilinizden geçiş yapabiliyorsunuz

WellCare oğluma kullanıyorum kabızlık yapmadı. Ocean microfer de yapmadı. Kullandıklarınız sanki eski tip demir damlaları hep bilmiyorum çok ama.
Sideferi de ben hamileliğimde kullandım gayet iyidi normalde demir ilaçlarından hemen kabız olurum.
Sadece emiyorsa siz de venatura bisglinat tarzı bir takviye kullanın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…