whatsaptan çıkmayan erkek

Istemiyorum diyordu ayrıldık geri döndü niye yazdı o zaman ayrıldık tam ben unutmuşken yazdı geri
Yoksunluktan Sana geri döndü... Sevilmiyorsun Cepte yedeksin anlamadın mı hala ? kendine gel kullandırma kendini :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Cepte yedeksin cnm bnm sevmiyor seni anla bunu :KK20: bnmde zamaninda böyle bi sevgilim olmuştu çok uzatmadım yol verdim. Ve suan bana gerçekten deger veren eşimle tanışıp evlendim çok şükür seviyorum seviliyorum :KK68:

Off seni yedekte tutuyor işte neyini anlamıyorsun. Başkasını bulunca seni postalayacak. Hatta belki buldu bile birini.

Ayrıl gitsin şundan.

Ben de 20 li yaşlarımın başını sinsi, benim okulumu kıskanan, kalbi kötülüklükle dolu, küfürbaz biri yüzünden mahfetmiştim.
Şimdi üzülüyorum , kariyerim için çok güzel şeyler yapabileceğim o güzel gencecik yaşlarımı , zamanımı harcamışım.
Siz benim gibi harcamayın güzel yaşlarınızı bırakın ilgilenmiyorsa, sevgi belirtisi yoksa bence.

Sözde bugün buluşacaktık oda kaynadı evet napcagimi bilmiyorum beklesemmi sınavları bitene kadar bakalım ne olcak sonrasinda
Beklemenize gerek yok, sevgili değilsiniz sadece adınız sevgili. Hayatiniza bakın.

Yoksunluktan Sana geri döndü... Sevilmiyorsun Cepte yedeksin anlamadın mı hala ? kendine gel kullandırma kendini :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Öyle gibi ya buluşmaya bile gelmiyo sıkıldım bunaldım diyip duruyo iflah olmaz bu

Beklemenize gerek yok, sevgili değilsiniz sadece adınız sevgili. Hayatiniza bakın.
Aynen buluşmaya bile gelmiyo sıkıldım bunaldım diyordu ayrıldık sonra tekrar konuştuk düzelir sandım ama yine ayni yine sıkıldım herşeyden bunaldım diyip duruyo sınavları bahane ediyo

Cepte yedeksin cnm bnm sevmiyor seni anla bunu :KK20: bnmde zamaninda böyle bi sevgilim olmuştu çok uzatmadım yol verdim. Ve suan bana gerçekten deger veren eşimle tanışıp evlendim çok şükür seviyorum seviliyorum :KK68:
Sevmediğini belli ediyor bende sevmiyorum soğudum artık ama alismisim heralde kopamıyorum ondan

Off seni yedekte tutuyor işte neyini anlamıyorsun. Başkasını bulunca seni postalayacak. Hatta belki buldu bile birini.

Ayrıl gitsin şundan.
Umrumda değil artık soğudum ondan sevgiligibi değiliz arkadaş gibiyiz o bile değil aslında. Sürekli bahane ediyor sınavları 1 mesaj atmak çokmu zor whatsapa girdiği halde yazmak umrunda degilim. Hep ben yazıyorum oda kısa kısa cevaplar veriyor soğuk davranıyor istemiyorum diyordu geri döndü o zaman niye böyle yapıyor bu dengesiz davraniyor

Umrumda değil artık soğudum ondan sevgiligibi değiliz arkadaş gibiyiz o bile değil aslında. Sürekli bahane ediyor sınavları 1 mesaj atmak çokmu zor whatsapa girdiği halde yazmak umrunda degilim. Hep ben yazıyorum oda kısa kısa cevaplar veriyor soğuk davranıyor istemiyorum diyordu geri döndü o zaman niye böyle yapıyor bu dengesiz davraniyor

Arkadaşım söylüyoruz işte “neden” böyle yaptığını. Seni yedekte tutmak için geri döndü. Başkasını bulunca tekrar sıkıldım diyip ayrılacak.

watzapta sürekli olarak, geç saatlerde ya da çok erken saatlerde, birden çok kez basılan erkek/kadın aldatıyordur. teorim bu şekilde.

