🥀 “Evlilik Hayalimdeki Gibiydi Sanmıştım…” – Beklentiler vs. Gerçekler

S Sunshine1 kim bu arkadas? Rainy,umutsuz,vanessa karisimi bisi mi?
inan bilmiyorum gunces. Tanıyanlar varmış pek hoş karşılamadılar yoksa bilirsin bdv konusu olmasada muhabbet dönerdi. Salça oluyor milleti. Günüm genellikle Anneler kulübünde geçiyor. Allahım herkese psikoloji sağlığı versin. Sen de iyisindir umarım ailenle🫶🏻

Çocuğu uyuttum bende uyucaktım çıkamıyorum 1 nisan şakası gibi konu😂😂
Valla bende uyuttum çocukları oğlan emmeye uyanmadan uyusaydım iyi olacaktı 😂 uyuyalım bence
Bende çişim gelmeden uyuyacaktım kalkınca bebe uyanmasın diye heyecandan o da geldi. Kızım uyanırsa ben bi posta daha saydırıcam bacım😂
😂😂 Tamamdır kızçem kolay gelsin hdhdhshs

Kim bu bizede anlatın. Güzelim beni kıskanıyorlar tayfa mı ? Tövbe yarabbim sorarken utandım.
Boy boy resimlerini paylaşıp çevresindeki herkesin kendini kıskandığında dert yanardı. Güzel miyim degil miyim diye soruyordu. Eleştiri yapana da mahalle kavgası kıvamında hatta ötesi cevapları vardır kendilerinin😁

inan bilmiyorum gunces. Tanıyanlar varmış pek hoş karşılamadılar yoksa bilirsin bdv konusu olmasada muhabbet dönerdi. Salça oluyor milleti. Günüm genellikle Anneler kulübünde geçiyor. Allahım herkese psikoloji sağlığı versin. Sen de iyisindir umarım ailenle🫶🏻

Amin canim. Ben de iyiyim is guc kosturmaca eskisi kadar cok gelemiyorum buraya cok vaktim kalmiyor.

Boy boy resimlerini paylaşıp çevresindeki herkesin kendini kıskandığında dert yanardı. Güzel miyim degil miyim diye soruyordu. Eleştiri yapana da mahalle kavgası kıvamında hatta ötesi cevapları vardır kendilerinin😁
Hımm çok ayıp. Adriana lima bu kadar dertlenmemiştir😂

Aksini burda olan kimse idda etmez zaten merak etme 💋 inşallah sende birgün güzel olursun ama ilk önce o kadar makyaj ve filtre yapmaktan vazgeç gerçek yüzünü bi
Aksini burda olan kimse idda etmez zaten merak etme 💋 inşallah sende birgün güzel olursun ama ilk önce o kadar makyaj ve filtre yapmaktan vazgeç gerçek yüzünü bi görelim
Güzellik iddiası olmayan biri olarak rahatım, merak etme. Senin kadar filtreyle uğraşsam ben de başka biri olurdum zaten 😌 Ama sen önce kamerayı tesadüfen açtığında kaçmaktan vazgeç🤣

Back
X