- 20 Ocak 2010
- 47.126
- 174.540
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Sadeliktezehir12
Filtre mi
len merve
burdaki attığım fotoların çoğunda filtreyi geç 0 makyajliyim aşko bu yaşta sende denesene
bide güzellik iddam yok diyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyin yarısını yapıyorsun benimle sen filtre uygula uygulama bananeAksini burda olan kimse idda etmez zaten merak etmeinşallah sende birgün güzel olursun ama ilk önce o kadar makyaj ve filtre yapmaktan vazgeç gerçek yüzünü bi görelim
Bir de herkesi şikayet edecekti galiba, noldu acaba o işGüzel miyim diye konu açıp güzel bulunmayınca çıldıran ve her defasında banlanan üye![]()
Ben güzel değilsem yarışmana gerek yokFiltre milen merve
burdaki attığım fotoların çoğunda filtreyi geç 0 makyajliyim aşko bu yaşta sende denesene
bide güzellik iddam yok diyor
![]()
Eşimi seviyorum, kızım iyi ki var ama en başa dönsem ya hic evlenmez ya da çok geç evlenirdim, evlilik bana göre değil gibi ...Evliliğe adım atmadan önce hepimizin kafasında belli başlı hayaller, beklentiler vardı. Kimimiz huzur, kimimiz tutku, kimimiz ise ortak bir hayat kurma umuduyla yola çıktı. Peki, gerçekler ne kadar örtüştü bu beklentilerle?
Evlilikten ne bekliyordunuz?
Beklentileriniz karşılandı mı, yoksa zamanla değişti mi?
“Keşke biri bana önceden söyleseydi!” dediğiniz şeyler var mı?
İçinizi dökmek, başkalarının deneyimlerinden güç almak ya da sadece “Ben de öyle hissetmiştim” diyebilmek için buradayız. Samimiyetle yazılan her yorum, bir başkasına ışık olabilir.
Yorumlarda toplaşalım
Kolaylıklar diliyorum anne olmak zormuş. Çalışan anne olmak kat kat zor. Sonsuz saygımla güzel akşamlar![]()
Ben hem güzel hem seksiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumBana ne ben daha güzelim diyip iddiami ortaya koyup bu yarışta ben de varım diyorum![]()
Benim boyum 1.75. ağla ağla diyormusumBen hem güzel hem seksiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Mesajlarında hep tırnak işaretleri var zaten. Alıntı yaparken "silmeyi" unutmuşKadın cevapları chatgptye sorarak yazıyor gibi
KıskanmaProfil fotosu tanıdık; yine anket tadında bir konu.