- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Bana bir grupta görüp de yazmamak çok ayıp bir şey geliyor. Hani sen kimsin diyorlarmış gibi gelir. Madem yazmayacaksın o gruptan çık. Öyle bir grupta olsam çıkarım çok şükür öyle insanlar yok benim WhatsApp gruplarımda . Ama kalkıp eltimle kaynanam ve görümcelerimle WhatsApp grubu da açmam şahsen. Çok görmek isteyen olursa toplu mesaj listesine alırsınız ikisini ve atarsınız, bu kadar basit.
Böyle eltiye şöyle davranılır ilk önce hiç o yokmuş gibi davrancaksın çünkü o da sana öyle yapıyor . Ben varya görümcemle kayınvalidemle öyle güzel muhabbet açıp konusurdumki o da durdugu yerde çatlasın . Bacım elti gemisini yürütememişler sen mi yürütcen :))
Ya demi. Kv de der kahvaltiya gittim yok x geldi (görumcemden icin) oturuyoruz yemek yiyoruz geziyoruz bilmem ne. Ben hep oh anne iyi yapiyonuz sefaniz olsun vs derim.Aynen katılıyorum, grupta olup hiç yazmamak çok manasız. Ben kişisel paylaşımlara mutlaka cevap yazmaya dikkat ederim. Fotoğraf atılmışsa yorum yazarım, hayırlı olsun, iyi gezmeler, maşallah vs... Hele hastalıktan bahsedilmişse geçmiş olsun yazmak nezakettendir.
Birisi bu elti gibi sürekli aynı tavrı gösterse ben de kendisini görmezden gelirim. Grubu ben kurmuşsam onu çıkarırım. Sorarsa hiç katılmıyordun sildim derim.
Hanfendi konuyu ben cok açik ve net izah ettim.Grup kurmanıza ve mecburen o grupta kalmaya uyuz olmuştur. Çıkamıyordur da gruptan kv, görümce hepsi orada. Ne bileyim saçma bence. Fotoğraf atacaksanız bir kişiye fazladan atmak neden yük olsun? Böyle bir şey için grup kurmak, ''süper star Mira_88 programımıza avrupa dan bağlanıyor'' minvalli bir izlenim bıraktı bende. Ne gerek var?
Eltim beni ve bebeğimi çok sevdiği halde fotoğraflarını yollamıyorum onu boğmamak için. Eşim fotoğraf, video olduğunda abisine atar, oradan bakarlar. Bakıyor da kadın bana anlatıyor şöyle pırtlamış, böyle gülmüş diye. Bir kere bile sen at bana demedi. Kadın ne yapsın benim çocuğumun fotoğraflarını zırt pırt? Sizinki de o hesap işte. Siz biraz baskınsınız gibi, sosyal platformu yönlendirmeye çalışıyorsunuz, kadın da rahatsız bundan. Bunu anladım bu olaydan.
Kv nize gönderin o zaman sadeceYa iste ilk yazimda belirttigim.gibi kv sitem ediyor mira bana hic ama yollamiyoe bana hic yazmiyor beni sevmiyor galiba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?