whatsapp bilenler yardım lütfen.

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
benim ki çok dert değil ama merak ama merakımı yenmek istiyorum ne olur yardım edin whatsappı bir haftadır kullanıyorum.merak ettiğim konu başkasının whatsappın da kayıtlı mıyım öğrenilebilir mi? ya da söyle bir arkadaşla konuşmuştuk anlaşamadık ayrıldık.ben ona numaramı sil demiştim.şimdi ben onu whatsapa ekledim profilini ne zaman girdiğini görüyorum bu onun rehberinde kayıtlımıyım demektir yoksa herhangi bir numarayı da ekleseydim aynı bilgileri görürmüyüm.
ekli olup olmadığını anlamanın yolu var mı ?44:

Hayir gorunmez oyle bence, bence ona msj atmalisin. Kimsin derse anlarsin nummarini sildigini.. Boyle virus msji gibi at, dersin terslikle gitti virus var tlfmda diye gecistirirsin :))

kayit li olmasanda sen gorursin ne zman girdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin onda ekli olmana gerek yok eğer arkadaş sende ekliyse her hareketini giriş çıkışlarını görebilirsin canım. zaten whatsappın da en sevilmeyen yanı bu. ama senin onda ekli olup olmadığını bilemem.

ben bugun sildim

Canım bildiğim kadarıyla bunu öğrenmen mümkün değil .

Seninle whatsapp üzerinden iletişime geçmesini yada senin son görülmeni profil fotoğrafını durum güncellemeni görmesini istemiyorsan kişiyi engelleyerek bu sorundan kurtulabilirsin .

cevaplar için teşekkür ederim öncelikle ben ona sil dedikten sonra mesaj attım o da kimsin demedi :) ama whatsapı yeni yükledim ve numarası ezbere olduğu için direk onu ekledim varmı yok mu diye varmış herşeyini görüyorum zaten de o beni onun profilinde gezendiğimi görürmü.

Öyle bişiy yok:) konu sahibesi

sen yalnızca kendi rehberine kayıtlı olan numaraları görürsün. yani onda kayıtlı olup olmadığını bilemezsin.

herhangi birini eklediğimizde de aynı bilgileri görebiliriz yani resmini giriş tarihini felan öylemi sonuç bu mu yani

evet bu zamana kadar görebiliyorduk. Ama güncel updatele artik en son girdigin zamani profil ve status bilgilerini; herkez, sadece arkadaslarim ve sadece ben olarak degistirebiliyorsunuz. bunu yapmis olan kisilerin bilgilerini göremesseniz.

hayır sizin onun profilinde gezindiğinizi göremez o kişi.

Whatsapp sana bu imkani sunmaz ama baska bi yolu var bunu ogrenmenin. Line diye baska bi program var, rehberden o kisiyi sil line indir telefonuna eger teklif edilen onerilen arkadas listesinde onun adi varsa anlarsin ki rehberinde kayitlisin

Kayitli nummaralari gorursun.ama seni kim takip ediyo goremezsin..

onda kayıtlı dılsen msj atsanda foton bıle gorunmez yanı ıkısınızınde eklmesı lazım

bahsettıgın sartlarda gene gorunmez msj atınız :)

Hayır görmezz, sen çevrimiçi gözüküyor olabilirsin eğer hala onda kayıtlıysan ama sonuçta sen başka bir
arkadaşınlada sohbet ediyor olabilirsin, oyuzden de çevrimiçi gözükebilirsin o kişiye..
Yanii kısaca anlamaz onun profilinde gezindiğini kapişş

Ve sen senin giriş ve çıkışını profil resmini, sana mesaj atmasını istemiyorsan,
O kişiyi engelle, ondan sonrada rehberden sil..
Komple bitir yanii..
Takip edip bakarsan böyle dewamlı takıntı haline gelirr zamanlaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…