🥀 “Evlilik Hayalimdeki Gibiydi Sanmıştım…” – Beklentiler vs. Gerçekler

Sadeliktezehir12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
17
-10
1
27
Evliliğe adım atmadan önce hepimizin kafasında belli başlı hayaller, beklentiler vardı. Kimimiz huzur, kimimiz tutku, kimimiz ise ortak bir hayat kurma umuduyla yola çıktı. Peki, gerçekler ne kadar örtüştü bu beklentilerle?

🌸 Evlilikten ne bekliyordunuz?

🌸 Beklentileriniz karşılandı mı, yoksa zamanla değişti mi?

🌸 “Keşke biri bana önceden söyleseydi!” dediğiniz şeyler var mı?

İçinizi dökmek, başkalarının deneyimlerinden güç almak ya da sadece “Ben de öyle hissetmiştim” diyebilmek için buradayız. Samimiyetle yazılan her yorum, bir başkasına ışık olabilir. 💬✨
Yorumlarda toplaşalım

Profil fotosuna baktım patatese o kadar makyaj yapıp filtre bassak o da güzel olur bence.
Profil fotoğrafı yok ama fikir çok… Gizemli güzellik mi sandın kendini? Yoksa internetteki görünmezlik pelerininle ego tatmini mi yapıyorsun?”

Profil fotoğrafı yok ama fikir çok… Gizemli güzellik mi sandın kendini? Yoksa internetteki görünmezlik pelerininle ego tatmini mi yapıyorsun?”
Çok güzelim gibi bir iddiam olmadı ki benim. Senin varmış, yoruma açmışsın, yorumladık.

Anonim olduğum bir foruma fotoğraf koyup güzellik ölçecek kadar düşmedim çok şükür.

Karanfil bacı gene sıkıldın sanırım 😅 birazdan herkese yükselir. Sezonluk geliyor.
Kudra aynı makyajı patatese yapsak patates daha güzel olur diyerek ilk kurşunu sıktı. Bir bakıma konunun Hasan Tahsin'i oldu kendisi 🥴 Konu sahibinden seri beddua+hakaret ve kamyon arkası yazısı bekliyorum.

Kudra aynı makyajı patatese yapsak patates daha güzel olur diyerek ilk kurşunu sıktı. Bir bakıma konunun Hasan Tahsin'i oldu kendisi 🥴 Konu sahibinden seri beddua+hakaret ve kamyon arkası yazısı bekliyorum.
Memnuniyetle kabul ederim. Hazır yaz gelmişken tatil parası çıkar 😂

Evliliğe adım atmadan önce hepimizin kafasında belli başlı hayaller, beklentiler vardı. Kimimiz huzur, kimimiz tutku, kimimiz ise ortak bir hayat kurma umuduyla yola çıktı. Peki, gerçekler ne kadar örtüştü bu beklentilerle?

🌸 Evlilikten ne bekliyordunuz?

🌸 Beklentileriniz karşılandı mı, yoksa zamanla değişti mi?

🌸 “Keşke biri bana önceden söyleseydi!” dediğiniz şeyler var mı?

İçinizi dökmek, başkalarının deneyimlerinden güç almak ya da sadece “Ben de öyle hissetmiştim” diyebilmek için buradayız. Samimiyetle yazılan her yorum, bir başkasına ışık olabilir. 💬✨
Yorumlarda toplaşalım

Ya ne kadar tatlisiniz. Insanlarin derdi olabilir, bir konu acayim ve icinizi dokun dediniz demek ki cok sekersiniz ama derdi olan gelip konu acabiliyor zaten bilin isterim.

Çok güzelim gibi bir iddiam olmadı ki benim. Senin varmış, yoruma açmışsın, yorumladık.

Anonim olduğum bir foruma fotoğraf koyup güzellik ölçecek kadar düşmedim çok şükür.
Fotoğraf koyacak kadar ‘düşmedim’ diyorsun ama başkalarınınkine yorum yapacak kadar yükselmişsin… O dengeyi bir tutturabilsen zaten bu tartışma olmazdı.

Back
X