- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
Program ile. WhatsApptan Qr kod okutmak gerekiyor açmak istediğiniz kişinin telefonunaSizim watsapinizi nasil aciyor ya kendi telinden anlamadim.
Herkes herkesinkini acar o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Program ile. WhatsApptan Qr kod okutmak gerekiyor açmak istediğiniz kişinin telefonunaSizim watsapinizi nasil aciyor ya kendi telinden anlamadim.
Herkes herkesinkini acar o zaman
Evet çok kıskanç ve kısıtlayan biri maalesef.Ne sebeple takip ediyormuş? Kıskanç kısıtlayan biri mi?
Aldatılma şüphesi olan kadınlara demişimdir whatsapp webi kur diye. Sizden şüphesi mi varmış?
Zaten alıp okumaya çalışıyordu yanımda ama okutmuyordum, çünkü kız arkadaşlarımla olan konuşmalarımızı okumasını istemem onların özelini bilmesine gerek yok. Telefonu elinden aldığım için şüphelenmiş zaten o daYani karsilikli guven olsa biyle birsey yapmazdi ki zaten alip sizin telefonunuzdan sizin yaninizda okurdu. Guven problemini yaratan bir davranisjnjz varsa sessiz kalin kim olsa yapardi derim ama guven problemi olurturacak birsey yokken boyle birsey yapmissa haddini bildirjm derim
O zaman sizde aciklamanizi yapin o grupta regl.dinemlerinden kişisel bakimlardan konusuldugu da oluyor senin böyle birseyi okumani istemedigim icin aldim ve hala da istemiyorum deyin.Zaten alıp okumaya çalışıyordu yanımda ama okutmuyordum, çünkü kız arkadaşlarımla olan konuşmalarımızı okumasını istemem onların özelini bilmesine gerek yok. Telefonu elinden aldığım için şüphelenmiş zaten o da
Bir uygulama ile takip ediyordu. Ben gördüm zaten yanımda sildirdim uygulamayıWhatsapp ınızı kendi telefonundan açamaz diye biliyorum.(aynı anda iki telefondan açılmıyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar) Bilgisayarından açmış olma ihtimali olabilir onu da siz telefonunuzdan görebilirsiniz. Kapatabilirsiniz. Sadece mesaiye kalacak mısın demesi sizi takip ettiği anlamına gelmez.
Evet çok kıskanç ve kısıtlayan biri maalesef.
Hayır şüphesi yok hiçbir yanlışım olmadı ona karşı ama güven problemi var biraz.
1 whatsapp iki tlfda kullanilmiyorkızlar eşim whatsapp ımı kendi telefonunda açmış haberim olmadan beni takip ediyormuş. Bir olay oldu itiraf etti. Şimdi ben bu adama ne yapayım ???
Bir uygulama ile kullanılıyor. Kullanılmasa neden böyle bir şey atayım ortaya iyi misiniz ?1 whatsapp iki tlfda kullanilmiyor
İlginç bunun için üşenmemiş :)
Meraklı mıdır, yada mesaiye kalacağını birinden duymuş olabilir mi
Whatsapp iki telefonda birden açılamaz. Birinde açıksa diğerinde otomatik kapanıyor. Iki telefonda kullanılabildiğini iddia eden extra programlar var ne derece güvenilir bilmiyorum. Whatsapp web var ama aynı wireless e bağlı telefonun whatsappı pc den takip edilebiliyor. Velhasıl bunlar hep güvensizlik..kızlar eşim whatsapp ımı kendi telefonunda açmış haberim olmadan beni takip ediyormuş. Bir olay oldu itiraf etti. Şimdi ben bu adama ne yapayım ???
Açılıyor, wow chat plus uygulamasını araştırın görürsünüz.Whatsapp iki telefonda birden açılamaz. Birinde açıksa diğerinde otomatik kapanıyor. Iki telefonda kullanılabildiğini iddia eden extra programlar var ne derece güvenilir bilmiyorum. Whatsapp web var ama aynı wireless e bağlı telefonun whatsappı pc den takip edilebiliyor. Velhasıl bunlar hep güvensizlik..![]()
Benm beynim yandı bu konudabence yanlış anladınız
başka bir şey için kopyalamış ama mesaiyi okuyup öğrenince ağzından kaçırıp kendini ele vermiş
yani mesai sebep değil![]()
Telefonumdan whatsapp bildirimlerini kapatmışNasıl farketmedin ki bildirimi var direk açıkken yanıyor yani
yaa onu nasıl yapmış ki ya şahsen benim aldatılma dururmuş var da denedim ama bildirim gitti yakalandımTelefonumdan whatsapp bildirimlerini kapatmış
Telefonun markasına göre değişir oyaa onu nasıl yapmış ki ya şahsen benim aldatılma dururmuş var da denedim ama bildirim gitti yakalandım