Whatsapp mesajlarını silmeyen insan

camagacii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
13
1
1
35
İyi günler. İfşa olmamak için ikinci üyeliğimi aldım. Sadece bu konuda fikir danışıp tekrar gitmeyeceğim. Benim için de oldukça önemli bir mesele. En yakın arkadaşımın whatsapp mesajlarını saklamak gibi bir huyu var. Yani her konuşmayı, şeyi saklıyor. Mesela bundan 5 yıl önce konuştuğumuz konuyu bazen mesajlarda aratıp söylüyor şu tarihte konuşmuşuz bak diye. Bu benim için sıkıntı değil ona güveniyorum ama asıl mesele buraya başlıyor.

Kendisi yakında evlenecek ve evleneceği kişiyi hiç sevmiyorum. Huyu suyu garip. Daha önce anladığım kadarıyla arkadaşımın mesajlarını da okuyor. Yarın öbür gün bir sorun olsa, bu adam mesajları ekran resmi alıp başkalarına atsa, ki yapacak potansiyeli var. Benim başımı ağrıtacak şeyler de var. Bunu arkadaşıma nasıl izah edeyim, mesajları silmesini, onu incitmeden nasıl söyleyim. Kaldı ki telefonu kaybetse falan da problem yani. Ama bu nasıl ifade edilir ya. İki üç gündür iyice içimi sıkıyor bu mesele

Bunda alınacak ne var ki, kardeşim yeni bi sayfa aç bak beni de yakma ehehehe deseniz gayet açıklayıcı olur zaten
Açık açık konuşacaksınız benimle olan mesajlari saklamanı istemiyorum diye.
Direkt söyleyin özel yazışmalarınızın özel kalması için onun da silmesini istediğinizi.
İncitip incitmeyecek ne var ki bunda, “mesajlarımızı silmelisin bence, evleneceksin eşin okuyabilir istemem özelimi öğrensin”
Benimde öyle bir arkadaşım vardi hatta habersiz foto ceker onlari saklardi bazi zamanlarda atmisligi var oradan biliyorum. Bu huylari kendinden uzaklaştırdı tamamen ipleri kopardim
Arkadaşım en yakınım. İletişimim zedelensin istemiyorum ama alıngan da biri. Yani direk üzerine alınabilir hatta eşin okusun istemem desem ben buna müsade etmem de der. Direk söyle diyorsunuz yani bana

Benimde öyle bir arkadaşım vardi hatta habersiz foto ceker onlari saklardi bazi zamanlarda atmisligi var oradan biliyorum. Bu huylari kendinden uzaklaştırdı tamamen ipleri kopardim
Aslında bu çok kötü bir şey yani bana normal gelmiyor bu kadar saklaması. Art niyetli biri değil yani ben böyle bir şey sezmedim ama niye insan ebesine kadar saklar ki geçmişi? Artın garip hisler de uyanmaya başladı içimde

Arkadaşım en yakınım. İletişimim zedelensin istemiyorum ama alıngan da biri. Yani direk üzerine alınabilir hatta eşin okusun istemem desem ben buna müsade etmem de der. Direk söyle diyorsunuz yani bana
İletişim zedeleyecek bi konu yok ki en yakınınızsa şaka yollu da söyleyebilirsiniz. Bu kadar didik didik ettiğiniz bi ilişki çok da yakın gelmedi bana rahat bile değilsiniz bi sıkıntınızı anlatırken

Aslında bu çok kötü bir şey yani bana normal gelmiyor bu kadar saklaması. Art niyetli biri değil yani ben böyle bir şey sezmedim ama niye insan ebesine kadar saklar ki geçmişi? Artın garip hisler de uyanmaya başladı içimde
Söyledikleribizi göre normal mi ? Bunu sorgulamaya.gerek var mi ?

Dümdüz söyle, alınacak bir şey yok bunda. Eşim telefonumu eline almaz ama arkadaşlarımla mesajlarımı tutmam asla. Tesettürlü bir arkadaşım bazen saçı açık fotoğrafını atar, başlarda hemen sil, eşin falan görür derdi, hiç de alınmadım artık söylemiyor bile çünkü bakar bakmaz silerim.

bu çok normal birşey açık açık söyleyin. Kadınlar arasında her türlü konuşabiliyor. Ne konuştuğumuz belli değil sil kocan görmesin diyebilirsiniz.
Bana arkadaşınızın mesaj saklamasından size geçmiş konuşmayı sunmasından pek hoşlanmıyor ve bunu iyi niyetli düşünmüyormuşsunuz gibi geldi

