Whatsapp

adam senı kafada sılmış.sen de aynısını dene.kaldırma g*tünü canım :)

Engellemiyor cunku sen ona yazdikca,onun pesinden kostukca,arka arkaya mesajlar attikca egosu tavan yapiyor,buda onu eglendiriyor,hosuna gidiyor,kendini birsey saniyor bir nevi.. seni halen sevdiginden unutamadigindan degil yani,ustune alinma..o yuzden bu engelledi engellemedi mevzusuna takilma..
Hem sevgi boyle olculmez ki ya engelledi beni sevmiyor,engellemedi bak halen seviyor...senin icin demiyorum ayrilinca hemen resimler kalkar filan.barisinca tekrar konur..ne yani resmi kaldirdin,engelledin bitti mi sevgin..onemli olan onu gercekten kalbinden cikarabilmek.

Neden mi engellemedi ? Cevap çok açık ve net.

Arkadaş , üst üste o sana yazmadığı halde döktürmüşsün. Üstüne düşüp popişini kaldırmışsın.
E engellemiyor çünkü senin daha yazacağını düşünüyor birkaç gün sonra elbet.
Ve senin yazdığın mesajları okuduğunda egosu tatmin olduğu için bunu görmek ona zevk verdiği için de seni engellemiyor ki sen ona yaz ve o okusun sırıtsın . Klasik ego modu :)

Whatsappı doğru yazan ılk uyemizsiniz❤

ama bitmiş ilişkiyi böyle dıdıklemenızden dolayı kalbi geri alıyorumO

Bence hiç cevap yazma belli ki seni istemiyor sende daha fazla senle oynamasına izin verme

o kadar laf sayacağına sen engelle...
tövbe yarrabimmm...hiç yapamam deme inan aynı şey...ha o ha sen engel engeldir..

Kizlar yanliz Doyle bisey varki iliski 2 yillik ve,daha once kendisi ayrilip gitmisti bende mal gibi msjlar atmistim snra sinirlenip engelle demistim,oda engellemisti ztn snra bendeki mal kafa msj atip kaldir dmstm kaldirip aynen soyle dedi k.bakma dun erken uyumusum msjini gormedim ayrilmamiz ikimiz icin en iyisi..bende cvplmadim 9 gun snra kendisi yazdi 3 gun falan umursamayip oyle baristim buna ne demeli?

Böyle yüz göz ayrıl barış ilişkiler hiç sağlıklı değil

Ya arkadaşım bitmiş işte daha ne uzatıyorsunuz ki engellemedi diye seviyor mu yani. Sevse zaten dayanamaz konuşurdu yazardı hiçbirşey yazmamış onca mesajınıza daha umudunuz nedir? engelle o zaman filan artık engellemesi mi kalmış konşmuyor ki hiç yedekte bekletiyor sıkılırsa yazacak gerçek bu engelleyin bitsin gitsin barışsanız da bir halt sanacak kendini iyice vazgeçilmez sanıp senin sevgini sömürecek yine ayrılacak bunu mu istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…