- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
ozaman tekrar dönmeseydi bana ara verelim kafamızı dinleyelim diye, direk neden bitirmediAra veren erkekten hayır gelmez zaten.heleki böyle işten dolayı kafam karışık moduna girdiyse illaki başka derdi vardır onun.klasik taktik bu.abartmiyorum iki arkadaşimin birden başına geldi aynisi sonra aldatildiklarini öğrendiler.bence ümidi kes sen ondan hayatına bak.
işte ben de katlanamıyorum kafayı yicemBence elinde sürekli telefon tutan sürekli telefona bakan erkek cok itici, kadınlar da öyle. Kimle yazıştığının bir önemi olmuyor. Ben katlanamam öyle sevdiğim adamın surekli telefonla haşır neşir olmasına hele çevrimici olmasına orada burada asla!
O zaman adamı salla gitsin kafan rahat etsinişte ben de katlanamıyorum kafayı yicem
seviyorum sevmesem çoktan vazgeçmiştimO zaman adamı salla gitsin kafan rahat etsin
Bak seni üzmek için yazmadm ama bu dediklerimi unutma.oyalama taktiği bunlar.şuan gönlünü eğlendiriyordur mesela.seni nasılsa cepte olarak görüyor.en kötü tekrar sana dönmeyi düşünüyordurozaman tekrar dönmeseydi bana ara verelim kafamızı dinleyelim diye, direk neden bitirmedi
inşallah öyle değildir ama dediğin gibi tedbirli de olmak lazım.. baksana sürekli whatsappta bi kızla konuşuyo da olabilirBak seni üzmek için yazmadm ama bu dediklerimi unutma.oyalama taktiği bunlar.şuan gönlünü eğlendiriyordur mesela.seni nasılsa cepte olarak görüyor.en kötü tekrar sana dönmeyi düşünüyordur
Aynen canim hiç bir şey senden kıymetli değil.sen kendi hayatina bak.seninle olmak isteyen zaten yanında olur.inşallah öyle değildir ama dediğin gibi tedbirli de olmak lazım.. baksana sürekli whatsappta bi kızla konuşuyo da olabilir
arkadaşlar bir erkek sürekli whatsappa neden girer? yani biz kızlar tamam giriyoruz dedikodu yapıyoruz sohbet ediyoruz çok konuşacak şey oluyor ama aynı durum onlar için de geçerli mi? yoksa illa ki bi kızla konuştuğunu mu gösterir bu? bu kişi benim ara verdiğimiz eski sevgilim..
ah inşallah öyledir ya :)Belki de sen çevrimiçi misin diye kontrol etmeye giriyordur. Şu durumda ona göre de sürekli sen çevrimiçisin dikkat et de suçlu çıkma
evet grupları var :) inşallah o yüzdendir :)Wp grup varsa girer
hadi ya inşallah benimki de öyledir :) ben erkekler bakmaz sanıyodum bizim gibi takip etmezler sanıyodum burda sizin gibi yorum yapanları görene dek :)Bana birkaç ay öncesini hatırlattı konunuz.
Ocak-şubat arası gibi o zaman eşimdi. Ayrıydık. Sürekli whatsaptan takip ederdim. Hem de annemin telefonundan .. kafayı yiyordum ya, günde 1-2 defa giren insan gece yarıları whatsaptan çıkmıyordu..
Sonra kısa bir birleşme durumu oldu ve sorduğumda bana ; kardeşin,annen,baban hepsinin de profiline girip bakıyordum devamlı dedi. Yani o da beni takip ediyormuştu aslında. Ona bakıyor muyum diye. Ne günlerdi ya :)
ah inşallah öyledir :) Allah gönül muradınızı versin inşallah :) içimden geldi :)Oda size bakıyor bence. Bana nedense öyle geldi.
Amin herkesin inşallah :)ah inşallah öyledir :) Allah gönül muradınızı versin inşallah :) içimden geldi :)
Arkadaş bağımlısı nasil oluyor biraz açıklar mısınızÇok arkadaş bağımlısıda olabilir tabi ama buna kim inanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?