WHATSAPPTA ÇOK CEVRİMİCİ OLAN ERKEK

yasemin010103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
445
269
103
34
Arkadaslar merhaba,
Benim yeni bir erkek arkadasım var 10 gündür beraberiz kendisi bana karşı çok iyi ilgili vs. ama whatsappta çok çevrimiçi oluyor.Söylediğimde ise benim çok arkadasım var whatsppta arkadaslarım grup yapmıs bazen grupta konusuyoruz diyor.Bilmiyorum bana pek inandırıcı gelmiyor.Onu benden hariç çevrimiçi gördüğümde çok soğuyorum bazen ilişkiye olan hevesim kaçıyor.Ben erken uyuyorum genelde 11 gibi sabahta ondan erken uyanıyorum bı bakıyorum whatsappa en son 2de 3de girmiş.Bugün ayrılalım ben yapamıyorum böyle dedim aradı beni ayrılmamaya ikna etmeye çalıştı.Kafam çok karışık napacağımı bilemiyorum.Sizce napmalıyım?

şimdi whatsuppta çok çevrim içi olması bir şeyi ifade etmez..
daha 10 günlük ilişki..
dediği doğru da olabilir..

bu sebeple de ayrılınmaz ki..

hımmmmm nasl bi grupmuşki bu sürekli ç.içi hiç hoşlanmam böle şeylerden...

tamam konuşabilir ama sürekli de telde zırt pırt açık we yazıp durulmazki arkadaş...

ben hemn ayrılırdım yernde olsam salla...

ya da kntrol et watsapını neymiş die olmadı seni de dahil etsin gruba...

şimdi whatsuppta çok çevrim içi olması bir şeyi ifade etmez..
daha 10 günlük ilişki..
dediği doğru da olabilir..

bu sebeple de ayrılınmaz ki..

Sevgilinizin sizden başka çevresi olamaz mı??

Ama biz kızlar olsa neyse dedikodu yaparız yada ne bilim gevezelik yaparız whatsappta ama bir erkeğin bu kadar çok çevrimiçi olması anormal değilmi sizce

siz de sürekli onu kontrol etmek için çevrimiçisiniz, bu bir şeyler karıştırıyor olduğunuz anlamına mı gelmeli onun açısından? kaldı ki çok çevresi, arkadaşları olabilir.. ben onun yerinde olsam kapatırdım last seen özelliğini, demek ki çok iyi niyetli gerçekten..

aldatan erkekdir wattsap hesabına başka yerden girilemediği içinde ve size çevrimdışı görünebileceği içinde programla hemen ayrılınmalıdır
(geç olmadan)

adam çevrimiçi durumunu kapatsın da sen de rahatla o da

Kapatması daha kötü değil mi gizli takılıyo olcak o zaman şüpheyi arttırır.

Valla en son yanımda diycem aç bakım whatssbını gruba bakıcam diye ama göstermemesinden korkuyorum

bende gece 1-2lere kadar arkadaslarımla konusabılıyorum watsaptan ..
cok fazla paranoyak olmamak akısına bırakmak lazım..
korkarak bır ılıskıyı surduremezsınız ...

bende bır ara takmıstım ve bır soz okumustum ...

Sen çevrimiçi Ben çevrimiçi niye yazmıyorsun CANIMINİÇİ

Grup kurma olayı nasıl bişi biliyomusun, yazmasanda arkadaşların ne konuşuyor telefon bip bip ötünce meraktan bakıyorsun...
Bende sewmezdim bu duruma ama sabrederdim ayrılmazdım herhalde..
Seni ihmal etmiyorsa seninle de ilgileniyorsa sorun etmemen gerekirdi..

Hey Allah ım yaa,10 günlük ilişki,daha tanımamışsın doğru dürüst birşey paylaşmamışsın.Watsapta çevrimiçi diye ayrılalım ben yapamam deme k ne.Valla bence sen hemen pek bir ilişkiye başlama.Grupları vardır.Bir arkadaşı birşey soruyordur.Benim de bir sürü grubum var watsapta.Bu kadar sorgulaman yanlış.

Valla belki bir şey ifade etmez ama bir erkeğin nette çok dolanması hoşum a gitmiyor, ben çok takılırım bu yüzden bencillik belki ama.. Ne bileyim ( eş, sevgili belki farklı olabilir tabi de) eşim eline telefonu alıp facede dolandığında bile sinir oluyorum

Siz ilişki yaşıyorsunuz diye etrafındakileri silsin mi bu adam?
Bir tek "siz" mi olmalısınız?
Ayrıca kız kıza dedikodu yapılır da erkekler ne konuşuyor ne demektir yahu .
Sen 11 de yatıyorsun diye adam da mı erken yatsın.
Ya da sana sen beni gözüetlemek için mi giriyorsun derse whatsapaa..
İsterse o özelliği kapatır için içini daha da yer.
Paranoyaklaşmaya gerek yok bence.

yani daha 10 günlük yargılarla
böyle bir durumla karşılaşmak
bendede şüphe oluştururdu
ama önce tanı ve bir bak bakalım
dürüstlüğüne inanbiliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…