• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

whatsapp da gördüğümü anlamadım yardımcı olur musunuz hanımlar

Acaba numarasinin son iki hanesini degistirdi sonra hesabi silmeden whatsappta degisiklik yaptida oylemi kayitli kaldi eski numarasi sonra eski numarasinida baskasi almistir belki olabilir mi?

Arkadaşlar nişanlımla konuşmalarımızı okurken ismine tıkladım ve telefon numarası durum yazan yere girdim bir şey dikkatimi çekti kendi numarasının altında bilgilerde başka bi numara daha var nişanlımın numarasıyla aynı başlıyo sana son rakam 3 yerine 7 atıyorum şaşırdım tek numarası var çünkü sonra yabancı olan numaraya tıkladığımda genç bi kadın çıktı fotoğrafta onun bilgilerinin altında da nişanlımın numarası var. whatsapp kişiler girdim nişanlımın adını buldum altında kadının fotosuyla whatsapı çıktı nişanlım bitanem diye kayıtlı kadının numarası da öyle kaydolmuş telefona hiç bi anlam veremedim bilgisi olan var mı yardımcı olun lütfen.
Cnm tlfnunu ikinci el almış olma ihtimali varmı aceba?

hepinize teşekkür ederim evet benim sakarlığımdan kaynaklanmış yanlış yazmışım ve silmemişim, ama genç sarışın bi kızı denk getirmeyi nasıl başardım acaba :KK70::KK70::KK70:

Al benden de o kadar.Sırf biri açıklamıştır da anlarım diye yorumları okuyorum valla:KK70:

Rehbere girip nisanlinizin numarasini bulup girin. Kendi adina 2 numara kaydetmis sanirim.

Acaba numarasinin son iki hanesini degistirdi sonra hesabi silmeden whatsappta degisiklik yaptida oylemi kayitli kaldi eski numarasi sonra eski numarasinida baskasi almistir belki olabilir mi?

Cnm tlfnunu ikinci el almış olma ihtimali varmı aceba?

Konu sahibi burada açıklamış kızlar sorun konu sahibinin rehberinden kaynaklı aynı isimle kayıt edilmiş :) birisi sime birisi telefona.

Kuşkuyla yaşayacağına bence ara kıza sor nerden tanışıyorsunuz kimsin falan de en azından kiminle evleneceğini tanımış olursun

Şimdi şöyle soyleyim. Ben operatör değiştirmeye karar vermiştim üni deyken ama ayeni numara almak istedim ezberlemekle falan ugrasmayim diye mesela atiyorum numaram 0535 ile basliyorDu ben 0545 li aldim ama geri kalan tüm rakamlar aynıydı. Sadece baştaki 3 ve 4 arasında değişiklik oldu geri kalan ra num aynı. Eski olan yani 35 li olan hattımı iptal ettirdim yenisini telefona taktım insanlara mesaj atmaya başladım bu yeni numaram diye herkes geri dönmeye başladı bu aynı numara diye... :halay: ya diyorum bu num değişti baştaki 35 olacağına 45 olacak diyorum adamlar bana e sen 35 ten mesaj atıyorsun diyorlar.. hatta ben Ayşe yim bu yeni numaram diye attığım için bazıları dalga bile geçti hadi ya sen Ayşe misin bilmiyorduk ayrıca numaranı biliyoruz diye geri dönenler oldu. Derdimi anlatamamistim yani...

Aynısı abim ve kızının numaralarında yaşıyorum. Biri 0535 diğeri 0555 devamı birebir aynı. Abim arasa yeğenimin ismi, yeğenim arasa abimin ismi çıkıyo :) sonra değiştirdiler yeğenimin numarasını.

Şimdi şöyle soyleyim. Ben operatör değiştirmeye karar vermiştim üni deyken ama ayeni numara almak istedim ezberlemekle falan ugrasmayim diye mesela atiyorum numaram 0535 ile basliyorDu ben 0545 li aldim ama geri kalan tüm rakamlar aynıydı. Sadece baştaki 3 ve 4 arasında değişiklik oldu geri kalan ra num aynı. Eski olan yani 35 li olan hattımı iptal ettirdim yenisini telefona taktım insanlara mesaj atmaya başladım bu yeni numaram diye herkes geri dönmeye başladı bu aynı numara diye... :halay: ya diyorum bu num değişti baştaki 35 olacağına 45 olacak diyorum adamlar bana e sen 35 ten mesaj atıyorsun diyorlar.. hatta ben Ayşe yim bu yeni numaram diye attığım için bazıları dalga bile geçti hadi ya sen Ayşe misin bilmiyorduk ayrıca numaranı biliyoruz diye geri dönenler oldu. Derdimi anlatamamistim yani...

Aynısı abim ve kızının numaralarında yaşıyorum. Biri 0535 diğeri 0555 devamı birebir aynı. Abim arasa yeğenimin ismi, yeğenim arasa abimin ismi çıkıyo :) sonra değiştirdiler yeğenimin numarasını.

Whatsapp acarken numaranizi istiyor sifre geliyor mesela 6 yerine 7 yazmis olabilir yanlislikla bence yanlis anlasilma var

İsim kaydetme ile alakali bu.kişi kaydet derken çıkıyor ya yeni kişi ya da mevcut diye.ordan mevcutu tıklarsanız iki numara birden çıkar kişinin bilgilerinde.öteki numara belki bir yakınınındır.daha önceden kullandı mi ki o numarayı da.ya da aradı mi sizi ondan

Oncelikle canısı aynı durum eşimin dayısında yaşandı numarasn bi kaç rakamını değiştirerek yenilemis ama bazı tlfnlrda değiştirdiği nosu da grny kendi yeni nosu da tlfnla alakali ve yüzde yüz onun eski hattdr başka ihtimal olamaz onun eski nosu da tlfncu bi bayan ana vrmstrrr hani oda numarsn dgsmstr ya bunda nişanlnla alakali bişey olamaz

Back
X