whatsapp grup dışına çıkma

limonsepeti85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
225
77
kızlar merhaba,

dahil olduğum bir gruba ismini bile duyduğumda tüylerimi diken diken eden biri katıldı ve bombardımana tutyor grubu, hiç susmuyor. kimseye çaktırmadan nasıl çıkabilirim bilgisi olan var mı. yani çıktığımda şu kişi gruptan ayrıldı yazsın istemiyorum, bir aile grubu, görürlerse çok ayıp olur:KK14:

Öyle bir durum yok maalesef ayrıldıgınızda ayrıldı illaki gözükür ama whatsapp grubunu sessize alabilirsiniz böylece gruba gelen mesajlar hakkında bildirimde almazsınız

hertürlü gözükür yapcak bişeyiniz yok ama o kişiyi whatsappta engellerseniz yazdıkları gözükmez size

Kim eklemiş yönetici ekleyebillir çıkarabilir. Çıkarırsanız herkes tarafından görülür en iyisi gruptakilerin hepsini çıkarıp tekrar yeni gurup kurmak yanlislikla gurubu silindiğini söylersiniz

Şarjım bitiyodu tel daha fazla şarj yemesin diye çıktım, derste dikkatim dağılıyo çıktım, aa yanlışlıkla çıkmışım, watsapı güncellerken gitmiştir, fln fln yalanlar bişiler :)

Ayh benmde öyle bir durum var. Car car muhabbet milletin işi gücü yok galiba. Ciksamda gerçekten ayıp olacak. Ama muhabbetler bayiyor grup sesi kapalı tabi ama işte kim icat etti şu grubu ya:)

Birini çıkarmak istediğinizi anlamıştım yanlış anlamisim. Siz çıkmak istiyosaniz niye ayıp olsun ki direk çıkın

Valla bende böyle gruptan çat diye cikiverdim. Arkamdan ne dediler bilemem ama bayiyorlardi ya....

Sessize al.
Su whatsapp varya ya.
Insan bedava olan bisyden nefret edebilirmj?
iste tamda boyle insanlar yuzunden nefret eder oldum bu whatspptan.
Lutfen parali olsun tum mesajlar.

X