WhatsApp'ta Hiç Çevrimiçi Olmayan Eski Sevgili

Hanımlar herkese merhaba,

Saçma bulacaksınız belki ama ayrılalı henüz 1 ay olmayan eski sevgilimle en son 10 gün önce konuştuk. Onun son zamanlarda ilgisizliği yüzünden ayrıldım. Fakat severek ayrıldım. Aramızda sosyo-kültürel fark fazla olduğu için bunu sorun ediyordu. Ayrıldıktan sonra hal hatır sordu, "En kötü ihtimalle arkadaş kalalım" dedi. Ben bunu istemedim. Aşık olduğum adamla arkadaş kalacak halim yok. Ya ilişkimizi kurtarırız ya da tam olarak biter dedim. Kendisi bu konuyu düşüneceğini söyledi.

Müzisyen olduğu için ve herkeste bu numarası olduğu için numarasını değiştireceğini sanmıyorum. Zaten fotoğraf ve durumunu görebiliyorum. Ama kesinlikle WhatsApp'ta çevrimiçi olmuyor. Ayrılmadan önce hep çevrimiçi olurdu ama bana yanıt vermezdi. Şimdi ise ortada yok. Sosyal medyada engelledim. Sadece Whatsapp ve telefon var. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Peki siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Ayrıldıysanız önünüze bakın, FBI gibi peşine düşüp senaryolar yazmayın

Hanımlar herkese merhaba,

Saçma bulacaksınız belki ama ayrılalı henüz 1 ay olmayan eski sevgilimle en son 10 gün önce konuştuk. Onun son zamanlarda ilgisizliği yüzünden ayrıldım. Fakat severek ayrıldım. Aramızda sosyo-kültürel fark fazla olduğu için bunu sorun ediyordu. Ayrıldıktan sonra hal hatır sordu, "En kötü ihtimalle arkadaş kalalım" dedi. Ben bunu istemedim. Aşık olduğum adamla arkadaş kalacak halim yok. Ya ilişkimizi kurtarırız ya da tam olarak biter dedim. Kendisi bu konuyu düşüneceğini söyledi.

Müzisyen olduğu için ve herkeste bu numarası olduğu için numarasını değiştireceğini sanmıyorum. Zaten fotoğraf ve durumunu görebiliyorum. Ama kesinlikle WhatsApp'ta çevrimiçi olmuyor. Ayrılmadan önce hep çevrimiçi olurdu ama bana yanıt vermezdi. Şimdi ise ortada yok. Sosyal medyada engelledim. Sadece Whatsapp ve telefon var. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Çevrimiçi olduğunu gizleyen çeşitli whatsapp eklentileri var. Onu kullanıyordur.

Eski sevgiline nasılsın diye yazsan biraz aktif olsan pasif hareketlerle kendini yormasan diyorum.
Onun yazmasını bekliyorum. Çünkü çok ilgisizdi. Sonraki "istemem yan cebime koy" tavrı da adım atmama engel oldu. O nedenle gururumdan yazmıyorum.

Yok hayır arada bakıyorum. Ayrılmadan önce saatlerce çevrimiçi kalan ve bana yazmayan adam şu an erenlere karışmış durumda. :KK70:
Tamam da nereden biliyorsunuz? Belki siz bakmadığınızda giriyordur. Günde kaç kere bakıyorsunuz ki istatistiğini tutacak kadar? İncir çekirdeğini doldurmayacak şeylere anlam yüklüyorsunuz gibi. Mesela flörtleştiği biriyle görüşmeyi yüzyüze aşamaya getirmiştir eskisi gibi saatlerce konuşmak yerine buluşuyorlardır falan filan milyon tane ihtimali var ama sizin bu derece kafayı takmanız normal değil.

