Whatsapp mesajını interneti kapatıp okuma problemii

Meltemsoruyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
5
0
1
30
Merhaba arkadaşlar
Sevgilimle kavgalıydık bana mesaj atmış ilk mesajı gördüğümü bilmesini istemedim bildirimden hepsini okuyamadığım için internetimi kapatım sonra whatsappı açıp okudum geri interneti açttığımda bir beş dk sonra geri girip cevap verdim mavi tik ne zaman olmuştur?

Son düzenleme:
mavi tık okuduğunda oluyor. yani sen interneti kapatmadan önce yeşil tıktı o.
açıp okuduktan sonra mavi oldu.

normalde matematiğim zayıftır ama şu an acayip mutlu oldum. problem çözmüş gibi hahah

Netini açtığında ilk okuma anın gidiyor. Evlenmeden önce eski mesajlarımızı okumak için uykumun olmadığı bi gece interneti kapatıp whatsapptaki mesajlaşmalarımızı okumuştum öyle. Saat sabaha karşı 4 sularında kapadım yattım. Sonra sabah aradı telefonuna uyandım gece saat 4te whatsappa girmişsin dedi. Şok oldum. Netim kapalıydı sana nasıl gitti o dedim ekran resmi attı hakikatende görünüyordu. Yani netini açtığında karşı tarafa whatsapp uygulamasına girdiğin son saat görünüyor.

Mavi tikte neti açar açmaz gider. Ama net olmadan girdiğin saat kaçsa onuda gösterir. Önemli olan uygulamaya girmiş olman ve o konuşma sayfasını açmış olman. Uygulama bunu görüyor sonuçta neyse onu gösteriyor karşı tarafada.

Back
X