Benim çocuğum bana tatlıdır herkese değil, çocuk fotosu atmak saçma geliyor bana. Konu sahibinin durumu farklı yurt dışında yaşadığı için . Ama eltiyi hakikaten ilgilendirmiyor. Bende grupta get konuya atlamam . İlla ki tlf yapışık mı gezelimSanırım o elti benim :) eşimin ailesinin de bi watsup grubu var. Herkes çocuklarının resimlerini paylaşıyor. Sürekli hayırlı cumalar mesajları vb... Arada yazmıyorum diye halalar kuzenler bana da takiliyorlar. Yazışmaları okumuyorum bile. Çünkü kendi hayatıma odakliyim. Onların özel hayatlarını merak etmiyorum. Hastalık durumlarında geçmiş olsun diye ararim ordan yazmam. Ayni şeyi onlardan da beklerim. Mesaj atmasınlar arasınlar diye. Bi kaç kere sitem ettiler ama önemsemedim.
Bilemiyorum siz çok takıyorsunuz gibi geldi bana.
Ya iste ilk yazimda belirttigim.gibi kv sitem ediyor mira bana hic ama yollamiyoe bana hic yazmiyor beni sevmiyor galiba diyeBenim çocuğumun fotosu eltimin neden dikkatini çeksin, el sonuçta. Saçma gelmiş bu grup ki cvp yazmıyor. Şahsen bende ilgilenmezdim. Hala olarak babaanne olarak torununu görmek isteyebilir onlara foto atarsın ı da yine zırt vırt değil. Görümcen istesin yiğenimin fotosunu atın vs diye özlediyse. Ayrıca Eltimin hal hatırını da soracak olursam özel olarak mesajlaşırım.
Iste ilk yazimda belirttigim gibi bencede eltime ne cocuklarim sonucta hala ve babaanne daha ozler ama onlarin telefonunda yazismaladi gorunce onlara sitem ediyormus arkamdan tamam o zaman sitem etme cunku kv bana hep diyor xi de ara konus sor bunaldim vallahBenim çocuğum bana tatlıdır herkese değil, çocuk fotosu atmak saçma geliyor bana. Konu sahibinin durumu farklı yurt dışında yaşadığı için . Ama eltiyi hakikaten ilgilendirmiyor. Bende grupta get konuya atlamam . İlla ki tlf yapışık mı gezelim
Eltim.kendini magdur durumuna dusuruyor halbuki paylasimlarimi sikı takip ediyor. Gorumce ve kv ile ara sira yaptigimiz muhabbetleride telefonda gorunce sitem ediyor. E o zaman sitem etme bunuda politik davranip guya uzulup kv soyluyor. Bende dusundugumu kv soylesem kotu olurum diye dusundumAman neden hep sen yazacakmışsın?
2 haftada bir nasılsın çocuklar nasıl dersin 10 dk hoşbeş hadi iyi günler bitti. Valla iyi kafa yoruyorsun bu meselelere, kv uyarıyor eltine yaz diye sende tamam diyorsun çocuğunun ateşi var sen eltin geçmiş olsun demedi diye dert ediyorsun.
Düşündüğünü söyleme. Eltin de sitem ederse etsin boşver. Dahil edilmeyince surat yapan dahil edilince susan insana daha ne yapıcan. Milletin nazını ne çekiyorsun.Eltim.kendini magdur durumuna dusuruyor halbuki paylasimlarimi sikı takip ediyor. Gorumce ve kv ile ara sira yaptigimiz muhabbetleride telefonda gorunce sitem ediyor. E o zaman sitem etme bunuda politik davranip guya uzulup kv soyluyor. Bende dusundugumu kv soylesem kotu olurum diye dusundum
Benim çocuğum bana tatlıdır herkese değil, çocuk fotosu atmak saçma geliyor bana. Konu sahibinin durumu farklı yurt dışında yaşadığı için . Ama eltiyi hakikaten ilgilendirmiyor. Bende grupta get konuya atlamam . İlla ki tlf yapışık mı gezelim
Israrla anlamamanizi ben anlamiyorum konu ve amacim gayet ortada. Ayrica konu icinde izah etmeme ragmen birde editledim beni sevmiyorsa arkamdan ben onu disliyormusum gibi yansitmasinGrubu sadece kayınvalideniz ve görümceniz için açmalıydınız. Eltiniz ve eşi çıkmak isteseler çıkamazlar. Erkekler muhabbete zaten çok katılmaz. E eltide sürekli niye çocuğunuzun fotoğrafına bakıp yorum yapsın yada niye sürekli muhabbetinize katılmak zorunda olsun? Bence silin grubu.
