- 8 Aralık 2015
- 127
- 40
- 48
- 38
- Konu Sahibi butterfly60
-
Özel bi durumla ilgili konuştuk bak kurcalamak yok derim, ki karıştırdığı falan da olmaz. Çok nadir ben makyaj falan yaparken msjlar gelirse alır bana okur, şöyle böyle yaz derim yazar :) Siz de anlatın özel diye o kadın için, bilmeni gerektirecek birşey olsa anlatırdım dimi? Fazla tepki vermeden, neden yapmaması gerektiğini açıklayınkızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
Çok mu meraklıdır yoksa sırf güven probleminden kaynaklı mı?size göre!kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
yaa artık inada döndü belki olay ondan böyleyim tahammülüm de kalmadıkii çok saçma geliyo banaÖzel bi durumla ilgili konuştuk bak kurcalamak yok derim, ki karıştırdığı falan da olmaz. Çok nadir ben makyaj falan yaparken msjlar gelirse alır bana okur, şöyle böyle yaz derim yazar :) Siz de anlatın özel diye o kadın için, bilmeni gerektirecek birşey olsa anlatırdım dimi? Fazla tepki vermeden, neden yapmaması gerektiğini açıklayın
çok meraklı benle ilgili herşleyi bilmek öğrenmekm istiyo ve bana .çok itici geliyo bu durumÇok mu meraklıdır yoksa sırf güven probleminden kaynaklı mı?size göre!
Benim kide çok meraklıydı, çok şükür bıraktı bu huyunu,aynısını ben ona yaptım çünküçok meraklı benle ilgili herşleyi bilmek öğrenmekm istiyo ve bana .çok itici geliyo bu durum
o böyle yaptıkca onun telini elime alasım gelmiyooo bende de ters tepiyoooBenim kide çok meraklıydı, çok şükür bıraktı bu huyunu,aynısını ben ona yaptım çünkü
Ne uyuz oluyorlar bazen ,bir bilseler ne itici göründüklerini!yok yap inan işe yarıyor!o böyle yaptıkca onun telini elime alasım gelmiyooo bende de ters tepiyooo
mevzu gizli saklı mevzu değil ki asla asla hem de mele bunu alışkanlık haline getirip sürekli bakjmasıı ben asla ve asla kızmam sööylenmezdim de.. dedim ya mevzu bunu kendine alışkanlık haline getirmesii.. okuyup sorması sorgulamasııAcikcasi bu hususta "herkesin ozel bolgesi, ksisel hak ve hurriyetler, ciftlerin birbirine tanidigi gizli alanlar" hede hödölerine inanmiyorum. Bu benim stilim degil. Ben o telefonu hunharca karistirabilme hakkina sahip degilsem neyleyeyim evi yurdu. Arkadas olalim.
Ciftler arasinda hersey seffaf olmali gizli sakli olmamali.
Ben elmayi seviyorsam o elmayi dişlerim kisacasi.
konuyla alakasi ne zehollAcikcasi bu hususta "herkesin ozel bolgesi, ksisel hak ve hurriyetler, ciftlerin birbirine tanidigi gizli alanlar" hede hödölerine inanmiyorum. Bu benim stilim degil. Ben o telefonu hunharca karistirabilme hakkina sahip degilsem neyleyeyim evi yurdu. Arkadas olalim.
Ciftler arasinda hersey seffaf olmali gizli sakli olmamali.
Ben elmayi seviyorsam o elmayi dişlerim kisacasi.
baktırmamak değil mevzu bu zmana kadar bakıyordu yine baksınn ama konusmarın hepsini okumak da neyin nesiŞimdi buraya, kocam whatsapp ına baktırmıyor yazsam. Ne aldatılma kalır, ne boşanma.
Ben bazen siliyorum ve söylüyorum eşime.'Seni çekiştiremeyeceksem evliliğin ne anlamı kalır' diye.De benim eşim iyi zamanları kötü zamanlarından daha çok olan bir adam çok şükür Rabbime.kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
Yani cancagzim arkadasim da devlet sirri gibi meselelerini tutup bana whatsaptan anlatmasin. Sacinin rengini gostermesi onun icin coh mahrem bir olaysa bunu bana bir arada bulundugumuz ortamlarda gostersin. Whatsappta konusulan konularin ciddiyeti hususunda da kusura bakmayin gulerim.konuyla alakasi ne zeholl
bayanlarla yazismalarda arkadasim bi sirrini yada ozel bi konuyu yada sacini boyamis bana resim atiyo esiniz gormesin diyosa kocanin bilmesimi gerekli bunu seffaflik burda ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?