whats appla ilgili..

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
Kizlaaar merhabaaa bugun bisey duydum whatsappa kendi telefon numaramizi degil de baskasinin tel nosunu girersek ve onun teline gelen sifreyi girersek onun whats appina erismis oluyormusuz? Tam olarak bilmedigimden sordum sizlere bu konu hakkinda bilgi sahibi olan ve deneyen varsa yorumlarini esirgemesin lutfeen :)

evette hat telde takılı olmadığı için numarayı değiştirsende aynı insanlar çıkıyo

İwit doğru lazım olmuştu bi defa yapmıştık ama bazı cihazlarda olmuyormuş yani her cihazla uyuşmama gibi bi olay warmış

yeni telefon değiştirdim whatsapp indirdiğimde telefon numaramı girdim ve şifre geldi telefonuma o şifreyle de kuruldu.

o an benim de aklıma gelmişti başka numarayla olur mu acaba diye. demek ki oluyormuş :KK45:

kişi listeleri geliyor ama konuşmalarda çıkıyor mu peki,msjlaşırken falan görünüyor mu

benim telimi vermiştim birine sadece bende kayıtlı kişiler ondada çıktı mesajlar değil ama.

Kizlaaar merhabaaa bugun bisey duydum whatsappa kendi telefon numaramizi degil de baskasinin tel nosunu girersek ve onun teline gelen sifreyi girersek onun whats appina erismis oluyormusuz? Tam olarak bilmedigimden sordum sizlere bu konu hakkinda bilgi sahibi olan ve deneyen varsa yorumlarini esirgemesin lutfeen :)
aynen öyle hatta kendi numaranla telefonuna başkasının hattını tak whatsup yükle sonra sil kendi hattını tak whatsup yükle o numarayı gir onun whatsup sende bil:)

Ya anlamadım nasıl yani oluyor bu? Açıklayıcı yazarmısınız kızlar. Merak ettim. tam olarak tekniği ne bunun.

ya meraktan soruyorum. neden soruyorsunuz bunu? pek masum bir soru değil bu

X