whatsapp yazışmalırı ve eşiniz

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..

Özel bi durumla ilgili konuştuk bak kurcalamak yok derim, ki karıştırdığı falan da olmaz. Çok nadir ben makyaj falan yaparken msjlar gelirse alır bana okur, şöyle böyle yaz derim yazar :) Siz de anlatın özel diye o kadın için, bilmeni gerektirecek birşey olsa anlatırdım dimi? Fazla tepki vermeden, neden yapmaması gerektiğini açıklayın

Çok mu meraklıdır yoksa sırf güven probleminden kaynaklı mı?size göre!

yaa artık inada döndü belki olay ondan böyleyim tahammülüm de kalmadıkii çok saçma geliyo bana

ne ayip kadin kadina konusmalar kocayi niye ilgilendiriyormus.benimde arkadaslarimla grublarim var yazisiriz esim gecende arkadadlarimizla mahrem olan konulari konusuyirlardi yani evli bayanlar.esim telime bir programa bakmak istedi.sakin dedim yazismalari okuma mahrem konular konusuluyor.okumadida yani..cunku kendi cok kizar boyle saygisizliklara..

Acikcasi bu hususta "herkesin ozel bolgesi, ksisel hak ve hurriyetler, ciftlerin birbirine tanidigi gizli alanlar" hede hödölerine inanmiyorum. Bu benim stilim degil. Ben o telefonu hunharca karistirabilme hakkina sahip degilsem neyleyeyim evi yurdu. Arkadas olalim.

Ciftler arasinda hersey seffaf olmali gizli sakli olmamali.

Ben elmayi seviyorsam o elmayi dişlerim kisacasi.

mevzu gizli saklı mevzu değil ki asla asla hem de mele bunu alışkanlık haline getirip sürekli bakjmasıı ben asla ve asla kızmam sööylenmezdim de.. dedim ya mevzu bunu kendine alışkanlık haline getirmesii.. okuyup sorması sorgulamasıı

konuyla alakasi ne zeholl
bayanlarla yazismalarda arkadasim bi sirrini yada ozel bi konuyu yada sacini boyamis bana resim atiyo esiniz gormesin diyosa kocanin bilmesimi gerekli bunu seffaflik burda ne alaka

Ben bazen siliyorum ve söylüyorum eşime.'Seni çekiştiremeyeceksem evliliğin ne anlamı kalır' diye.De benim eşim iyi zamanları kötü zamanlarından daha çok olan bir adam çok şükür Rabbime.
Tatlı tatlı söylediğim için belki de artık didiklemesi azaldı :)

konuyla alakasi ne zeholl
bayanlarla yazismalarda arkadasim bi sirrini yada ozel bi konuyu yada sacini boyamis bana resim atiyo esiniz gormesin diyosa kocanin bilmesimi gerekli bunu seffaflik burda ne alaka
Yani cancagzim arkadasim da devlet sirri gibi meselelerini tutup bana whatsaptan anlatmasin. Sacinin rengini gostermesi onun icin coh mahrem bir olaysa bunu bana bir arada bulundugumuz ortamlarda gostersin. Whatsappta konusulan konularin ciddiyeti hususunda da kusura bakmayin gulerim.

Ben olayi birde tersten okuyorum. Burda telefon numarasi "Ahmet" olarak kaydedilen Neclalari isittik. Whatsapina sifre koy diye bi oneri var mesela, bunu bir erkek yapsin burda uye biri konu acsin "esim ozel diye mesajlarini okutmadi, ardindan sifre koydu" desin iki dakika da bosatiriz.

"Sana yapilmasini istemedigin birseyi baskasina yapma" dusturunca dusunuyorum. Ben seffaflik isterim. Seffaf olmaya calisirim.

Bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…