- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi guneshergundogar
Hahahha ne komik
Allah sizin de basınıza verir insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha ne komik
İstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beni
Ablacım hem kocamı aldattım diyorsun, ayrıca boşanmak istemiyorum diyip bir de sevgili yapıyorsun. Hem karnım doysun, hem pastam dursun hesabı. Anlamıyorum ben seni, çok tutarsızsın.Dönmicek gibi duruyo zaten
Ama neden boşanmadı senelerdir o tuhaf
Gerçi ben bosanmak hic istemiyorum zaten
Ben güldüm mü? Komik dedim mi? Emoji mi attım? Yoo.Hahahha ne komik
Allah senin de basına verir insallah
Belkide eski esimi unutmak icin yeni bir iliski yasamaya calısıyorumdur. Hala onu ozluyor ama bir cıkıs yolu bulamadıgım icin umudu kestigim icin baskasıyla gorusuyorumdur olamazmı ? Kınama bence kınadıgını yasamadan ölmezsin. Insanların ne yasadıgını nasıl bi psikolojide oldugunu ne zorluklardan gectigini nasıl ayakta kalmaya calıstıgını bilemezsinAblacım hem kocamı aldattım diyorsunr,ayıca boşanmak istemiyorum hiç diyip bir de sevgili yapıyorsun. Hem karnım doysun, hem pastam dursun hesabı. Anlamıyorum ben seni, çok tutarsızsın.
Kocasını aldattığı adamBacim ben senin dilinden yani ne dediginden gercekten anlamiyorum.
Bir yerde esimi aldattim onun donmesini bekliyorum bosanmadik diyorsun. Baska bir konuda aldattigi icin beni suclayan es diyorsun. Simdi de baska birsey diyorsun.
Ya valla fake değilim durumum bu
Hayatım cok karısık
Ben bu adama napsam duzelir boyle surekli engelle engeli ac bu huyu nasıl bırakır
Kocasını aldattığı adam![]()
O zaman neden eşinden boşanmıyorsun.Belkide eski esimi unutmak icin yeni bir iliski yasamaya calısıyorumdur. Hala onu ozluyor ama bir cıkıs yolu bulamadıgım icin umudu kestigim icin baskasıyla gorusuyorumdur olamazmı ? Kınama bence kınadıgını yasamadan ölmezsin. Insanların ne yasadıgını nasıl bi psikolojide oldugunu ne zorluklardan gectigini nasıl ayakta kalmaya calıstıgını bilemezsin
Yargılama kınama
Bu konuma yapacak yorumun varsa yaparsın yoksa susarsın bu kadar basit
Hayır kocam vardı onla ayrıyken sevgilim oldu ama artık o da yok gibiHem kocan hem sevgilin mi var?
Kınama başına gelir falan çok klişe değil mi ? Artık şu çiğlikten çıkın. Sadece sıze demıyorum sızın gıbı hemen beddua edenlerede dıyorum. Sen öyle dersen hani bır guzel söylem var dırek o aklıma geliyorBelkide eski esimi unutmak icin yeni bir iliski yasamaya calısıyorumdur. Hala onu ozluyor ama bir cıkıs yolu bulamadıgım icin umudu kestigim icin baskasıyla gorusuyorumdur olamazmı ? Kınama bence kınadıgını yasamadan ölmezsin. Insanların ne yasadıgını nasıl bi psikolojide oldugunu ne zorluklardan gectigini nasıl ayakta kalmaya calıstıgını bilemezsin
Yargılama kınama
Bu konuma yapacak yorumun varsa yaparsın yoksa susarsın bu kadar basit
Valla şu söylediğin konulardan sonra bende karışığım belkı bu ayrı ikinci sevgılı olabılırBenim aklim ermedi :)
Valla şu söylediğin konulardan sonra bende karışığım belkı bu ayrı ikinci sevgılı olabılır![]()
Sen kocanla ayrı değilsin, sen fiziken ayrı olsan bile resmi olarak evlilik birliği içindesin. Bunu bu kadar basitleştirmeyin. Basbayağı aldatıyorsunuz kocanızı, kocanızda sizi.Hayır kocam vardı onla ayrıyken sevgilim oldu ama artık o da yok gibi
Ahh canıımm cok mu komik geldi yasadıklarımı yasatsın Allah sana daValla şu söylediğin konulardan sonra bende karışığım belkı bu ayrı ikinci sevgılı olabılır![]()
Yenı gördüm ben error şu anBir onceki sayfada baska bir konuya yazdiklarini alintiladim beynim error veriyor :)))
Yanı çok ünlü bir söylem var ama demıyorum nıye çünkü salon kadını çizgimi asla bozamamAhh canıımm cok mu komik geldi yasadıklarımı yasatsın Allah sana da
Maşallah ne kadar da etik değerlere sahip bir hanımefendiBelkide eski esimi unutmak icin yeni bir iliski yasamaya calısıyorumdur. Hala onu ozluyor ama bir cıkıs yolu bulamadıgım icin umudu kestigim icin baskasıyla gorusuyorumdur olamazmı ?
Komik değil traji-komik.Ahh canıımm cok mu komik geldi yasadıklarımı yasatsın Allah sana da