• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

whatsapp da gördüğümü anlamadım yardımcı olur musunuz hanımlar

I phone kullanıyorsan böyle karışıklık çok oluyor. Kimlik bilgilerinle alakalı . Nişanlını sil telfndan tekrar kaydet aynı sorunu yaşarsan nişanlınla konuş..

Arkadaşlar nişanlımla konuşmalarımızı okurken ismine tıkladım ve telefon numarası durum yazan yere girdim bir şey dikkatimi çekti kendi numarasının altında bilgilerde başka bi numara daha var nişanlımın numarasıyla aynı başlıyo sana son rakam 3 yerine 7 atıyorum şaşırdım tek numarası var çünkü sonra yabancı olan numaraya tıkladığımda genç bi kadın çıktı fotoğrafta onun bilgilerinin altında da nişanlımın numarası var. whatsapp kişiler girdim nişanlımın adını buldum altında kadının fotosuyla whatsapı çıktı nişanlım bitanem diye kayıtlı kadının numarası da öyle kaydolmuş telefona hiç bi anlam veremedim bilgisi olan var mı yardımcı olun lütfen.
bir telefoncuya gidin direk ya da bir iletişim merkezine.

Canim bende sürekli eşimi dedektif gibi dediklerim banka harcaması telefon dökümu face instagram YouTube mailler falan ama böyle bir şey ilk defa duydum .şirket hattı ya da eski no su olabilir mi acaba yada diğer arkadaşların dediği gibi sizin telde bir sorun whatsaap yardıma sorabilir sen sor bakalım cevabı bize de şöyle

Oncelikle soyle soylim mesela ben kaynimin numarasini kaydettim atiyorum ahmet abi diye ahmet abinin esinin numarasida var bende oda fatma yenge olsun fatma yenge o numarasinida esine verio kendine bir hat alio ben fatma yengenin ismini değişip ayni ahmet abi diye kaydettim rehbere iki tane ahmet abi olduğu icin vatsapta sizin behsettiginiz ahmet abinin konusmalarina girdigim zaman bilgilerinde hem kendi eski kullandigi numara var hemde fatma ablanin ismini degisip yazdığım ikinci numara cikiyo sizinki de boyle bir karsiiklik olabilir mi acaba
Olay daha bir karmasik hal aldi :işsiz:

:63: cahilik anam ondandır :işsiz::silah::KK53:
Konuyu anlamaya çalışırken senin profildeki resime döndüm :KK53:[/Q
Screenshot_20171015-204214.webp

Back
X