• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp

Ne sebeple takip ediyormuş? Kıskanç kısıtlayan biri mi?

Aldatılma şüphesi olan kadınlara demişimdir whatsapp webi kur diye. Sizden şüphesi mi varmış?
Evet çok kıskanç ve kısıtlayan biri maalesef.
Hayır şüphesi yok hiçbir yanlışım olmadı ona karşı ama güven problemi var biraz.

Yani karsilikli guven olsa biyle birsey yapmazdi ki zaten alip sizin telefonunuzdan sizin yaninizda okurdu. Guven problemini yaratan bir davranisjnjz varsa sessiz kalin kim olsa yapardi derim ama guven problemi olurturacak birsey yokken boyle birsey yapmissa haddini bildirjm derim

Yani karsilikli guven olsa biyle birsey yapmazdi ki zaten alip sizin telefonunuzdan sizin yaninizda okurdu. Guven problemini yaratan bir davranisjnjz varsa sessiz kalin kim olsa yapardi derim ama guven problemi olurturacak birsey yokken boyle birsey yapmissa haddini bildirjm derim
Zaten alıp okumaya çalışıyordu yanımda ama okutmuyordum, çünkü kız arkadaşlarımla olan konuşmalarımızı okumasını istemem onların özelini bilmesine gerek yok. Telefonu elinden aldığım için şüphelenmiş zaten o da

Zaten alıp okumaya çalışıyordu yanımda ama okutmuyordum, çünkü kız arkadaşlarımla olan konuşmalarımızı okumasını istemem onların özelini bilmesine gerek yok. Telefonu elinden aldığım için şüphelenmiş zaten o da
O zaman sizde aciklamanizi yapin o grupta regl.dinemlerinden kişisel bakimlardan konusuldugu da oluyor senin böyle birseyi okumani istemedigim icin aldim ve hala da istemiyorum deyin.

Whatsapp ınızı kendi telefonundan açamaz diye biliyorum.(aynı anda iki telefondan açılmıyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar) Bilgisayarından açmış olma ihtimali olabilir onu da siz telefonunuzdan görebilirsiniz. Kapatabilirsiniz. Sadece mesaiye kalacak mısın demesi sizi takip ettiği anlamına gelmez.

Whatsapp ınızı kendi telefonundan açamaz diye biliyorum.(aynı anda iki telefondan açılmıyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar) Bilgisayarından açmış olma ihtimali olabilir onu da siz telefonunuzdan görebilirsiniz. Kapatabilirsiniz. Sadece mesaiye kalacak mısın demesi sizi takip ettiği anlamına gelmez.
Bir uygulama ile takip ediyordu. Ben gördüm zaten yanımda sildirdim uygulamayı

Evet çok kıskanç ve kısıtlayan biri maalesef.
Hayır şüphesi yok hiçbir yanlışım olmadı ona karşı ama güven problemi var biraz.

Ortada geçerli bir sebep yokken eşim bunu yapsa çok kızardım.

Eline bir şey için alsa bile "fotoğraflara bakma kapalı arkadaşlar var başı açık fotoğraf atmış olabilirler" diye uyardığım için incelemez telefonumu..

Eşine söyle gitsin tedavi olsun. Güvensiz oluşu onu haklı yapmaz..

kızlar eşim whatsapp ımı kendi telefonunda açmış haberim olmadan beni takip ediyormuş. Bir olay oldu itiraf etti. Şimdi ben bu adama ne yapayım ???
Whatsapp iki telefonda birden açılamaz. Birinde açıksa diğerinde otomatik kapanıyor. Iki telefonda kullanılabildiğini iddia eden extra programlar var ne derece güvenilir bilmiyorum. Whatsapp web var ama aynı wireless e bağlı telefonun whatsappı pc den takip edilebiliyor. Velhasıl bunlar hep güvensizlik..:skandal:

Whatsapp iki telefonda birden açılamaz. Birinde açıksa diğerinde otomatik kapanıyor. Iki telefonda kullanılabildiğini iddia eden extra programlar var ne derece güvenilir bilmiyorum. Whatsapp web var ama aynı wireless e bağlı telefonun whatsappı pc den takip edilebiliyor. Velhasıl bunlar hep güvensizlik..:skandal:
Açılıyor, wow chat plus uygulamasını araştırın görürsünüz.
Evet öyle maalesef

Kullanılıyor arkadaşlar hatta watsap atarlarına girerseniz watsap Web diye birşey görürsünüz.eskiden bildirim gitmiyordu takip amaçlı kullanılıyordu bacak watsap düzenleme getirdi watsap webden girerseniz anında bildirim gidiyor kişide hemen anlıyor anlamasa aldatmalar ortaya çıkacak ama üstte hep bildirim açık kalıyor

Bazı ülkelerde eşlerin birbirlerinin telefonunu kurcalamak cezaya tabii. Ancak buralarda casus programları tavsiyesi bolca var. Bilemedim. Güven olayı çok önemli eşler arasında.

Back
X