- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi IKokunhuzur
-
Önceki mjlar gelmedi ama sonradan attıkları geldiyse onlar da tehdit içerikliyse işe yarar tabikiKızlar çok acil yardıma ihtiyaç var
Whatsapptan biri bana tehdit ve küfür içerikli mesajlar attı ben ss almadan mesaj atamasın diye engelledim bunu ve birden Mesajlar gitti bu mesajları nasıl getireceğim çok acil yardım edin karakola gideceğim şikayetçi olmak için birazdan
Şöyle detay vereyim küfürleri görünce hemen engelledim devam edemesin diye küfürler silindi ama bende ss alamadım ya Mesajlar geri gelsin diye engeli kaldırdım önceki mesajları gelmedi ama sonra tehdit içerikli olanlar geldi bi iş çıkarımı bundan elim ayağım titriyor net anlatamıyorum
Tehdit içerikliler duruyor ama küfürler silindi ya Peki bu tehdit şikayeti bi sonuç verir mi ? Alenen yazıyor herşeyÖnceki mjlar gelmedi ama sonradan attıkları geldiyse onlar da tehdit içerikliyse işe yarar tabiki
Karşı taraf silmedi ben şikayet et ve engelle ye tıklayınca kendiliğinden silindiBu mesaj silindi yazıyorsa. Yanı karşı taraf silmişse whatsappi silip tekrar ekleyince geliyor diye duymuştum.
Offf yaa elim ayağım titredi ss sonra alırım yazmaya devam edemesin dedim hepsi gittiMesajlar tekrar geri yüklenmez. Çünkü o mesajların bir gün boyunca telefonunda kalması gerekiyor ki watsapı silip tekrar yükleyince yedeklemelerden çıksın. Siz hemen sildiğiniz için geri alamazsınız. Eğer farklı bir yöntem yada program varsa bilemem.
Kim ki tehdit eden, neyle tehdit etti? Durduk yere neden yaptı ki bunu ?Offf yaa elim ayağım titredi ss sonra alırım yazmaya devam edemesin dedim hepsi gitti
Tanımadığım değil be phantom kaynım olacak rezil.. abisiyle husûmetleri var bana yazıyor adi.Anaa takımdaşım
Noldu canım ya ne alaka tanımadığın biri seni neyle tehdit edecek
Terbiyesize bak eşine söylesen cinayet çıkar ya bilemedim kiTanımadığım değil be phantom kaynım olacak rezil.. abisiyle husûmetleri var bana yazıyor adi.
Kaynım abisi ile husumetleri var bana yuvamızı dağıtıp evimizi basacağınıyazdı abisi engellemiş ona yazamayınca bana yazdı galibaKim ki tehdit eden, neyle tehdit etti? Durduk yere neden yaptı ki bunu ?
yedekleme yoktu telefonumda galiba yaYedekleme oluyor bazen telefonlarda, bir telefoncuya gidin sorun ama önce ekran görüntüsünü kaydedin tehdit msjlari da kaybolmasın.
Aah işte yaa benim telefonum ios böyle yazı gelmedi ama şikayet et ve engelle dediğim için oldu demekkiGordugunuz gibi sikayet ederkn boyle bir buton geliyor ve siz direk şikayet edince mesajlar gidiyor ama sikayet etseniz polisler bulabilir bence
Söyledim eşime canım duramazdım zaten eşim aylardır sabrediyor bu ilk vukuatları değil bi yerde patlayacak Rabbim yardımcımız olsun dua edinTerbiyesize bak eşine söylesen cinayet çıkar ya bilemedim ki
Şikayet et uzaklaştırma çıkartın madem
Ne biçim bi adammış o
Ayy Allah yardımcın olsun canım inşallah bi sorun çıkmazSöyledim eşime canım duramazdım zaten eşim aylardır sabrediyor bu ilk vukuatları değil bi yerde patlayacak Rabbim yardımcımız olsun dua edin
Anladım teşekkür ederimSilinenler geri gelmez artık
Savcılığa şikayet edersiniz.
Dava konusu olarak görürse dava açar, yoksa takipsizlik kararı çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?