- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
- Konu Sahibi boyozsever35
Ben anlamadım..Çok salak hissettim kendimi
![]()
Al benden de o kadar.Sırf biri açıklamıştır da anlarım diye yorumları okuyorum valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anlamadım..Çok salak hissettim kendimi
![]()
Cnm tlfnunu ikinci el almış olma ihtimali varmı aceba?Arkadaşlar nişanlımla konuşmalarımızı okurken ismine tıkladım ve telefon numarası durum yazan yere girdim bir şey dikkatimi çekti kendi numarasının altında bilgilerde başka bi numara daha var nişanlımın numarasıyla aynı başlıyo sana son rakam 3 yerine 7 atıyorum şaşırdım tek numarası var çünkü sonra yabancı olan numaraya tıkladığımda genç bi kadın çıktı fotoğrafta onun bilgilerinin altında da nişanlımın numarası var. whatsapp kişiler girdim nişanlımın adını buldum altında kadının fotosuyla whatsapı çıktı nişanlım bitanem diye kayıtlı kadının numarası da öyle kaydolmuş telefona hiç bi anlam veremedim bilgisi olan var mı yardımcı olun lütfen.
hepinize teşekkür ederim evet benim sakarlığımdan kaynaklanmış yanlış yazmışım ve silmemişim, ama genç sarışın bi kızı denk getirmeyi nasıl başardım acaba![]()
Al benden de o kadar.Sırf biri açıklamıştır da anlarım diye yorumları okuyorum valla![]()
Rehbere girip nisanlinizin numarasini bulup girin. Kendi adina 2 numara kaydetmis sanirim.
Acaba numarasinin son iki hanesini degistirdi sonra hesabi silmeden whatsappta degisiklik yaptida oylemi kayitli kaldi eski numarasi sonra eski numarasinida baskasi almistir belki olabilir mi?
Cnm tlfnunu ikinci el almış olma ihtimali varmı aceba?
Adamında gunahini aldık :)Konu sahibi burada açıklamış kızlar sorun konu sahibinin rehberinden kaynaklı aynı isimle kayıt edilmiş :) birisi sime birisi telefona.
bnde bırı cıksada solese dıodumKonu sahibi burada açıklamış kızlar sorun konu sahibinin rehberinden kaynaklı aynı isimle kayıt edilmiş :) birisi sime birisi telefona.
Şimdi şöyle soyleyim. Ben operatör değiştirmeye karar vermiştim üni deyken ama ayeni numara almak istedim ezberlemekle falan ugrasmayim diye mesela atiyorum numaram 0535 ile basliyorDu ben 0545 li aldim ama geri kalan tüm rakamlar aynıydı. Sadece baştaki 3 ve 4 arasında değişiklik oldu geri kalan ra num aynı. Eski olan yani 35 li olan hattımı iptal ettirdim yenisini telefona taktım insanlara mesaj atmaya başladım bu yeni numaram diye herkes geri dönmeye başladı bu aynı numara diye...ya diyorum bu num değişti baştaki 35 olacağına 45 olacak diyorum adamlar bana e sen 35 ten mesaj atıyorsun diyorlar.. hatta ben Ayşe yim bu yeni numaram diye attığım için bazıları dalga bile geçti hadi ya sen Ayşe misin bilmiyorduk ayrıca numaranı biliyoruz diye geri dönenler oldu. Derdimi anlatamamistim yani...
Şimdi şöyle soyleyim. Ben operatör değiştirmeye karar vermiştim üni deyken ama ayeni numara almak istedim ezberlemekle falan ugrasmayim diye mesela atiyorum numaram 0535 ile basliyorDu ben 0545 li aldim ama geri kalan tüm rakamlar aynıydı. Sadece baştaki 3 ve 4 arasında değişiklik oldu geri kalan ra num aynı. Eski olan yani 35 li olan hattımı iptal ettirdim yenisini telefona taktım insanlara mesaj atmaya başladım bu yeni numaram diye herkes geri dönmeye başladı bu aynı numara diye...ya diyorum bu num değişti baştaki 35 olacağına 45 olacak diyorum adamlar bana e sen 35 ten mesaj atıyorsun diyorlar.. hatta ben Ayşe yim bu yeni numaram diye attığım için bazıları dalga bile geçti hadi ya sen Ayşe misin bilmiyorduk ayrıca numaranı biliyoruz diye geri dönenler oldu. Derdimi anlatamamistim yani...