WhatsApp'ta Hiç Çevrimiçi Olmayan Eski Sevgili

Agresif değilim ya emoji koymadım konu gereği, böyle şeyler sağlıklı değil çünkü sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Kendinizi tek bir konuya saplayıp dünyanızı ufaltiyorsunuz bırakın ne yaparsa yapsın bitenin arkasını gözlemenin tüm sosyal medya hareketlerini izlemenin manası yok kendi vaktinizi gençliğinizi çöpe atıyorsunuz. Agresif değil aksine böyle yapanlar adına üzgünüm

Hanımlar herkese merhaba,

Saçma bulacaksınız belki ama ayrılalı henüz 1 ay olmayan eski sevgilimle en son 10 gün önce konuştuk. Onun son zamanlarda ilgisizliği yüzünden ayrıldım. Fakat severek ayrıldım. Aramızda sosyo-kültürel fark fazla olduğu için bunu sorun ediyordu. Ayrıldıktan sonra hal hatır sordu, "En kötü ihtimalle arkadaş kalalım" dedi. Ben bunu istemedim. Aşık olduğum adamla arkadaş kalacak halim yok. Ya ilişkimizi kurtarırız ya da tam olarak biter dedim. Kendisi bu konuyu düşüneceğini söyledi.

Müzisyen olduğu için ve herkeste bu numarası olduğu için numarasını değiştireceğini sanmıyorum. Zaten fotoğraf ve durumunu görebiliyorum. Ama kesinlikle WhatsApp'ta çevrimiçi olmuyor. Ayrılmadan önce hep çevrimiçi olurdu ama bana yanıt vermezdi. Şimdi ise ortada yok. Sosyal medyada engelledim. Sadece Whatsapp ve telefon var. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Oturup sabahtan akşama kadar adamın çevrimiçi durumunu mu izliyorsunuz? Belki çevrimiçi görünmesini gizlemiştir whatsappın yeni özelliği. Ben kullanıyorum mesela.

Önceki mesajlarda yazıldı mı bilmiyorum ama bir Android uygulama var bunun için. Aktiflik durumu gizleniyor hatta son görülme saati bile ayarlanabiliyor. İsmi Aero gibi bir şeydi.
Arkadaşım aldatıldığını sevgilisinin telefonunda bu uygulamayı görünce anlamıştı🫣

Olabilir tabii ama bununla uğraşacağına net olup kesin olarak bitirdiğini söylese ve engellese bu yarım kalmışlık hissinden kurtulurdum. Kendisi asla net değil. Soğuk davrandığını söylediğim zaman "Kafanda kuruyorsun" diyen tiplerden.
Siz bitirin. Herşeyi karşı taraftan beklemeyin.

Ciddi ciddi ayrıldığın adamı Ç içi mi diye takip ediyor musun? Net olmak için engellemek gerektiğini de ilk kez duruyorum. Saplantılı repliği gibi

Olabilir elbette, sonuçta ayrıyız. Sadece saçma bulduğum şey, benimle beraberken sabahlara kadar çevrimiçi olan adam buna özen göstermezken ayrılır ayrılmaz WhatsApp'ta nadiren çevrimiçi oldu ve sonunda bıraktı. Hesap soracağım durum da ortadan kalktı. Çok rahatsızsa engelleyebilir. Zaten net olmaması sinir bozucu
E sevgilisi varken konuşuyordur şimdi yalnız olduğu için çok girmiyordur.
Belki giriyordur ,size denk gelmiyordur.
Müzisyen demiştiniz. Evi var mı? Belki de hayatına aldığı kişi evine yerleşmiştir, haliyle elinde telefon takılmıyordur,evde pıtırcik pıtırcik takılıyorlardir.
Ya da devamlı çevrimici olduğunu görüp ona yazan insanlardan bikmistir,başka uygulamaya falan geçmiştir .
Ya da Rus sevgili yapmıştır. Onlardan WhatsApp kullanan az, telegrama geçmiştir.
Binlerce ihtimal var. Sizi de niye engellesin ki? Belki arasıra yazarsınız,egosu tatmin olur.
Ben bana salça olmayan hiçbir eximi engellemem, ara ara dolunay retrolarinda yazarlar 'iyiydik yeniden baslayalim' falan diye 😅 " kendine iyi bak ama böylesi ikimiz için de daha iyi " der,geçerim .
Falan filan...
Hiç üstüne düşünmeyin. Ama ille de düşüncem,boş vaktim cok diyorsanız telegram gibi popüler birkaç uygulama indirip bir de oradan takipte klain

Hanımlar herkese merhaba,

Saçma bulacaksınız belki ama ayrılalı henüz 1 ay olmayan eski sevgilimle en son 10 gün önce konuştuk. Onun son zamanlarda ilgisizliği yüzünden ayrıldım. Fakat severek ayrıldım. Aramızda sosyo-kültürel fark fazla olduğu için bunu sorun ediyordu. Ayrıldıktan sonra hal hatır sordu, "En kötü ihtimalle arkadaş kalalım" dedi. Ben bunu istemedim. Aşık olduğum adamla arkadaş kalacak halim yok. Ya ilişkimizi kurtarırız ya da tam olarak biter dedim. Kendisi bu konuyu düşüneceğini söyledi.

Müzisyen olduğu için ve herkeste bu numarası olduğu için numarasını değiştireceğini sanmıyorum. Zaten fotoğraf ve durumunu görebiliyorum. Ama kesinlikle WhatsApp'ta çevrimiçi olmuyor. Ayrılmadan önce hep çevrimiçi olurdu ama bana yanıt vermezdi. Şimdi ise ortada yok. Sosyal medyada engelledim. Sadece Whatsapp ve telefon var. Sizce ne yapmaya çalışıyor?

Numaranı silmiş sadece

wp e bi özellik geldi çevrimiçi görünmek istemediğin insanları seçebiliyosun bende o şekilde kullanıyorum

Back
X