Yaz bir şey kaybetmezsin yazmayınca bir şey kazanmazsın tabi seni sevdiğine eminsen tanıdıklardan bilgi almaya çalış ilişki durumunu sor bence

ikinizinde son gorulmesi kapalıysa nasıl goreceksiniz. Denk gelmiyorsunuzdur butun gun oturupm cevrimiçi olup olmadığına bakmıyorsunuz demi

Yaz bir şey kaybetmezsin yazmayınca bir şey kazanmazsın tabi seni sevdiğine eminsen tanıdıklardan bilgi almaya çalış ilişki durumunu sor bence
Şu ara çok yoğun çalıştığını biliyorum ama özel hayatı hakkında bilgim yok. Hiçbir zaman net konuşmadığı için önümü göremiyorum. Sıkıntı bu. Elveda dese rahatlayıp önüme bakacağım.

ikinizinde son gorulmesi kapalıysa nasıl goreceksiniz. Denk gelmiyorsunuzdur butun gun oturupm cevrimiçi olup olmadığına bakmıyorsunuz demi
Çevrimiçi olmakla son görülme aynı şey değil. Tabii ki tüm gün oturup bakacak halim yok. Eskiden yani ilişkimiz varken WhatsApp'tan çıkmıyordu. Bu nedenle merak ettim.

O özelliğin geleceğini biliyorum ama henüz genel olarak kullanıma sunulmadı. Zaten o nedenle merak ediyorum.
Şu an bazı hesaplarda o özellik yayında. Herkese açılmadan kısa süre önce beta kullanıcılarına geliyor yeni özellikler. O da beta programına kayıtlı ise bu sayede bu özelliği kullanıyor olabilir. Beta kullanıcısı olmasa bile telefonun işletim sistemine göre uygulaması güncelleme alarak bu özelliği kullanımına açmış olabilir.

Ayrıca whatsapp'ın insanlar tarafından biraz daha değiştirilmiş biçimleri var, aero var mesela. O biçimde kullanıyor da olabilir. Aero versiyonu kullanıyorsa çevrimiçi olmayı kapatma özelliği uzun zamandır var. Yazıyor ibaresini bile kapatabilir bu şekilde kullananlar.

Whatsappa yeni bir özellik gelecek diyorlardı, çevrimiçi olduğumuzu kimlerin görüp,kimlerin göremeyeceğini ayarlayabilecektik, sanırım o özellik kullanıma sunulmuş ve eski sevgilinizde sizin görmenizi kapatmış.
Evet whatsappa profil fotografini kimlerin görüp göremeyecegi özelligi de gelmis ki cok iyi oldu bu.Ne zaman gelmis bilmiyorum ama yeni ogrendim ben .

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Zaten ayrıldım ve yazmıyorum, aramıyorum. İletişime geçmiyorum. Kendisi ne istediğini bilmiyor. Arkadaş kalma önerisini reddettim. İlişkimizi ya kurtarırız ya da tam biter, kararını ver dedim. Karar falan da açıklamıyor. Numaramı da silmiyor.
Bu tip erkekler ayrilirken, yani arkadaş kalalim vs deyip numara silmeyenler gercek anlamda sevmemis ve elimin altinda dursun belki ilerde yine bakariz diyen tipler ki en uzak durulasi adamlar bana göre.Baska birini mutlu ediyordur şu an ve ilgisini o yüzden almistir sizden.Kendinden emin olsa ,ne istedigini bilse böyle davranmaz.Denge sorunu kisaca.Uzak durun ve bir daha şans vermeyin.

Ayrıldıysanız neden birçok konu açıp kafaya bu kadar takıyorsunuz ki? Ne istediğini bilmiyorsa sizi çok büyük olasılıkla istemiyordur. Beni arada bırakan öncelik değil de belki de seçenek yapan adamı ben hiç istemezdim. Belirsizlik değersizliktir. Ben olsam numarasını engeller silerdim.

Olabilir tabii ama bununla uğraşacağına net olup kesin olarak bitirdiğini söylese ve engellese bu yarım kalmışlık hissinden kurtulurdum. Kendisi asla net değil. Soğuk davrandığını söylediğim zaman "Kafanda kuruyorsun" diyen tiplerden.
hfff şu tipler doğal seleksiyonla bitse ya

Back
X