Whatsappta niye çevrimiçi

Çok geç saatlerde girerse sorarım oda sevgili iken yani sabah 6 da vsss. Gibi yoksa sormam. Yapan adam her türlü yapiyor cok yakinen biliyorum.

İçinde olan her türlü yapar wp dan degıl baska sekılde yapar yıne yapar yanı hemde konussa sureklı yanı farkedersenız ondan dolayı yapacak kişi aklına koyduysa her sekılde yapacaktır

eşimin telefonu tuşlu eski model kapaklı kendisi teknolojiye gıcık bir insan ona göre Osmanlı döneminde yaşamalıydık :kahve:

Bazen benim watsabim sabahtan aksama kadar acik oluyor ve cevrimici gozukuyorum nasil mi ?
Watsaptan birseye bakiyorum o an bisey cikiyo watsap acik teli birakiyorum bi kenara biri aramayana kadarda teli elime almiyorum ....Ve cevrim ici gozukuyorum otomatik olarak....Bazen esim mesaj atar sen neden bu kadar cevrimicisin diye oyle farkederim yani ....Belki sizin sevgilinizde benim gibi dalgin biridir ve acik unutuyordur her cevrimici o an birsey yaptigi anlamina gelmez....:spor:

ben ondan daha çok whatsap kullandığımdan o bana sorsa hakkı ama sormuyo garibim biliyo ki grupta gıybet peşindeyim:KK53::KK53:

Back
X