Olabilir elbette, sonuçta ayrıyız. Sadece saçma bulduğum şey, benimle beraberken sabahlara kadar çevrimiçi olan adam buna özen göstermezken ayrılır ayrılmaz WhatsApp'ta nadiren çevrimiçi oldu ve sonunda bıraktı. Hesap soracağım durum da ortadan kalktı. Çok rahatsızsa engelleyebilir. Zaten net olmaması sinir bozucu
E sevgilisi varken konuşuyordur şimdi yalnız olduğu için çok girmiyordur.
Belki giriyordur ,size denk gelmiyordur.
Müzisyen demiştiniz. Evi var mı? Belki de hayatına aldığı kişi evine yerleşmiştir, haliyle elinde telefon takılmıyordur,evde pıtırcik pıtırcik takılıyorlardir.
Ya da devamlı çevrimici olduğunu görüp ona yazan insanlardan bikmistir,başka uygulamaya falan geçmiştir .
Ya da Rus sevgili yapmıştır. Onlardan WhatsApp kullanan az, telegrama geçmiştir.
Binlerce ihtimal var. Sizi de niye engellesin ki? Belki arasıra yazarsınız,egosu tatmin olur.
Ben bana salça olmayan hiçbir eximi engellemem, ara ara dolunay retrolarinda yazarlar 'iyiydik yeniden baslayalim' falan diye

" kendine iyi bak ama böylesi ikimiz için de daha iyi " der,geçerim .
Falan filan...
Hiç üstüne düşünmeyin. Ama ille de düşüncem,boş vaktim cok diyorsanız telegram gibi popüler birkaç uygulama indirip bir de oradan takipte klain