Whatsappta niye çevrimiçi

bazen girilmese bile vatsapda cevrimici gorunebiliyor internet baglantısıyla alakalı bir durummus buda

Ben sormam ama çok sık çevrim içi olarak görürsem ya da gece saatlerinde olursa o zaman merak eder sorarım. Gerçi gece saatlerinde benim yanımda oluyor zaten ve tlf la pek ilgilenmiyor.

gece geç saatlerde girince insan tabi ki merak eder ve gec saatlerde de gerçekten çok normal konuşmalar dönmez whatsapta...

Ben de 7/24 çevrimiçiyim, ne olacak yani?
Hatta sevgili adayiyla guzel guzel konustuktan sonra iki saat de kiz watsap grubuyla konusmanin kritigini yaparim:))

Asla da sormadim birine neden onlinedin diye, bana sorulsa da olay çikartirim! Böyle şeylerden hesap soran sevgililere mavi tiki de son görüldüyü kapatmak lazim bence, insan birazcik nefes alabilir böylelikle :))
Eğer baska baska kizlarla konustugunu hissediyorsaniz muhtemelen hisleriniz doğrudur. Çünkü insan aldatildiğini cidden hissediyor,inaniyorum buna-üstüne gidin derim
Ama sizle sevgiliyken gece bir kizla mesajlastiginiza inaniyorsaniz demek ki guven vermiyordur size. İcinde güven olmayan bir iliskiyi neden surdurmek isteyeseniz ki??
Hem ben sevgilimi aldatacak olsam kabak gibi whatsapptan tum gece online olmak yerine viber-kakaotalk gibi whatsapp benzeri uygulama indirir onla konusur,mesajlaşirdim. Sevgiliniz de bunu dusunemeyecek kadar salak değildir eminim ki, yani muhtemelen normal bir arkadasiyla geyik muhabbeti yapiyordur.
Hiç sorup da adamin sinirlerini germeyin derim

Ben sormam, cok nadir olur sorduğum. Bazen evde oturuyoruz yazdığımı okurken baktım çevrimiçi, telefon önümde. Sonra girip hepten sayfayı kapattı ve öyle çıktı. Bazen de takılı kalıyor.

Ben erkek arkadaşımın telefon kullanmasına izin vermiyorum . Vatsap da neymiş.

Back
X