- Konu Sahibi montesorri
-
benim ki çok dert değil ama merak ama merakımı yenmek istiyorum ne olur yardım edin whatsappı bir haftadır kullanıyorum.merak ettiğim konu başkasının whatsappın da kayıtlı mıyım öğrenilebilir mi? ya da söyle bir arkadaşla konuşmuştuk anlaşamadık ayrıldık.ben ona numaramı sil demiştim.şimdi ben onu whatsapa ekledim profilini ne zaman girdiğini görüyorum bu onun rehberinde kayıtlımıyım demektir yoksa herhangi bir numarayı da ekleseydim aynı bilgileri görürmüyüm.
ekli olup olmadığını anlamanın yolu var mı ?44:
Öyle bişiy yok:) konu sahibesi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) neden yok yahu
benim ki çok dert değil ama merak ama merakımı yenmek istiyorum ne olur yardım edin whatsappı bir haftadır kullanıyorum.merak ettiğim konu başkasının whatsappın da kayıtlı mıyım öğrenilebilir mi? ya da söyle bir arkadaşla konuşmuştuk anlaşamadık ayrıldık.ben ona numaramı sil demiştim.şimdi ben onu whatsapa ekledim profilini ne zaman girdiğini görüyorum bu onun rehberinde kayıtlımıyım demektir yoksa herhangi bir numarayı da ekleseydim aynı bilgileri görürmüyüm.
Olaydi iyiydi bnada lazimdi aradim taradm yoh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen yalnızca kendi rehberine kayıtlı olan numaraları görürsün. yani onda kayıtlı olup olmadığını bilemezsin.
herhangi birini eklediğimizde de aynı bilgileri görebiliriz yani resmini giriş tarihini felan öylemi sonuç bu mu yani
cevaplar için teşekkür ederim öncelikle ben ona sil dedikten sonra mesaj attım o da kimsin demedi :) ama whatsapı yeni yükledim ve numarası ezbere olduğu için direk onu ekledim varmı yok mu diye varmış herşeyini görüyorum zaten de o beni onun profilinde gezendiğimi görürmü.
cevaplar için teşekkür ederim öncelikle ben ona sil dedikten sonra mesaj attım o da kimsin demedi :) ama whatsapı yeni yükledim ve numarası ezbere olduğu için direk onu ekledim varmı yok mu diye varmış herşeyini görüyorum zaten de o beni onun profilinde gezendiğimi görürmü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?