- 10 Nisan 2014
- 445
- 269
- 103
- 34
- Konu Sahibi yasemin010103
-
şimdi whatsuppta çok çevrim içi olması bir şeyi ifade etmez..
daha 10 günlük ilişki..
dediği doğru da olabilir..
bu sebeple de ayrılınmaz ki..
Sevgilinizin sizden başka çevresi olamaz mı??
adam çevrimiçi durumunu kapatsın da sen de rahatla o da
hımmmmm nasl bi grupmuşki bu sürekli ç.içi hiç hoşlanmam böle şeylerden...
tamam konuşabilir ama sürekli de telde zırt pırt açık we yazıp durulmazki arkadaş...
ben hemn ayrılırdım yernde olsam salla...
ya da kntrol et watsapını neymiş die olmadı seni de dahil etsin gruba...
Arkadaslar merhaba,
Benim yeni bir erkek arkadasım var 10 gündür beraberiz kendisi bana karşı çok iyi ilgili vs. ama whatsappta çok çevrimiçi oluyor.Söylediğimde ise benim çok arkadasım var whatsppta arkadaslarım grup yapmıs bazen grupta konusuyoruz diyor.Bilmiyorum bana pek inandırıcı gelmiyor.Onu benden hariç çevrimiçi gördüğümde çok soğuyorum bazen ilişkiye olan hevesim kaçıyor.Ben erken uyuyorum genelde 11 gibi sabahta ondan erken uyanıyorum bı bakıyorum whatsappa en son 2de 3de girmiş.Bugün ayrılalım ben yapamıyorum böyle dedim aradı beni ayrılmamaya ikna etmeye çalıştı.Kafam çok karışık napacağımı bilemiyorum.Sizce napmalıyım?
Hey Allah ım yaa,10 günlük ilişki,daha tanımamışsın doğru dürüst birşey paylaşmamışsın.Watsapta çevrimiçi diye ayrılalım ben yapamam deme k ne.Valla bence sen hemen pek bir ilişkiye başlama.Grupları vardır.Bir arkadaşı birşey soruyordur.Benim de bir sürü grubum var watsapta.Bu kadar sorgulaman yanlış.Arkadaslar merhaba,
Benim yeni bir erkek arkadasım var 10 gündür beraberiz kendisi bana karşı çok iyi ilgili vs. ama whatsappta çok çevrimiçi oluyor.Söylediğimde ise benim çok arkadasım var whatsppta arkadaslarım grup yapmıs bazen grupta konusuyoruz diyor.Bilmiyorum bana pek inandırıcı gelmiyor.Onu benden hariç çevrimiçi gördüğümde çok soğuyorum bazen ilişkiye olan hevesim kaçıyor.Ben erken uyuyorum genelde 11 gibi sabahta ondan erken uyanıyorum bı bakıyorum whatsappa en son 2de 3de girmiş.Bugün ayrılalım ben yapamıyorum böyle dedim aradı beni ayrılmamaya ikna etmeye çalıştı.Kafam çok karışık napacağımı bilemiyorum.Sizce napmalıyım?
Arkadaslar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?