Whatsapp ta engelliyo engeli acıyo- bir kısır döngü

guneshergundogar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
418
214
53
Benim 6 aydır devam eden iliskim vardı. Bazı sebeplerden sogudum ve onu terkettim. 3 hafta kadar konusmadım tabi bikac kez de engelledim onu iliski icindeyken tartısma olunca.

3 haftalık terk ettigim surede ozledim geri aradım konustuk bi olumlu gibi konustu bi olumsuz sindirememis terketmemi dogal olarak ama bu seferde o tuhaf davranmaya basladı
Bi Engelliyo konusuyoruz sonra konusma sonunda kendine iyi bak mutlu ol fln diyo sonra engeli basıyo bikac gun geciyo geri engeli acıyo
Hersey iyi gibi birlesiyoruz gibi konusuyo sonra hop yine engel bu nedir ya napmaya calısıyo sizce

Intikam. Birbirinizi sevseniz böyle işlere girismezsiniz. Siz birbirinizin ilgi ve sevgisini kullanıyorsunuz net. Adamı terk ediyorsun sonra özledim geri yazdim diyorsun. Sen onunla kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorsun dolayısıyla ayni seyi o da yapınca garipsemen ilginç. Ikiniz de yolunuza bakın cacığı yapılır bu "ilişkinin."

Bacim ben senin dilinden yani ne dediginden gercekten anlamiyorum.

Bir yerde esimi aldattim onun donmesini bekliyorum bosanmadik diyorsun. Baska bir konuda aldattigi icin beni suclayan es diyorsun. Simdi de baska birsey diyorsun.
Omg yine mi feyklendik biz

Benim 6 aydır devam eden iliskim vardı. Bazı sebeplerden sogudum ve onu terkettim. 3 hafta kadar konusmadım tabi bikac kez de engelledim onu iliski icindeyken tartısma olunca.

3 haftalık terk ettigim surede ozledim geri aradım konustuk bi olumlu gibi konustu bi olumsuz sindirememis terketmemi dogal olarak ama bu seferde o tuhaf davranmaya basladı
Bi Engelliyo konusuyoruz sonra konusma sonunda kendine iyi bak mutlu ol fln diyo sonra engeli basıyo bikac gun geciyo geri engeli acıyo
Hersey iyi gibi birlesiyoruz gibi konusuyo sonra hop yine engel bu nedir ya napmaya calısıyo sizce
Siz ne yapmaya çalıştıysanız o da onu yapmaya çalışıyor.

Ya valla fake değilim durumum bu
Hayatım cok karısık
Ben bu adama napsam duzelir boyle surekli engelle engeli ac bu huyu nasıl bırakır
Bazen bazı şeyler düzeltilemez şansınızı başkalarında denemenizi tercih ederim. Daha saygılı bir ilişki.

Canı sıkılıyor, oyuncak bulmuş oynuyor....

Back
X