whatsapp yazışmalırı ve eşiniz

Ben hiç görmedim.benim whatsappıma bakıp birşeyler okudugunu.
Sorar sadece kimle yazışıyorsun diye o kadar.

Benim telefonum onunkinden daha özellikli olduğu için bazı işlemlerini benden yapar. Gözucuyla bakarım arada ama daha hiç konuşmalarıma baktığına denk gelmedim. Biliyor arkadaşlarım kapalılar genelde foto filan atabiliyorlar ev hali bakmaz yani. Bende aynı şekilde onun konuşmalarını asla okumam.

İlk evlendiğimiz zamanlar benimki de öyleydi. Telefon onun yanındayken mesaj gelirse bakıp öyle bana uzatırdı. Şimdi bakmadan veriyor hemen. Kız meselesi, bir derdini anlatıyor dediğinde hala bakmak istiyorsa çok itici yaa. İnanmıyor demek senin dediğine. İnat diyorsun ama neyin inadı yani. Eğer güven problemi değilse zamanla geçer pes eder belki.

Benim eşim bu zamana kadar almamıştır telefonumu eline.Zaten karşısında mesajlaşırım birde ben çok alıyorum onun telini kurcalıyorum sinir oluyor o yüzden benimkine elini vurmuyor;)Sizde sürekli onunkini alıp kurcalayın anlasın bi daha yapmaz belkiiii

Bizde arkadaşlarla kaynana- görümce çekiştiriyoruz whatsapta :KK70::KK70: Eşim gelip direk kontrol amaçlı okumaz, okuyamaz! Ama baktım dedikodunun dozu fazla, silerim konuşmaları, eşiniz hergün whatsap konuşmalarınızı mı kontrol ediyor. Çok ayıp ya

Benim özelimi geçtim arkadaşlarımın özelini kurcalamış oluyo aslında
Kadının biyerinde yara çıkmış danışmak için bana foto atmış diyelim eşim bunu görse iğrenç bi durum bu sadece örnek.

Ne kadar ayıp ya cık cık cık cık cık :110:
Ben bi kere baktı okuma özel seyler konuşuyoruz milletin özelini niye okuyon ayıp dedim daha yapmıyo:KK51:
Erkekler kadınlardan daha meraklı Walla bak merak ediyorlar kadın muhabbetlerini :mad:

kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
böyle bir girişimi olamaz . olmadıda ,aklına gelmez ....
hiç bir şifremi bilmez , tlf ben yokken yanınada çalsa bile bakmaz (kim aradı diye bilebakmaz)

yerinde bende olsam bende de uyuzluk belirtisi olur .
eşin tlf kurcalaması ,
birde yazışmalarını silme diyecek ben böyle eşi yolarım

he bende eşin hiçbir şifresini bilmem . merakta etmem

öyle huylarımız yok birbirimizeee

Benim ki karıştırmaz saçma sapan inatlaşma da olmaz onda öyle o yüzden bilemedim ama hoş olmazdı yinede benim için gerçi bi ara ara ben onun kine göz ararım o ayrı

Arada bi telefonumdan faceme bakar o kadar o da kendi telinin sarji yoksa :KK48: karistirmaz telimi ben yoksam tel caldiysa anca oyle ki cok rahatsiz edici onaneymis arkadaşlarınla ne konustugun sende aynısını ona yap

Ben vermiyorum telefonumu bi kaç kez karıştrmaya meyletti çok kıskançtr kendisi. Kimse telefon karıştrmasın kuralı koydum :) bende karıştırmıyorm o da. Karıştırılması saçma

Benim esim telefonum elindeyken mesaj gelse bakma gereksinimi duymaz , bazende bakar ama ozel oldugunu soyledigim zman birakir kiii oylede yani sonucda kadin kadina konusulacak ozel seyler olabilir olurda yani cok normal:KK14:

Erkekler kulübü nü okumuştur

Oradaki abiler kontrol et eşinin tel ini hep gözün üstünde olsun demişlerdir

Şaka bir yana burada her açılan konuya tel saklıyor mu mesajlarına bakıyor musun şifresini öğren yazan büyük bir çoğunluk var

Onlar neyi merak ediyorsa eşin de onu merak ediyor

Mesajı silince de daha çok merak ediyor tabii

Benim eşimde çok sık olmamakla birlikte arada kontrol eder rehberimi falan.yeni isim görünce bu kim falan der.bilmek ister.watsupp tada bazen kardeşim eşi ile ilgili falan sorunları yazar bende eşime göstermek istemem illa bakmak ister ama kardeşimin kadınsal mevzuuunu konuşuyorz deyince de ısrar etmez.bende eşimi ara ara kontrol ederim ama güven probleminden deil alışkanlık biraz.zaten eşlerin telefonlarına şifre koyması falan filanda bana yanlış gelir.istediğim zaman istediğime bakabilmeliyim.sende dertlenme.hiç bakmasa etmese acaba beni sevmiyomu dersin.biz kadınlarr hiiç bi türlü tatmin olamayız :)

Ne alaka ya. Belki arkadasim bu ay adetinin geciktigini, goguslerinin sertlestigini, bacaklarindaki tuy batiklarini yazacak. Esiniz bunlari bilmek zorunda mi? Ben esinin telelefonunu karistirdigini bildigim insanlarla ozel seylerimi telefonda bile konusmuyorum belki ses kaydedici var...

Hiç bakmaz baksın ben saklamıyorum zaten hoş benim herşeyi silme huyum var takıntılıyım bilir yani :KK51: onunda teli hep elimdedir istediğim gibi kurcalarım oda hiç bişeyi silmez :27:

Back
X