Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım mesela,itiraz hakkımı bile kullanmadım hiç.sanırım konuyu tam kavrıyamadınız.
biz "kalana git gidene de gel" demiyoruz ki...
tüh tüh neden gittiler de demiyoruz.
Gelmelerini istesek zaten kalıcı banlamayız, bakın bu sabah 20 kişiyi kalıcı olarak siteden attım. Ben gelmelerini istemiyorum tüh tüh gittiler diye de üzülmedim.
Anlıyorum sizi haksız yere banlamışlar zaten bir tane şurada ben cezayı hak ettim diyen yok.
siz bu yazınıza göre bu yazıyı yazan hanfendi haklı yere banlanmış ama kabul etmıyor ben bunu çıkardım banlanma kriteriniz ne özgürce fikir beyan edemıyeceksek bır anlamı yok :)
Ben varım mesela,itiraz hakkımı bile kullanmadım hiç.
Pro olanlara bile kıyak geçiliyor derken ki,asla ve asla böyle bir şey yok.
Ben buna örneğim mesela 37 kere ceza alıp mapıslara tıkıldım.
Hak etmişim demek ki bunu.
Hanim ablaya sadece içiniz burkulduysaGeçende özel günler özel haftalarda bir konuda baktım mesaj yazarsınız diye aha dedim banlamış mune : )))
sor üzüldüm mü ? içim bir burkuldu ama o kadar : ))))
Mune ahretliğim affetmedi yine beni.Geçende özel günler özel haftalarda bir konuda baktım mesaj yazarsınız diye aha dedim banlamış mune : )))
sor üzüldüm mü ? içim bir burkuldu ama o kadar : ))))
Bence pilav![]()
Mizahsız 1 nisan şakası yapmaya çalışmış arkadaş belki ama yok gayet ciddi olabülüüla havle vela kuvvet biri özel mesaj yazmış önce grup nasıl yazılır onu öğren diye : )))
grup değil gurup olarak yazılırmış...
yakalanana kadar her şey serbest bunu da unutmayın...
Hayır konuyu gayet iyi anladım !!! gidene neden gitti diyorsunuz bunu yaparken de aba altından sopa göstererek yapıyorsunuz bizler çocuk değiliz ne dediğiniz gayet iyi anlıyoruz konunun özü şu burada 7/24 gebelik konuşamayız farklı konularda konuşuyoruz çünkü biz kadınız farklı konulara girip küçük çatışmalar yaşayınca çocuk gibi banlıyorsunuz yok şu saate kadar giremezsin yok bilmem ne tabi ki hakaret vari ve sınırları aşan boyutta şeyler yazılırsa engel konulmalı geriye dönük yazıları okursanız eğer bazı yazışmalarda insanlar faydalı olabilecek şeyler de ban yeriz diye marka bile veremiyor haklı bir tepki olarak ta bu siteye girmiyor "tüh tüh gittiler diye de üzülmedim. " demişsiniz belli ki insanların kendi aralarında bağımsız olarak ban olmaksızın :) bir gurup kurmaları sizi oldukça rahatsız etmiş olmalı ki bu yazıyı tüm üyelere yolladınız eğer bu konu üzmemiş olsa yazı paylaşmaz sessizce bannnnnn lardınız mesala şuan size cevaben bunları yazdım diye beni de banlayacaksınız sonra insanlar haksızım demez diye yazı yazacaksınız çok üzgünüm ama ben haklıyımsanırım konuyu tam kavrıyamadınız.
biz "kalana git gidene de gel" demiyoruz ki...
tüh tüh neden gittiler de demiyoruz.
Gelmelerini istesek zaten kalıcı banlamayız, bakın bu sabah 20 kişiyi kalıcı olarak siteden attım. Ben gelmelerini istemiyorum
Anlıyorum sizi haksız yere banlamışlar zaten bir tane şurada ben cezayı hak ettim diyen yok.
Bilezik değil bilenzik. En önemli kelimelerdenBurdan eklenip devam edelim hadi
Krem değil kırem.
Travma değil tıramva.
Karantina değil kozaçasfsdfssdf.
Ben gidim.
İysimi.
Bu TDK gecinen insanlara da ayrıca ayar oluyorum cok biliyorsanız siz düzgün yazın arkadasim nedir kitap mi çıkarıyoruz burdala havle vela kuvvet biri özel mesaj yazmış önce grup nasıl yazılır onu öğren diye : )))
grup değil gurup olarak yazılırmış...
yakalanana kadar her şey serbest bunu da unutmayın...
Bu TDK gecinen insanlara da ayrıca ayar oluyorum cok biliyorsanız siz düzgün yazın arkadasim nedir kitap mi çıkarıyoruz burda
AA noldu niye banlandın ki şimdiHayır konuyu gayet iyi anladım !!! gidene neden gitti diyorsunuz bunu yaparken de aba altından sopa göstererek yapıyorsunuz bizler çocuk değiliz ne dediğiniz gayet iyi anlıyoruz konunun özü şu burada 7/24 gebelik konuşamayız farklı konularda konuşuyoruz çünkü biz kadınız farklı konulara girip küçük çatışmalar yaşayınca çocuk gibi banlıyorsunuz yok şu saate kadar giremezsin yok bilmem ne tabi ki hakaret vari ve sınırları aşan boyutta şeyler yazılırsa engel konulmalı geriye dönük yazıları okursanız eğer bazı yazışmalarda insanlar faydalı olabilecek şeyler de ban yeriz diye marka bile veremiyor haklı bir tepki olarak ta bu siteye girmiyor "tüh tüh gittiler diye de üzülmedim. " demişsiniz belli ki insanların kendi aralarında bağımsız olarak ban olmaksızın :) bir gurup kurmaları sizi oldukça rahatsız etmiş olmalı ki bu yazıyı tüm üyelere yolladınız eğer bu konu üzmemiş olsa yazı paylaşmaz sessizce bannnnnn lardınız mesala şuan size cevaben bunları yazdım diye beni de banlayacaksınız sonra insanlar haksızım demez diye yazı yazacaksınız çok üzgünüm ama ben haklıyım
Hayır konuyu gayet iyi anladım !!! gidene neden gitti diyorsunuz bunu yaparken de aba altından sopa göstererek yapıyorsunuz bizler çocuk değiliz ne dediğiniz gayet iyi anlıyoruz konunun özü şu burada 7/24 gebelik konuşamayız farklı konularda konuşuyoruz çünkü biz kadınız farklı konulara girip küçük çatışmalar yaşayınca çocuk gibi banlıyorsunuz yok şu saate kadar giremezsin yok bilmem ne tabi ki hakaret vari ve sınırları aşan boyutta şeyler yazılırsa engel konulmalı geriye dönük yazıları okursanız eğer bazı yazışmalarda insanlar faydalı olabilecek şeyler de ban yeriz diye marka bile veremiyor haklı bir tepki olarak ta bu siteye girmiyor "tüh tüh gittiler diye de üzülmedim. " demişsiniz belli ki insanların kendi aralarında bağımsız olarak ban olmaksızın :) bir gurup kurmaları sizi oldukça rahatsız etmiş olmalı ki bu yazıyı tüm üyelere yolladınız eğer bu konu üzmemiş olsa yazı paylaşmaz sessizce bannnnnn lardınız mesala şuan size cevaben bunları yazdım diye beni de banlayacaksınız sonra insanlar haksızım demez diye yazı yazacaksınız çok üzgünüm ama ben haklıyım