- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
adsahaha tamamEvlenirsen aklında bulunsun
henüz 3 hafta oldu ayrılalı
evet severek ayrıldıkAma neden ara verdiniz sebepleri de bilmek lazım. Mesela sizi sevdiğinden emin misiniz hala yani severek ,mi ayrıldınız?
Muhtemelen öyleay inşallah öyledir ya
evet severek ayrıldıkonun iş yüzünden kafası karışık biraz, bi de ben bitirmiştim ama sonra pişman oldum.. sonra o da ben de böyle bi karar aldık daha doğrusu o istedi..
ay inşallah öyledir :) ama erkekler de yapar mı böyle?O zaman bilerek öyle yapıyordur emin olun. Normalinde pek girmeyip bu aralar böyleyse başka açıklaması yoktur.
Bende yapmıştım oradan biliyorum
evet sosyal biri:)Ne alaka? Ben de çoğunlukla çevrimiçiyim ama sebebi dedikodu değil; normal konusmalar yapmak da mümkün..
Adam da sosyal biri ise normaldir..
daha ex olmadı umarım olmaz çok seviyorum :)Sevgilisi olsa uzun uzadıya yazarak zaman kaybetmek yerine yanında olur en kötü ihtimal arar konuşur..
Erkek arkadaşlarıyla gruplarından memleketi kurtarıyorlardır büyük ihtimalle.
Bu arada ınternetimde mi var Whatsapp'ın kendisinden mi bilemedim dün akşam da nişanlım bana böyle bisey dedi cevrimici de değildim oysaki o kadar uzun süre yazmam da mümkün değildir sevmem çok.
Yaz bakalım beni cevrimici gördüğünde dedim bugün yazmış ve yazdıklari tek tikte kalmış.
Tabi ex olduğu icin siz yazamıyorsunuz.
Bu arada exten next olmaz.
ay inşallah öyledir :) ama erkekler de yapar mı böyle?
Seviyorsan aç konuş bence.daha ex olmadı umarım olmaz çok seviyorum :)
bak seeen ozaman benimki de öyle yapıyo gıcık ya :)Yapar benim ki de yapmıştı
Bende mesela kimseyle yazışmazdım ama aktif olurdum hepbenim erkek arkadaşımda normalde girmezdi ne zaman kavgalı olsak hiç çıkmazdı
ondan adım bekliyorum madem kafasını dinlemek istiyo dinlesin bakalım :)Seviyorsan aç konuş bence.
Erkekler insan değil mi? Onlar da elbet konuşur, dedikodu vs yapararkadaşlar bir erkek sürekli whatsappa neden girer? yani biz kızlar tamam giriyoruz dedikodu yapıyoruz sohbet ediyoruz çok konuşacak şey oluyor ama aynı durum onlar için de geçerli mi? yoksa illa ki bi kızla konuştuğunu mu gösterir bu? bu kişi benim ara verdiğimiz eski sevgilim..
ne bileyim onlar mesaj yazmayı sevmez sanıyodumErkekler insan değil mi? Onlar da elbet konuşur, dedikodu vs yapar
inşallah öyledir diyelim :) evet kadın erkek eşit ama bazı durumlarda falan farklı düşünüyoruz ya o yüzden dedim :)Lafa geldimi kadın erkek eşit diyoruz peki simdi neden kızlar girerde erkeklerin girme muhabbeti yapılıyor acep...
Neyse yinede olumsuz düşünmeyelim belkide sizin onu takip ettiğiniz gibi oda sizi takip ediyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?