Whatsapp grubu !?

Kizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.

Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.

Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.

Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?
Benim de whatsapp gurubunda bekar arkadaşlarım bazen biskolata erkeği fotoları falan atıyolar, hatta cinsel içerikli gif ler vs. Açıkçası hiç aklım çeliniyo gibi hissetmiyorum.. Abartmayın böyle şeyleri bence siz kaybedersiniz. Eşim tutsa dese ki bu guruptan çık, beğenmiyosan sen bu evden çık derim ;)

hayır hiçbir şey yazmaz kendi mesajlarını silerse.

WhatsApp grubumuzda bir arkadaş var. Yazdığı şeyleri sildiği çok oluyor. Naber nasıl gidiyor muhabbeti yaptığımız bir grup. Bel altı ya da garip şeyler konuşulmuyor ama sürekli siliyor niyeyse.
Sildiği de kabak gibi yazıyor orada "bu mesaj silindi" şeklinde.

Erkek muhabbeti bahanesinin altına sığınıp iğrençliklerini masumlaştırmasınlar. Evli bekar farketmez kadın resimleri gönderip bel altı yorumlar yapmayı mideleri alıyorsa buyursun devam etsinler zaten. Dışarıda namus abidesi kesilen erkekler çıplak kadın resmine bakıp cinsellik konuşunca nedense erkek muhabbeti işte takma yaaaaa deniliyor.

Eşiniz yazmasa da görerek dahil oluyor bu muhabbetlere. Siz ne kadar onu gruptan çıkartacak da olsanız en başından böyle muhabbetlere müsait biri kendisi, gruptan çıkınca huyu suyu değişmiyor.
Özel mesajlarının okunmasının ne kadar yanlış olduğuna da girmeyeceğim hiç ve evlendiniz diye adamın her şeyine karışmayın lütfen.

Kizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.

Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.

Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.

Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?
Benim esiminde var , ayni muhabbet , ama abartiyosun. Benimde var seninde vardir eminim

ben zaten karışmıyorum daha da karışmam. benim eşim normalde ağzı bozuk biri değildir ama bazen çok samimi arkadaşlarıyla whatsappta küfürlü konuştuklarını biliyorum. erkekler arasındaki iletişim bizim hoşumuza gitmese de bazen böyle olabiliyor. eh biz de bazen kız gruplarında müstehcen konuşmalarımız oluyor. şimdi eşim girse baksa konuşma onlarla dese onu yolarım. o sebeple benim haddime değil onun arkadaşları ile iletişimine karışmak. siz de karışıp huzurunuzu bozmayın derim.

Benim de kalabalık bi kız grubum var hepimizde evliyiz bir erkeğinki kadar olmasa da bizde de belden aşağı çok espri dönüyor ama bu eşlerimizi aldattığımızı vs göstermez eğleniyoruz işte kendi kendimize
o Yüzden çok da takılmayın bence

yorum yapıp kendi yazdıklarını silmiş de olabilir tedbirini alıp. kesinlikle istemezdim herşeyin bir sınırı var arkadaşlarıyla bu kadar laçka olması bile hoş değil. o gruba atılan kadın fotoğrafları eşinizin de galerisine düşüyor ne münasabet allah aşkına? evlenmiş artık bıraksın bu boş beleş bekar muhabbetleri. hani dostlarıyla muhabbet grubu olsa neyse diycem de resmen pislik yapmaya açmışlar grubu

WhatsApp grubumuzda bir arkadaş var. Yazdığı şeyleri sildiği çok oluyor. Naber nasıl gidiyor muhabbeti yaptığımız bir grup. Bel altı ya da garip şeyler konuşulmuyor ama sürekli siliyor niyeyse.

onun yazdıkları sizde öyle görünür

kendi yazdığını kendi mesajlarından silersen hiçbir şey yazmıyor

dene gör

Iki uc kere baktiysam da hep denk geldim. Ornegin biri napiyosun diye sormus digeri iş üstündeyim demiş. Oteki de oglum mubarek gun yapma bari demis ozur dileyerek yaziyorum ama bu daha en hafif ornegi. Ben bunlara aman bosver erkek muhabbetidir deyip gecemiyorum.
bir nevi evli ise eğer karısının,nişanlıysa nişanlısının,sevgilisiyse sevgılısının özelini ortaya döküyor yani.kadın için çok incitici ve çok ayıp hatta leş.haklısınız.

Bende nişanlıyım kız arkadaşlarımla bir araya gelince veya telefonda birsürü muhabbet dönüyor.Abartmayın bence

Grupta başkası kendi yazdığını sildiği zaman siz görürsünüz, “silindi” diye yazar; ama siz kendi yazdığınızı sildiğiniz zaman “silindi” yazmaz.

Erkek muhabbeti bahanesinin altına sığınıp iğrençliklerini masumlaştırmasınlar. Evli bekar farketmez kadın resimleri gönderip bel altı yorumlar yapmayı mideleri alıyorsa buyursun devam etsinler zaten. Dışarıda namus abidesi kesilen erkekler çıplak kadın resmine bakıp cinsellik konuşunca nedense erkek muhabbeti işte takma yaaaaa deniliyor.
Anlatmak istedigim sey tam olarak buydu.

Ben olsam telefonunu mutfak robotuna atarım. Böylece gruptan çıkmana gerek kalmadı bebeyiiim der kollarımla sararım onu. İşte böyle düşünceli bir bağyanım. Ama gerçekten mantıklı olanı sessiz kalmanız olacaktır.

😅 bu aklima gelmemisti.
Evet zaten sessiz kaliyorum bunaltmamak adina. 😶

Kendi eşleri üzerinden bu muhabbet olur mu hiç tabi kiyamet koparirlar . Baskalarinin esleri kizlari kardeşleri için yapinca çok normal erkek muhabbeti olur tabi ki . Kendi eşinin kizinin fotosunun erkek muhabbetinde igrenç agizlara malzeme olmasina karşi olanlar bir zahmet kendileri de yapmasin.

Ben de olsam sorun ederdim bunu ama senin bu aşamada yapabilecegin pek de bir sey yok . Gruptan çikarsan da arkadaşliktan çikaramazsin yine gorüsecekler konusacaklar. Bu konu için tartişmamani öneririm sana faydasi olmaz. Yazmiyor demişsin inatlasip yazabilir bile bilemezsin ki . Ayip olur demis cikmak istemiyor netçe belirtmiş.
Evet. Normal gelenlere ya kendi ark grubunda boyle muhabbetler yapan bayanlara saygim sonsuz herkesin kendi hayati.
Ama ben cok rahatsiz oluyorum tlf bi iki kere baktim bunun saygisizlik oldugunu dusunmuyorum, onlarin yaptigi daha buyuk saygisizlik benim gozumde.

Evet. Normal gelenlere ya kendi ark grubunda boyle muhabbetler yapan bayanlara saygim sonsuz herkesin kendi hayati.
Ama ben cok rahatsiz oluyorum tlf bi iki kere baktim bunun saygisizlik oldugunu dusunmuyorum, onlarin yaptigi daha buyuk saygisizlik benim gozumde.
Şimdi siz bu konuşmaları 1 sene önce de gördüm demişsiniz ,yani bilerek evlenmişsiniz .Bu tarz şeyler size ters geliyorsa kendi düşünce yapınıza göre biriyle evlenmeniz gerektiğini düşünüyorum .
Bu şekilde değiştirmeye çalışmak yada sürekli telefon kurcalamak sizi yormaktan başka bir işe yaramaz .

Back
X