İletişim zedeleyecek bi konu yok ki en yakınınızsa şaka yollu da söyleyebilirsiniz. Bu kadar didik didik ettiğiniz bi ilişki çok da yakın gelmedi bana rahat bile değilsiniz bi sıkıntınızı anlatırken
Ona güvendiğim için yazdım zaten her şeyi ama ne zaman hayatına o garip adam girdi, cidden azalttım özelimi yazmayı. Şimdi eskisi de geriyor işte ama haklısınız direk söylesem iyi olacak. Şimdi tatildeyiz o yüzden bir süre yüzyüze gelemeyeceğiz. Düğüne kadar yani. Bunu da mesajla yazsam abes olur mu 😅

Ona güvendiğim için yazdım zaten her şeyi ama ne zaman hayatına o garip adam girdi, cidden azalttım özelimi yazmayı. Şimdi eskisi de geriyor işte ama haklısınız direk söylesem iyi olacak. Şimdi tatildeyiz o yüzden bir süre yüzyüze gelemeyeceğiz. Düğüne kadar yani. Bunu da mesajla yazsam abes olur mu 😅
Olmaz, isterseniz bi sırımsı bi şey anlatın önce önemli bi şey olmasına gerek yok. Sonra kanka bizim konuşmada çok özel şeyler kaldı ya rezil olurum valla :D konuşmayı sil istersen enişte beye rezil olmayalım gibi şaka yollu yazın

bu çok normal birşey açık açık söyleyin. Kadınlar arasında her türlü konuşabiliyor. Ne konuştuğumuz belli değil sil kocan görmesin diyebilirsiniz.
Bana arkadaşınızın mesaj saklamasından size geçmiş konuşmayı sunmasından pek hoşlanmıyor ve bunu iyi niyetli düşünmüyormuşsunuz gibi geldi
Hayatındaki adamı tanıyana kadar hiç sorun olmuyordu aslında. Paldır küldür yazıyordum ama artık ciddi manada rahatsız eder oldu. Onu nişanlısı hakkında da Çok uyardık ama görmiyor gözü. O yüzden kendimi koruma ihtiyacı hissediyorum

Evet direkt söyle. Böyle değişik biri ile, bile bile kendinizi tehlikeye atmayın

Neden bozulsun aranız.
Mesele silmesi değil ki ; mesele size sildigini söylediği halde saklaması bence.
Yani siz istediğiniz kadar sil deyin,onun sileceginin garantisi var mı ?
5 yıllık konuşmayı kim arşivler ayrıca ?
Onun telefonundaki konuşmaların görselini alıp başkalarına dağıtacabilecegini dusunebildiginiz birde koca adayı varmış.
Çok tuhaf çevreniz,çok rahatsız edici.
Size karşı bu konuşmaları nasıl kullanacak ki.
En yakın arkadaşınızın kocası olacak madem,buna cesaret edebilir mi ?
Onu da geçtim,izinsiz kizin telefonuna el uzatmaya nasıl cüret edecek ?
Düşündüğünüz kadar yakın olsanız bu kadar endişe etmezdiniz bence..

Ben de whatsapp mesajlarımı hiç silmem. Bezen eşim bir şey sorar "şunu ne zaman almıştık?" ya da "şunu ne zaman yapmıştık?" diye ve şu aralardaydı o zaman ben filanca ile yazışmıştım vs diye whatsapıma bakarım ve tam tarihini söylerim. Eşim nasıl hatırlıyorsun? diye şaşar. Whatsapım olmasa ben de hatırlamayacağım :)
Sizi anlıyorum. Biraz fazla endişeleniyorsunuz gerçi adamın ifşa etmek vb bir şeyle uğraşacağını sanmam. ama o mesajlar arkadaşınız ile sizin aranızda (gerçi siz gönderdikten sonra onun oluyor ister siler ister saklar) endişenizi de anlayyorum, başkası da okumasın yani. Siz arkadaşınıza rica edin. Ama eşine güvenmiyorum gibisinden değil de telefonun kaybolur. Bir şey olur, ben bu yüzden hep silerim, senin telefonunda da durmasın. Gibisinden. Baktınız olmuyor. Arkadaşınıza sorun niye saklıyor? Olmadı açık açık rica edin.

Niye saklanır ki bunca sene ilginç
Ben güvenmem böyle bir tipe

Direkt soylemek en iyisi.Waptan mesajlari yuzeysel olarak silmekte care degil,telefonu benim elimde olsa sildigi halde mesajlari cikarabilirim. Hatta galeride silinen tum fotolar, sadece bakmak icin acilan profil fotolari bile kayit altinda oluyor ve geri getirilebiliyor. yanlislikla fotolarimi sildim, uygulama ile geri getirdim ama pikselleri dusuktu,cuzi bir miktar odeyip pikseli yuksek sekilde tum fotolari kurtardim

Back
X