Biz burda sana ne dersek diyelim sen yine istediğin gibi anlamak ya da öyle duymak isticeksin. Az önce önüme daha önceden yine bununla alakalı konu çıktı. Okudum Bi kaç yorumu ama sen yine neden yaptı acaba diye soruyorsun. Erkeklerin neyi neden yaptığını düşünemezsin. Biz '' hayatında biri olsa bizi engellerdi '' diyoruz ama onların bu umurunda bile değil. Yine istedikleri gibi hayatlarına devam ediyorlar. VE yine biz düşüncelerin içinde boğuluyoruz neden diye..
Bide biz kızlarda şöyle bişey var. Şuanda ayrı olsanız bile onun çevrimiçi olduğunu gördüğünüz an msj atarsınız. Uzun tripli, iç dökülerek yazılan bir msj her genç kızın yaptığı şey.

Zamanında bende çok yaptım ki hala eşime yapıyorum

Adamlar bunu bildikleri ve uğraşmak istemedikleri içinde kendilerini ölmüş gibi göstermeye çalışıyorlar aman bana dokunmasın hesabı
Diyeceğim o ki sen bırak bu adamı düşünmeyi takip etmeyi,. ben seni anlıyorum. Çok zaman öncesinde beni engelleyen daha sonra engelli kaldıran adam için engelimi kaldırdı beni seviyor unutamadı diye düşünürken belli Bi zaman sonra başka kızla evlenmesi şoku daha da da sarsmıştı..
Ondan dolayı sal bırak diyorum üzülme boşuna değmez..
Uzun oldu kusura bakma

yanlış bsy yazdıysam da affola