Bende geride kalmışım yapamadım baksanızaWhatsApp tan konum takibi mi oluyorilkkez duydum ,geride kalmışım .
Mevcut konumu eşinin whatsapp ından kendine gönderirse 8 saate kadar anlık konum paylaşıyor.WhatsApp tan konum takibi mi oluyorilkkez duydum ,geride kalmışım .
Maşallah bacım seninde bilmediğin yok ya idolümsünMevcut konumu eşinin whatsapp ından kendine gönderirse 8 saate kadar anlık konum paylaşıyor.
Teşekkür ederim canım ama hiç ne kafama takarım ne içime kurt düşürürüm . Konu sahibide hiç yapmasın böyle şeyler , çünkü gereksiz hasta edici durumlar .Mevcut konumu eşinin whatsapp ından kendine gönderirse 8 saate kadar anlık konum paylaşıyor.
Ama niye olmadı yaMevcut konumu eşinin whatsapp ından kendine gönderirse 8 saate kadar anlık konum paylaşıyor.
Ama bunu eşinin farketmemesi biraz imkansız.Maşallah bacım seninde bilmediğin yok ya idolümsün. Ayrıca bu süpeeer
Bak iki seçenek var. Mevcut konum paylaş seçeneğini seç.Ama niye olmadı yahâlâ evde görünüyorr :/ okurken bile kulağa hoş geliyor
Devamı da var .....Böyle paramparça yaşamaktansa kalbime bir kurşun sık benim için .... Diyor bir düşünür
Burası da aklıma gelmedi değil hani biraz aklını kullanarak aldatma girişimlerinde bulunduysa zaten bu tip şeylerden haberdardır. Ayrıca sürekli tasmayla takip edilecek kişidende koca olmaz buda ayrı meseleAma bunu eşinin farketmemesi biraz imkansız.
Ne gerek var yaAma niye olmadı yahâlâ evde görünüyorr :/ okurken bile kulağa hoş geliyor
Benim ki hâlâ farketmedi pek kullanmıyor ben mesaj atmadığım sürece pek girmez o yönden şanslıyım ama olmadı yaaAma bunu eşinin farketmemesi biraz imkansız.
Burası da aklıma gelmedi değil hani biraz aklını kullanarak aldatma girişimlerinde bulunduysa zaten bu tip şeylerden haberdardır. Ayrıca sürekli tasmayla takip edilecek kişidende koca olmaz buda ayrı mesele
Ya aslında pek şüphe edecek birşey yoktu ama bi kaç gündür geç geliyo filan, merak sadece aslnda:) genelde gittiği yer de kahve de işte bakma aksiyon benim kiNe gerek var yaciddi diyorum siz zaten hissederseniz anında bulursunuz . Kadınlar yeter ki evrene hisle ilgili mesaj göndersin alsın ,bundan iyi gps .
Kahvehane yakın mi eveYa aslında pek şüphe edecek birşey yoktu ama bi kaç gündür geç geliyo filan, merak sadece aslnda:) genelde gittiği yer de kahve de işte bakma aksiyon benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?