Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilimin başka kızlarla grup kuracak beni de istemeyecekler öyle bir şey olamaz ya madem özel konuşuyorlar iki kızın bir erkekle ne özeli olabilir ya sizde tekrar gruba sokmaya çalışıyorsunuz bu kadar rahat olmayın
Benim de bildiğim 9 kız bi erkeğin olduğu grup vardı bu tek erkek kız arkadaşını yani x’i de gruba alınca diğer 9 hatun tek tek gruptan çıkmıştı,x benim kardeşim olur anlatmıştı bayagı gülmüştük,kızkardeşim rahat bi hatundur abla çok komik değil mi diye anlatmıştı siz niye mevzuya takıldınız ki gidenler utansın
Sevgilinizin olası atarına karşı bir gider planı yapın.
Tam o gruptan bahsetmeye başladığı an;
-Sus lütfen hiç hatırlatma o rezaleti. O neydi öyle arkadaşlarınin grubuna insan sevgilini zorla sokar mı? Rezil olduk sayende.
diyip suçu ona atıyoruz.
Doların önlenemez çıkışı karşısında sevgilinin dadindirik WhatsApp grubundan çıkışı nedir ki
Yani bağlamak istediğim nokta ;
ilerde Somali gibi falan olabiliriz ekmek bulamazken bu olayı takmaz herhalde kardişim