Bebek İkinci El winnie the pooh yürüme arkadaşı,eğitici oyuncak,ilk arabam ve dahası

atine

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.282
51
363
44
Eki Görüntüle 1101914 Eki Görüntüle 1101915 Eki Görüntüle 1101917 Eki Görüntüle 1101918 Eki Görüntüle 1101920 Eki Görüntüle 1101921 Eki Görüntüle 1101922 Eki Görüntüle 1101924 $DSCN6596.webp $DSCN6597.webp $DSCN6598.webp $DSCN6599.webp $DSCN6600.webp $DSCN7222.webp $DSCN7223.webp $DSCN7224.webp Eki Görüntüle 1101935 Eki Görüntüle 1101937

devamı gelicek:))

canim baby alive bebeği kac lira diyorsun uygun dersen bana ayır canim

canım fiyatlrını yazıcam birazdan baby alive sadece kilodu yok hiç bir sorunu yok çalışır durumda özelliklerine internetten bakabilrisin 40 tl fiyatı bikaç ürün alırsan yaparım canım bişeyler senimi kırıcam:))

Canim arkadasım sen ekle hepsine bakiyim alicaklarimi soyluyeyim hayatim

tamam tatlım bakınıyorum ama etrafıma sanki bu kadarmı ne:)) yani çok var ama nebilim oynarlarmı acep diyorum dur bakalım şimdilik bu kadar sen toparla kafanda yaz bana olurmu anlaşırız biz eski arkadaşız haber ver şekerim uykum geldi:(

tamam tatlım bakınıyorum ama etrafıma sanki bu kadarmı ne:)) yani çok var ama nebilim oynarlarmı acep diyorum dur bakalım şimdilik bu kadar sen toparla kafanda yaz bana olurmu anlaşırız biz eski arkadaşız haber ver şekerim uykum geldi:(

Canim özelden yazmıştım olursa hesap numarani yaz yarın esim yollasın hemen bebek türkce konuşuyor degilmi canim mama felan yiyebiliyor başka seylere olsa toptan alırdım mesala sesli ışıklı olundan var mı hayatim

Canim özelden yazmıştım olursa hesap numarani yaz yarın esim yollasın hemen bebek türkce konuşuyor degilmi canim mama felan yiyebiliyor başka seylere olsa toptan alırdım mesala sesli ışıklı olundan var mı hayatim

tamam canım özelden yazıcam hesap numaramı anlaştık:) evet canım türkçe konuşuor acıktım susadım teşekkür ederim mamamı yedim kardım doydu falan diyo çok keyifli bir bebek:)) kaşığı ağzına götürünce cuk cuk yemek yeme ses çıkarıyor.biberonuda öyle.istersen izle internetten vardrı videosu mutlaka yarın gönderirim canım..öpüyorum çok..sesli ışıklı kullanmadığımız bişey yok henüz.

tamam canım özelden yazıcam hesap numaramı anlaştık:) evet canım türkçe konuşuor acıktım susadım teşekkür ederim mamamı yedim kardım doydu falan diyo çok keyifli bir bebek:)) kaşığı ağzına götürünce cuk cuk yemek yeme ses çıkarıyor.biberonuda öyle.istersen izle internetten vardrı videosu mutlaka yarın gönderirim canım..öpüyorum çok..sesli ışıklı kullanmadığımız bişey yok henüz.

Tamam canim hesap numarani bekliyorum senin ekliyeceginiz daha varsa bebeği hemen yollama eğer yoksa canim yarın yollarsin yeni adresimi özelden yolluyorum

tazmanya laptobun fiyatını öğrenebilir miyim? bir de markası ne yada tedarikçi firması? sorunsuz tüm fonksiyonları çalışıyor değil mi?

Son düzenleme:
baby alive satıldı gözlük hediye edildi diğerleri satışta arkadaşlar...

Back
X