• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsaap da görüntülü arama hakkında, bakar mısınız?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Daha yeni eşim cevrimiciydi.
Birşeyler yazdim bi konu hakkında. Sonra aradim görüntülü ve ( esimin ismi) şu an başka aramada diye yazdı. Normal aradim whatsaap da değil normal sesli konuşuyordum dedi. Sizce hangisi doğru. ? Whatsaap da görustugu icin boyle bir yazi cikmadi mi

Normalden konuşuyordum demiş zaten. Öbür seçenek ne?
Ben mi anlamadım.

Normalden konuşuyordum demiş zaten. Öbür seçenek ne?
Ben mi anlamadım.
Bak birini ararsin tuslardan konusursun ya öyle konuşuyordum diyor. Ben whatsaap da biriyle konuştuğunu düşünüyorum. O yüzden x şu su an başka arama da yazdi. Sence hangisi

Bak birini ararsin tuslardan konusursun ya öyle konuşuyordum diyor. Ben whatsaap da biriyle konuştuğunu düşünüyorum. O yüzden x şu su an başka arama da yazdi. Sence hangisi
Pardon şimdi anladım, whatsapp ta çevrimiçiyken telefonu çalmıştır. O yüzden hala çevrimiçi görünüyordur.
Oluyor bazen öyle şeyler.
Başka aramada diye de yazar, doğru söylüyor.

Pardon şimdi anladım, whatsapp ta çevrimiçiyken telefonu çalmıştır. O yüzden hala çevrimiçi görünüyordur.
Oluyor bazen öyle şeyler. Başka aramada diye de yazar.
Tamam çok sagolun . Şu an yorumlara göre kizip kizmayacagim da. Kafam duruldu bir an

Tamam çok sagolun . Şu an yorumlara göre kizip kizmayacagim da. Kafam duruldu bir an
Sakin olun biraz bebeğe yazık :)
Hem adam zaten görüşmedeydim demiş, whatsapptan görüşse niye normalden görüştüm diye yalan söylesin ki?
Ha normalden konuşmuş ha whatsapptan.
Ne farkı var artık arada, böyle ufak tefek şeyler için niye geriliyorsunuz?

Back
X