• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WhatsApp grubu kurup buna üye toplamanın cezası var mı?

sanırım konuyu tam kavrıyamadınız.

biz "kalana git gidene de gel" demiyoruz ki...

tüh tüh neden gittiler de demiyoruz.

Gelmelerini istesek zaten kalıcı banlamayız, bakın bu sabah 20 kişiyi kalıcı olarak siteden attım. Ben gelmelerini istemiyorum tüh tüh gittiler diye de üzülmedim.

Anlıyorum sizi haksız yere banlamışlar zaten bir tane şurada ben cezayı hak ettim diyen yok.
Ben varım mesela,itiraz hakkımı bile kullanmadım hiç.
Pro olanlara bile kıyak geçiliyor derken ki,asla ve asla böyle bir şey yok.
Ben buna örneğim mesela 37 kere ceza alıp mapıslara tıkıldım.
Hak etmişim demek ki bunu.

siz bu yazınıza göre bu yazıyı yazan hanfendi haklı yere banlanmış ama kabul etmıyor ben bunu çıkardım banlanma kriteriniz ne özgürce fikir beyan edemıyeceksek bır anlamı yok :)

bunu yazan kişinin banlandığını nereden çıkardınız?

Ben varım mesela,itiraz hakkımı bile kullanmadım hiç.
Pro olanlara bile kıyak geçiliyor derken ki,asla ve asla böyle bir şey yok.
Ben buna örneğim mesela 37 kere ceza alıp mapıslara tıkıldım.
Hak etmişim demek ki bunu.

Geçende özel günler özel haftalarda bir konuda baktım mesaj yazarsınız diye aha dedim banlamış mune : )))

sor üzüldüm mü ? içim bir burkuldu ama o kadar : ))))

Geçende özel günler özel haftalarda bir konuda baktım mesaj yazarsınız diye aha dedim banlamış mune : )))

Hanim ablaya sadece içiniz burkulduysa
Yılların üyesine

O zaman Biz ölek:))

Mune ahretliğim affetmedi yine beni.
Damarıma bastı üyede,aslında kötü birşeyde asla dememiştim:))
Kısmet olmadı yazmak,başka zaman inşallah:))

la havle vela kuvvet biri özel mesaj yazmış önce grup nasıl yazılır onu öğren diye : )))

grup değil gurup olarak yazılırmış...

yakalanana kadar her şey serbest bunu da unutmayın...
Mizahsız 1 nisan şakası yapmaya çalışmış arkadaş belki ama yok gayet ciddi olabülüü 😁

sanırım konuyu tam kavrıyamadınız.

biz "kalana git gidene de gel" demiyoruz ki...

tüh tüh neden gittiler de demiyoruz.

Gelmelerini istesek zaten kalıcı banlamayız, bakın bu sabah 20 kişiyi kalıcı olarak siteden attım. Ben gelmelerini istemiyorum

Anlıyorum sizi haksız yere banlamışlar zaten bir tane şurada ben cezayı hak ettim diyen yok.
Hayır konuyu gayet iyi anladım !!! gidene neden gitti diyorsunuz bunu yaparken de aba altından sopa göstererek yapıyorsunuz bizler çocuk değiliz ne dediğiniz gayet iyi anlıyoruz konunun özü şu burada 7/24 gebelik konuşamayız farklı konularda konuşuyoruz çünkü biz kadınız farklı konulara girip küçük çatışmalar yaşayınca çocuk gibi banlıyorsunuz yok şu saate kadar giremezsin yok bilmem ne tabi ki hakaret vari ve sınırları aşan boyutta şeyler yazılırsa engel konulmalı geriye dönük yazıları okursanız eğer bazı yazışmalarda insanlar faydalı olabilecek şeyler de ban yeriz diye marka bile veremiyor haklı bir tepki olarak ta bu siteye girmiyor "tüh tüh gittiler diye de üzülmedim. " demişsiniz belli ki insanların kendi aralarında bağımsız olarak ban olmaksızın :) bir gurup kurmaları sizi oldukça rahatsız etmiş olmalı ki bu yazıyı tüm üyelere yolladınız eğer bu konu üzmemiş olsa yazı paylaşmaz sessizce bannnnnn lardınız mesala şuan size cevaben bunları yazdım diye beni de banlayacaksınız sonra insanlar haksızım demez diye yazı yazacaksınız çok üzgünüm ama ben haklıyım

