- Konu Sahibi guneshergundogar
Hayır kocam vardı onla ayrıyken sevgilim oldu ama artık o da yok gibi
Resmi olarak boşandın mı peki?
Ne kadar süredir ayrısın kocandan? Sevgilin ne kadar süredir hayatında?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kocam vardı onla ayrıyken sevgilim oldu ama artık o da yok gibi
Valla ben burda aldatan kişilerin sırtının sıvazlandığını hiç görmedim. Beklediğin desteği burdan göremezsin. Yaptığın yanlışa kılıf uydurmayı bırak artıkBelkide eski esimi unutmak icin yeni bir iliski yasamaya calısıyorumdur. Hala onu ozluyor ama bir cıkıs yolu bulamadıgım icin umudu kestigim icin baskasıyla gorusuyorumdur olamazmı ? Kınama bence kınadıgını yasamadan ölmezsin. Insanların ne yasadıgını nasıl bi psikolojide oldugunu ne zorluklardan gectigini nasıl ayakta kalmaya calıstıgını bilemezsin
Yargılama kınama
Bu konuma yapacak yorumun varsa yaparsın yoksa susarsın bu kadar basit
Konu sevgilim eşle durumlar karısık beraber değiliz zaten o konuyu kapatın
Millet siyirmisNe çabuk sevgili yapıyor insanlar hem de evliyken![]()
next, next, bekleme yapma diyor sanırımNe çabuk sevgili yapıyor insanlar hem de evliyken![]()
Herkes yaşadıklarını kendi seçimleriyle kendisi belirler. Yanlış seçimleriniz sizi bu hale düşürendir. Sanki yaşadıklarınız kaderinizmiş gibi kınama ki başına gelmesin demeniz çok komik. Allah'tan gelse eyvallah imtihandır derim geçerim ama siz ateşe bile bile girmişsiniz. Serseri kurşun gibi beddua savurarak içinde bulunduğunuz koşulu değiştiremezsiniz. Bu durumun sebebi sizsiniz, durup bir ben ne yapıyorum ya diye düşünmenizi bekliyorum.Ahh canıımm cok mu komik geldi yasadıklarımı yasatsın Allah sana da
Ne yaşadınız. Yaşadığınız her şey sizin kendi seçimleriniz.Ahh canıımm cok mu komik geldi yasadıklarımı yasatsın Allah sana da
Ne denilebilir ki? Çarpık çurpuk ilişkilerinizde başarılarSordugum sorudan baska herseye yorum yapıldı cok acayip
Mesaj tekrarıSordugum sorudan baska herseye yorum yapıldı cok acayip
O bağzı sebepler neydi?Benim 6 aydır devam eden iliskim vardı. Bazı sebeplerden sogudum ve onu terkettim. 3 hafta kadar konusmadım tabi bikac kez de engelledim onu iliski icindeyken tartısma olunca.
3 haftalık terk ettigim surede ozledim geri aradım konustuk bi olumlu gibi konustu bi olumsuz sindirememis terketmemi dogal olarak ama bu seferde o tuhaf davranmaya basladı
Bi Engelliyo konusuyoruz sonra konusma sonunda kendine iyi bak mutlu ol fln diyo sonra engeli basıyo bikac gun geciyo geri engeli acıyo
Hersey iyi gibi birlesiyoruz gibi konusuyo sonra hop yine engel bu nedir ya napmaya calısıyo sizce
Bacim ben senin dilinden yani ne dediginden gercekten anlamiyorum.
Bir yerde esimi aldattim onun donmesini bekliyorum bosanmadik diyorsun. Baska bir konuda aldattigi icin beni suclayan es diyorsun. Simdi de baska birsey diyorsun.
Kapatmıycaz.Konu sevgilim eşle durumlar karısık beraber değiliz zaten o konuyu kapatın
Pp'dekini az inceleyince halka tatlısı olduğunu anladım yoksa dedim kimse böyle muntazam s.çamazKapatmıycaz.
Sen bu sevgilinle aldatmışın zaten kocanı. Ne unutması, ne yeni ilişki yaşaması, ne yaraları sarması ya. Daha dün kocam kocam diye ağlıyodun, ama bi yandan da bu sevgili vardı. Maşallah hızına.Belkide eski esimi unutmak icin yeni bir iliski yasamaya calısıyorumdur. Hala onu ozluyor ama bir cıkıs yolu bulamadıgım icin umudu kestigim icin baskasıyla gorusuyorumdur olamazmı ? Kınama bence kınadıgını yasamadan ölmezsin. Insanların ne yasadıgını nasıl bi psikolojide oldugunu ne zorluklardan gectigini nasıl ayakta kalmaya calıstıgını bilemezsin
Yargılama kınama
Bu konuma yapacak yorumun varsa yaparsın yoksa susarsın bu kadar basit
Daha önce 2 kişiyle daha aldatmış....Sen bu sevgilinle aldatmışın zaten kocanı. Ne unutması, ne yeni ilişki yaşaması, ne yaraları sarması ya. Daha dün kocam kocam diye ağlıyodun, ama bi yandan da bu sevgili vardı. Maşallah hızına.
Eski esle de bosanip tekrar evlenmissiniz. Simdiki sevgilinizle de bir ayrilip bir barisiyorsunuz. Sizin butun iliskiletiniz boyle. Sizin yapiniz boyle. Terk ettiyseniz adami sevmiyorsunuz, istemiyorsunuz demektir. Duygusal bosluga dusunce adami tekrar aramissiniz. Dalga mi geciyorsunuz?Hayır sadce flort onceden baskasıyla evliydim bosandık yine evlendik ayrıldık falan - eski eşle epey karısık durumlar
Ben 6 aydır suren iliskimi soruyorum suan
Boşanmadan sevgili mi boşandıktan sonra bile belli bir süre kafanızı dinleyin diyor uzmanlar bu ne hızKonu sevgilim eşle durumlar karısık beraber değiliz zaten o konuyu kapatın