slm arkadaşlar..zannedersem çin veya japon adresi olan bu sitedeki ayakabılar inanılmaz güzel ve ucuz ..en pahalısı 10-15 dolar.acaba getirten varmı..bıkaç model begendım kargo ne kdr tutar bılen varsa yazabılırmı acaba?
Ne zamandır bu siteye bende giriyorum fakat kilo ile kargoyu fiyatlandiriyorlar yani söyle aldığınız ürün misal 1 kg kilo bası kargoyu fiyatlandiriyorlar 1/ 1.5 kilo kargoda aşağı yukarı 16 dolarla 30 kusur dolar arasında geliyo turkiyeye farklı kargo şirketleri olduğu icin fiyatlar değişiyor yani alacağınız ürün fiyatı kadar bazen üründen fazla kargo vermiş oluyorsunuz internetten bi yorum okumustum ayakkabılarında problem olmuyormuş gayet güzel is fakat kıyafet konusunda pek de iyi değilmiş bunlar benim bildigim kargo problem olmasa neler sipariş etcem de kargo problem hala arada girerim öyle bı bakarım özellikle ayakkabılara, çinden yollanıyor bu ürünler
Ben bu siteye kaç bin defa girip her seferinde alışveriş yapacağım diye başlıyorum. Liste bile yapmıştım. Ama kargosu çok fena. Çin kargosuyla da 15-20 günde geliyormuş,yorumlardan okumuştum. Ben 20 gün sabredemem diye bıraktım. Nasıl içimde kaldı ama bir gün mutlaka alışveriş yapıcam ordan. Aldıklarımı da yazıcam,resim çekip koycam. Ama işte harçlığım bi gelsin :)