Neyi bu kadar önemli ki bu çocuğun? İşi var değil seninle işi yok bence. Yol ver gitsin. Hiç kendini ezdirme. İlgilenmeyen taraf niyeyse kıymetli oluyor. Bırak biraz da sen ilgilenme sen kıymetli ol bence. Gerçi bu saatten sonra kıymetli olsan ne olacak ki o ilk küfür edilmiş. Bundan sonrası tufan

Neyi bu kadar önemli ki bu çocuğun? İşi var değil seninle işi yok bence. Yol ver gitsin. Hiç kendini ezdirme. İlgilenmeyen taraf niyeyse kıymetli oluyor. Bırak biraz da sen ilgilenme sen kıymetli ol bence. Gerçi bu saatten sonra kıymetli olsan ne olacak ki o ilk küfür edilmiş. Bundan sonrası tufan
Haklısın amacı gönül eğlendirmek bunun sevdigi falan yok bende inandim safım iste . Artık umrumda değil soğudum .engellesemmi napsam

Sevgilim benimle hiç ilgilenmiyor ya oyuna girer ya arkadaşlarıyla konuşur sorduğumda hep sınavım var diyor. Soğuksun eskisi gibi değilsin benimle konuşmak mı istemiyosun her sınavda böylesin dedim herşeyden sıkıldım bunaldım diyor. Daha öncede sıkıldım vs dediği için ilgilenmediği için ayrılmıştık sonra tekrar konuştuk . Yine ayni duzelme yok 3 gündür whatsapa giripte mesaj atmadı bir nasılsın mesajı çok mu ben mi abartıyorum ? Dayanamayıp yazdım amacın ne senin amacım yok kimseyle konuşmuyorum diyor böyle yapacaksan konuşmayalım bida dedim falan filan sınavım var diyor bende takıntı yaptım bunu habire takip ediyorum whatsapp ta. Sabah yine girip cikiyo sınavım var diyip başkalarıyla konusuyosun dedim whatsaptan çıkmıyosun dedim ekran fotosu attı hep okul üzerine konuşmalar. Birşey dikkatimi çekti 2 kız vardı yazışmaları göremedim şüphe duydum ? Inanmadığım için Çok üstüne gittim küfür etti isim var deyip bida yazmadı
Benim kız arkadaşım ayrılmak istediği, soğuduğu sevgilisinden tıpkı bu yöntemle ayrılmıştı

Arkadaşım söylüyoruz işte “neden” böyle yaptığını. Seni yedekte tutmak için geri döndü. Başkasını bulunca tekrar sıkıldım diyip ayrılacak.
Ne halt ederse etsin ya soğudum iyice sessizce engellesemmi yoksa konusup bitirsemmi sence

Haklısın amacı gönül eğlendirmek bunun sevdigi falan yok bende inandim safım iste . Artık umrumda değil soğudum .engellesemmi napsam
"Ya kusura bakma ama soğudum. Pek bir şey hissedemiyorum. Yolun açık olsun" yaz geç bence. Cool bir şekilde, çirkinleşmeden ve kendini ezdirmeden ayrılman, kendini iyi hissetmene yardım edecektir. Bir iki hafta üzülürsün biter giter. İyi şanslar dilerim:)

"Ya kusura bakma ama soğudum. Pek bir şey hissedemiyorum. Yolun açık olsun" yaz geç bence. Cool bir şekilde, çirkinleşmeden ve kendini ezdirmeden ayrılman, kendini iyi hissetmene yardım edecektir. Bir iki hafta üzülürsün biter giter. İyi şanslar dilerim:)

Bence de aynen böyle yazmalısın. Sonra da çıkar hayatından tamamen

Back
X