Whatsap web- kocam

Kız eski mahallesinden bir kız
Hafif bir kız gbi biraz
Zaten ben kıza kendi numaramdn kim oldugunu sordum ve kız bana direkt isim ve soyismini soyledı:)

Siz kiza arama olayını gördükten sonra sordum öyle böyle dedi net cevap vermedi dediniz, ne dediki tam olarak

Birde kizin hafifliğini size ad soyad dediği için mi düşündünüz...

Siz kiza arama olayını gördükten sonra sordum öyle böyle dedi net cevap vermedi dediniz, ne dediki tam olarak

Birde kizin hafifliğini size ad soyad dediği için mi düşündünüz...
Arama olayı değil
Watsapında engellenen noyu görüp ben kaydedip bayan oldugunu ve facede ben arattıktan snr sordum
Watsapında engellediğin bayan kim diye?

Hafif oldugunu facedeki profilinden be begenen kişilerden anladım

Ben baglanıyorum eşimin teline haberi yok ben okuyorum o siliyo garibim bişeyden haberi yok kotu bsey de yapmıyo ama gene de sliyo bnde seslenmiom

Yedekleme aciksa telefon dosyalarindan watsapp dosyasını bul (uygulamayi degil). Yedeklemeler açılıyor mu bi bak. Açılmıyorsa da gmail şifresini biliyorsan google driver'a gir oraya kaydoluyor asıl.

Ne olduğunu merak ediyorum
Kız mi dadandi , eşim mi yazdı birseyler
Kızı aramıs 3 kere ama konusma olmamıs süre 00.00 yazıyordu
Kız teli neden acmamıs eşim neden aramıs vs

Online işlemlerde 3 ay mi 6 ay mi konuşma gecmisi oluyor baksana hic konusmuslar mi mesajlasmislar mi

vayyy kurnazlığa bak. tebrik ediyorum seni
harbi doğru söylüyorsun keşke başta öyle yapsaydı.
gerçi şimdide geç değil birisinin numarasından veya tek kullanımlık hattan senin dediğin şekilde yaparsa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…