- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi sekerparem67
-
Okadar önemsizsiniz onun için yanii anlatabiliyor muyum?Tamam da madem beni istemiyor, ki öyle diyodu, neden engellemedi sizce? Anlamak istiyorum sadece
Okadar önemsizsiniz onun için yanii anlatabiliyor muyum?
Ben eski sevgilimle ayrıldım, ne o beni engelledi ne de ben onu...
Ben sadece rehberden sildim onu...
Watsapp sayfamda yok gözümde görmüyor...
Yanii o beni neden engelledi engellemedi bunlar çocukça şeyler...
Ben benii rahatsız eden biri varsa ancak engellerim ve şu an engelli listemde kimse yok!!
Engellemiyolar ki, yazın durun. hoşlarına gidiyo. Ego egoo..
Neyyyy ??Ilginc olan, aradan 2 ay gectikten sonra bu beni "istemeyen" kisiden telefonumda cagri olmasiydi ama. Buna ne demeli
Neyyyy ??
sizin yaş kaçtı ozamanlarIlginc olan, aradan 2 ay gectikten sonra bu beni "istemeyen" kisiden telefonumda cagri olmasiydi ama. Buna ne demeli
Nabız yoklamış nabız kanma aklını karıştırıyor işte..Ya simdi ben madem beni istemiyosun, beni engellemeni istiyorum diye günlerce direttim, hatta nasil engelleyecegini sözde bilmedigi icin tarif etmeme ragmen o yine de engellemedi. Sonunda ben engelledim. Ve ben engelledikten 2 ay sonra (i arada hic irtibatimiz olmadi) beni aradigini gördüm ama aramasina geri dönmedim. Niye engellemedi? Ve sonra niye aradi? Aklimda deli sorular
Nabız yoklamış nabız kanma akşını karıştırıyor işte..
Eğer sevgi kalmadıysa hiç uğraşma derim....
Can sıkıntısı işte...Beni istemiyosa niye nabiz yokluyo?
Cunku senin hala onun pesinde kostugunu dusunup egosunu tatmin ediyor.engellerse yazdiklarini goremez ki:)Merhaba KIZLAR ben almanyada yasiyorum bana bir konuda yardim edermisiniz?? acaba benmi sacmaliyorum sevgilimle ayrildik 1 ay once ama Ara Ara knstk havadan sudan,yani msj atinca cvpliyor onda sorun yok ama Geri donmuyor onca msj yazdim 1hafta once beni kalbinden sildiysen beni engelle sil dedim OK dedi,ama yapmadi tabikide snra tekrar msj attim icimdekileri doktum msj goruldu ama cvp yok,neyse dun baya sinirlendim aynen sunlari yazdim. 2 haftadir gonlunu almaya calisiyorum.. ama yok beyefendi istemiyormusmus sen bilirsin daha fazla ugrasicak dglm Ben gerekeni yaptm..bende bitirdm bu iliskiyi tamam sen yoluna Ben yoluma vallahi engeller misin siler misin umrumda dgl ama sanirim engelle ve bidahada kaldirma engeli tmmi hadi hoscakal ama hala engellemedi sebep ne sizce?? Simdi diceksiniz ki ee o zmn engelle yapamiyorum geri kaldiriyorm o engellerse en azindan gormem alisirim yokluguna..sizce ne olabilir? Simdiden tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?