la havle vela kuvvet biri özel mesaj yazmış önce grup nasıl yazılır onu öğren diye : )))

grup değil gurup olarak yazılırmış...

yakalanana kadar her şey serbest bunu da unutmayın...
Bu TDK gecinen insanlara da ayrıca ayar oluyorum cok biliyorsanız siz düzgün yazın arkadasim nedir kitap mi çıkarıyoruz burda

Hayır konuyu gayet iyi anladım !!! gidene neden gitti diyorsunuz bunu yaparken de aba altından sopa göstererek yapıyorsunuz bizler çocuk değiliz ne dediğiniz gayet iyi anlıyoruz konunun özü şu burada 7/24 gebelik konuşamayız farklı konularda konuşuyoruz çünkü biz kadınız farklı konulara girip küçük çatışmalar yaşayınca çocuk gibi banlıyorsunuz yok şu saate kadar giremezsin yok bilmem ne tabi ki hakaret vari ve sınırları aşan boyutta şeyler yazılırsa engel konulmalı geriye dönük yazıları okursanız eğer bazı yazışmalarda insanlar faydalı olabilecek şeyler de ban yeriz diye marka bile veremiyor haklı bir tepki olarak ta bu siteye girmiyor "tüh tüh gittiler diye de üzülmedim. " demişsiniz belli ki insanların kendi aralarında bağımsız olarak ban olmaksızın :) bir gurup kurmaları sizi oldukça rahatsız etmiş olmalı ki bu yazıyı tüm üyelere yolladınız eğer bu konu üzmemiş olsa yazı paylaşmaz sessizce bannnnnn lardınız mesala şuan size cevaben bunları yazdım diye beni de banlayacaksınız sonra insanlar haksızım demez diye yazı yazacaksınız çok üzgünüm ama ben haklıyım
AA noldu niye banlandın ki şimdi :KK51:

Konuyu süslemiş, markaları insanlar telaffuz edemiyor ceza yiyecek diye...

Hamile insanlara peynir ekmek yiyin der gibi klomen alın eczaneden kullanın diyen ceza alır, marka verdi diye değil klomen önerdi diye. Daha neden ceza aldığını bilmiyorsun diyecektim ki

son dakika bilgisi geldi ; Abla sen desene ben grup kurdum diye :) şimdi defol git grubunda kime ne öneriyorsan öner...

Klomen reçetesiz alınır mı?​

Herhangi bir infertilite tedavisine başlamadan önce mutlaka bir uzman değerlendirmesi yapılmalıdır. Klomen kullanımının en uygun tedavi seçeneği olduğundan emin olunmalıdır. Değerlendirme genellikle tüm bir tıbbi öykünün, semen analizinin, kan testlerinin ve fiziksel muayenenin yapılmasından oluşur. Klomen, yalnızca tüm koşullar uygun olduğunda reçete edilir.

gerizekaligim tuttu kavriyamadim.

yani burda diyelim iki üc arkadasimla cok iyi anlasiyorum. bagimiz hic kopmasin diye tel no degisiyoruz ama kk da devam takiliyoruz... veya artik takilmiyoruz.

arkadaslarla kk disinda görüstüm diye kk bana küsüp edebi yolculuga yolluyor öyle mi?

bu sey gibi olmadimi A101 (umarim isimler aklimda dogru kalmistir) den alisveris yaptim diye BIM artik beni iceri sokmuyor?

Back
X