Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabiki. Mesela eşimden yola çıkarak anlatayım arkadaşlarıyla dışarıda olsun telefonda olsun çok fazlasıyla konuşur görüşür,biz hep arkadaşlarından sonra geliriz yani buna istinaden böyle düşündüm fakat her whatsappda sürekli çevrimiçi olan insanada şüpheli gözüyle bakmak gerekmiyor değil mi? HHalloween
Tabiki. Mesela eşimden yola çıkarak anlatayım arkadaşlarıyla dışarıda olsun telefonda olsun çok fazlasıyla konuşur görüşür,biz hep arkadaşlarından sonra geliriz yani buna istinaden böyle düşündüm fakat her whatsappda sürekli çevrimiçi olan insanada şüpheli gözüyle bakmak gerekmiyor değil mi? HHalloween
arkadaşlar bir erkek sürekli whatsappa neden girer? yani biz kızlar tamam giriyoruz dedikodu yapıyoruz sohbet ediyoruz çok konuşacak şey oluyor ama aynı durum onlar için de geçerli mi? yoksa illa ki bi kızla konuştuğunu mu gösterir bu? bu kişi benim ara verdiğimiz eski sevgilim..
düzenleme:bitti arkadaşlar o kişiyle.. ara vermek falan hikayeymiş onu anladım.. muhtemelen başka birini buldu..
Sürekli çevrimiçi ise vardır bi meşguliyeti wpde
Şimdi burada sana Yok sosyal hayatı vardır .Yok. Ark grupları mesaj atıyodur deyip umutlandıtmayacağım.Senin eski sevgili eskide kalmış
Sürekli çevrimiçi ise vardır bi meşguliyeti wpde
Şimdi burada sana Yok sosyal hayatı vardır .Yok. Ark grupları mesaj atıyodur deyip umutlandıtmayacağım.Senin eski sevgili eskide kalmış