- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi sekerparem67
-
Merhaba KIZLAR ben almanyada yasiyorum bana bir konuda yardim edermisiniz?? acaba benmi sacmaliyorum sevgilimle ayrildik 1 ay once ama Ara Ara knstk havadan sudan,yani msj atinca cvpliyor onda sorun yok ama Geri donmuyor onca msj yazdim 1hafta once beni kalbinden sildiysen beni engelle sil dedim OK dedi,ama yapmadi tabikide snra tekrar msj attim icimdekileri doktum msj goruldu ama cvp yok,neyse dun baya sinirlendim aynen sunlari yazdim. 2 haftadir gonlunu almaya calisiyorum.. ama yok beyefendi istemiyormusmus sen bilirsin daha fazla ugrasicak dglm Ben gerekeni yaptm..bende bitirdm bu iliskiyi tamam sen yoluna Ben yoluma vallahi engeller misin siler misin umrumda dgl ama sanirim engelle ve bidahada kaldirma engeli tmmi hadi hoscakal ama hala engellemedi sebep ne sizce?? Simdi diceksiniz ki ee o zmn engelle yapamiyorum geri kaldiriyorm o engellerse en azindan gormem alisirim yokluguna..sizce ne olabilir? Simdiden tesekkurler..
Bence hiç cevap yazma belli ki seni istemiyor sende daha fazla senle oynamasına izin vermeMerhaba KIZLAR ben almanyada yasiyorum bana bir konuda yardim edermisiniz?? acaba benmi sacmaliyorum sevgilimle ayrildik 1 ay once ama Ara Ara knstk havadan sudan,yani msj atinca cvpliyor onda sorun yok ama Geri donmuyor onca msj yazdim 1hafta once beni kalbinden sildiysen beni engelle sil dedim OK dedi,ama yapmadi tabikide snra tekrar msj attim icimdekileri doktum msj goruldu ama cvp yok,neyse dun baya sinirlendim aynen sunlari yazdim. 2 haftadir gonlunu almaya calisiyorum.. ama yok beyefendi istemiyormusmus sen bilirsin daha fazla ugrasicak dglm Ben gerekeni yaptm..bende bitirdm bu iliskiyi tamam sen yoluna Ben yoluma vallahi engeller misin siler misin umrumda dgl ama sanirim engelle ve bidahada kaldirma engeli tmmi hadi hoscakal ama hala engellemedi sebep ne sizce?? Simdi diceksiniz ki ee o zmn engelle yapamiyorum geri kaldiriyorm o engellerse en azindan gormem alisirim yokluguna..sizce ne olabilir? Simdiden tesekkurler..
Onca laf sayip kendin neden engelleyemiyorsun ? Ona sil engelle diyorsun biliyor senin hala ondan birseyler bekledigini ve suanki gibi seni silip engellemedigi icin ondan medet umdugunu :) ondan olabilir mi?
o kalbi nasıl yaptınWhatsappı doğru yazan ılk uyemizsiniz❤
ama bitmiş ilişkiyi böyle dıdıklemenızden dolayı kalbi geri alıyorumO
❤ böyle hi hi hi:))o kalbi nasıl yaptın
ben de kopyala diyerek çaldım o zaman❤ böyle hi hi hi:))
Du bakım başka ne yapabiliyorum..
♠♣♥♦
görünüyor da numara görünüyorRehberden silerseni whatsappta gormezsiniz
Ben whatsappta görmek istemediğimi telefon rehberinden de siliyorum,görünmüyor bir daha. Engellemeden.görünüyor da numara görünüyor
işte önce engelleyip sonra silmeli rehberden
ama ezbere filan biliyor galiba anlamadm ki
Böyle yüz göz ayrıl barış ilişkiler hiç sağlıklı değilKizlar yanliz Doyle bisey varki iliski 2 yillik ve,daha once kendisi ayrilip gitmisti bende mal gibi msjlar atmistim snra sinirlenip engelle demistim,oda engellemisti ztn snra bendeki mal kafa msj atip kaldir dmstm kaldirip aynen soyle dedi k.bakma dun erken uyumusum msjini gormedim ayrilmamiz ikimiz icin en iyisi..bende cvplmadim 9 gun snra kendisi yazdi 3 gun falan umursamayip oyle baristim buna ne demeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?