Israrla anlamamanizi ben anlamiyorum konu ve amacim gayet ortada. Ayrica konu icinde izah etmeme ragmen birde editledim beni sevmiyorsa arkamdan ben onu disliyormusum gibi yansitmasin. Sukur karakterim yerine oturmus bana ne eltimden yani bizi sevmese olur arkamdan veryansin edip beni soguk dislayan bir tip gibi yansitiyoraynen . Herkes ilgi bekliyor herkes alkış istiyor bana afakanlar basıyor . Gruptan çıksam çıkamam da. Sessize aldım okumuyorum bile
Bir keresinde direk banada hic foto yollamiyosun dedi cok sasirdim. Hani hala degil babaanne degil garibimr gitti. Ara ara hal hatir kisaca sorup kandilini vs kutluyorum..yinede kendisini ben disliyormusum ve foto hic atmiyormusum gibi yansitiyor daha bu sabah kv dedi onada yaz yolla diye. Grupta kolaylik olsun diyeydi yoksa bos muhabbetler gereksiz seyler donmuyorGrubu sadece kayınvalideniz ve görümceniz için açmalıydınız. Eltiniz ve eşi çıkmak isteseler çıkamazlar. Erkekler muhabbete zaten çok katılmaz. E eltide sürekli niye çocuğunuzun fotoğrafına bakıp yorum yapsın yada niye sürekli muhabbetinize katılmak zorunda olsun? Bence silin grubu.
Konuyu okuduğum zaman konu sahibi ben miyim diye bir kontrol ettim. Ben yazsam ancak bu kadar olurdu.
Benim eltim de hem soğuktur hem de siz beni dışlıyorsunuz havasında... eee ben kv her hafta gidiyorum. Sen de gel. Ne yapayım yani... çocuklarda bana çok düşkün normalde ama sayesinde görüşemiyoruz. Biz kv gidiyorsak ve o oradaysa çocukları alıp biz gelene kadar evine dönüyor. Sonra dışlayan ben. Ben de artık umursamıyorum. Yok benim için denk gelirsek ne ala... siz de grupta muhattap olmayın. Kv bişi derse de aaaa arayıp soruyorum ben deyin geçsin.
Israrla anlamamanizi ben anlamiyorum konu ve amacim gayet ortada. Ayrica konu icinde izah etmeme ragmen birde editledim beni sevmiyorsa arkamdan ben onu disliyormusum gibi yansitmasin. Sukur karakterim yerine oturmus bana ne eltimden yani bizi sevmese olur arkamdan veryansin edip beni soguk dislayan bir tip gibi yansitiyor
Benim kv de işte eltin geliyor sende gel die arardı beni bende saf saf giderdim, çocukları da görürüm diye... artık özellikle denk getirmiyorum. Tüm aile toplandığımız zaman görüyorum. Hiç de umrumda değil. Ne hali varsa görsün. Bir de beni şikayet ediyordu. Aynı sizin durum benden 7 sene önce evlenmiş. Üstelik benden 7 yaş büyük ama hala olgunluk sıfır.Vallah takmim diyorum ama bana çok kaba geliyor.sen nasilsin diyede sormuyo hani kibaflik geregi.
Görümcemde eltime" hic söylemedinde gecmis olsun" dedi. Eltim okudu cevap vermedi. Eşim durumunu sordu iyi vs diye birseyler söyledi. Hani sizinkide hastaymis gecmis olsun yok.
Okuyup cevap vermeyince ben utaniyorum yani cok ayip geliyor derdi ne anlamadim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?