Ayrılıp ayrılmayacagımın kararını siz mi veriyorsunuzDetayları öğrensen ne olcak,ayrılmayacağına göre boşver canın sıkılmasın...
Aslında kocam uyuyunca onun telinden yaxabilirimBiz kadınlar dedektif gibiyiz he.
Ama şurası yanlış. Ona kendin olarak yazacağına whatsapp profiline kocanın fotosunu ekleyip kadına "diğer noda engellemiştim kusura bakma bu yeni numaram deyip laf alacaktın ağzından.
Ama gercek ne bilmiyorki. Ya gorusmuyorlarsa, ya da adam istemiyordur, vs. Ama bi hukuk gecmis var belli.Biz kadınlar dedektif gibiyiz he.
Ama şurası yanlış. Ona kendin olarak yazacağına whatsapp profiline kocanın fotosunu ekleyip kadına "diğer noda engellemiştim kusura bakma bu yeni numaram deyip laf alacaktın ağzından.
Allah korusunNe diye ariyomus kocan?
Artık cok korkuyorum ya her an aldatilabiliriz :/
Çok ciddiye almadım bu yüzden engelledm bir kere aratilmişEşinizin facebooktan aradığını görünce engellemişsiniz. Tavrınız çok garip. Aldatmak isteyen adama bu şekilde mani olamazsınız.
Bu durumda benim de önerim uğraşıp kendinizi daha mutsuz etmemeniz yönünde. Öğrenseniz ne olacak, telefondan da mi engellemeye uğraşacaksınız? Yazık değil mi bu kadar çabaya? Facebooktan görüp engellemek gururunuzu incitmedi mi?
İşte o hukuku öğrenmek için.Ama gercek ne bilmiyorki. Ya gorusmuyorlarsa, ya da adam istemiyordur, vs. Ama bi hukuk gecmis var belli.
Haklısın. Konu sahibi kardeşim, hakkinda hayirlisi olsun. Hic sikma canini demicem sıkıntı olacaktir ama elden birsey gelmez bazenİşte o hukuku öğrenmek için.
Ama ayrılmaya cesareti yoksa hiç kurcalamasın daha iyi.
Aslında kocam uyuyunca onun telinden yaxabilirim
Öğrenemiyorum işte elim kolum baglılütfen ne bunu yaparak eşinizi ne de kendi numaranızdan kıza sorular sorup kendinizi rezil etmeyin. Kızı karıştırmadan öğrenin ne öğreneceksiniz.
Çok ciddiye almadım bu yüzden engelledm bir kere aratilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?