• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Winstonlight'ın Diyet Günlüğü

baştan sona okudum ve şuan karnımda bir ağrı,yanaklarımda bir ağrı :D gülmekten yoruldum:)) sizi tebrik ediyorum... Siz beni güldürdünüz,Allah ta sizi güldürsün inş. :) :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

---Şişmanın Sevinci ----

Burada hep dertlendim, vay böyle dediler vay böyle vurdular diye :1:
90 kilodan 74lere geldiğim bu günlerde artık güzel şeyler de olmaya başladı.

Ben şirketlerde iş ingilizcesi eğitimi veren bir öğretmenim.
Geçen gün yeni başlayan bir firmaya tanışma toplantısına gittim.

Sohbet, muhabbet derken sonlara doğru ders alacak yetkili ile aramda şu diyalog geçti;

-winston hanım, kaça gidiyorsunuz?
-(çenemi asla tutamayan muzip bir insan olduğum için) Üçe gidiyorum. :1:
-Hımm, ne güzel.
-Yok ya ben okumuyorum.
-:53: Neden?
-Yani okumanın yaşı yok tabii ama ben okulu da , yüksek lisansı da bitireli çok oldu, ben 30 yaşındayım :1:
-:53::53: Gerçekten mi? Çok çocuk gösteriyorsunuz.

Bu arada beni minyon zannedenler olabilir, boyum 1.80, kilomda 90dan düşme 74 civarı.Yani azman insana benzetilebilirim ama çocuğa benzetilmem garipti :1: Ve bunu söyleyen bir bayandı.Yani erkek olsa art niyet arardım :1:
Ama bir hatunun böyle söylemesi, beni çoook mutlu etti ve çıkışta hemen eşimi arayıp anlatıp "bak elin hiç tanımadığım hatunu bana böyle diyor, sen hödük olmaya devam et, bana hiç güzel söz söyleme, emi?" diye papayı bastım :1:
Garibim afalladı.
Eve gelince artık o gece sürekli "pişşt çocuk, bana çay getir, pişşt çocuk tatlı getir" diye sözde bana güzel sözler söyledi :1:
(Buna da şükür :1:)

Özetle; ister kabul edelim ister etmeyelim, kilo insana yaş katıyor bacılar.
Öncesi/sonrası bir çok fotoda genelde herkes önceden teyze iken, böyle bildiğin bayram olsa da elini öpsem bu hacı teyze bana harçlık verir diye düşünülürken, zayıflayınca bildiğin genç kıza dönüyor. :1:
O yüzden sağlık için ilk amaç olsa da estetik açıdan da zarif, genç ve güzel görünmek için zayıflamaya tam gaz devam edelim ve inşallah sağlıkla kısa sürede bu işi halledelim diyorum.

Bu arada 19 mayısta içinde yarıştığım zayıflama grubunun İstanbul şubesi ile bir buluşma ayarladık.
Grup içinde de ortaya ödül konuldu.
Şimdi 19 mayısa kadar harıl harıl çalışıp 69.500'ü görmem lazım.
Gördüğümde zaten hemen hemen hedefime ulaşmış, ödülü kapmış olacağım.
Buradan da öncesi/sonrası fotolarımı sunmak ve bu işi bitirmek şimdiki planım.
Beni bekleyin anacımmm diyorum yani :1:

Allah hepimize irade, şevk, motivasyon ve kolaylık verir inşallah.
Gitsin kilolar, gelsin çocuksu bakışlar, sağlıklı günler, zarif vücutlar :16:

onca konu başlığını talan ettim senin günlüğünü bulabilmek için winstonligth :1: aylar önce denk gelmiştim çok gülmüştüm yazdıklarına, bir pazar sabahı geldin aklıma, dedim kalk bak bakalım ne alemde bu hatun :1:

aradım taradım buldum günlüğünü, okudum tekrar yine gülmelere doyamadım :1: nerdeyse 1 aydır yazmamışsın, ne alemdesin nerelerdesin hedefe ulaşıldı mı :21:

onca konu başlığını talan ettim senin günlüğünü bulabilmek için winstonligth :1: aylar önce denk gelmiştim çok gülmüştüm yazdıklarına, bir pazar sabahı geldin aklıma, dedim kalk bak bakalım ne alemde bu hatun :1:

aradım taradım buldum günlüğünü, okudum tekrar yine gülmelere doyamadım :1: nerdeyse 1 aydır yazmamışsın, ne alemdesin nerelerdesin hedefe ulaşıldı mı :21:

Teşekkür ederim güzel sözlerin için :16:
90dan 72ye geldim.Bir havalandım bir havalandım sorma :1:
Sanırsın 50 kiloyla manken olmuşum edalarında geziniyorum :1:
46 bedenden 40 bedene düştüm.
Hedefim 68 kilo ile 38 beden olmaktı.4 kilom kaldı.
Bizim gruptaki zayıflayan bacılarla 2 haziranda buluşmamız var.
Şimdilerde 2 hazirana kalan 4 kiloyu vermekle ve ortaya konan temsili ödülü kazanmak için çalışmalar yapmakla geçiyor vaktim.

Kuşlar uçuyor, böcükler geziyor, hava pırıl pırıl, ve ben zayıflıyorum üleeeyn. :1:
İnşallah 2 haziranda bu iş bitecek ve ben de öncesi/sonrası fotoğraflarımla burayı şenlendireceğim.

İlgin için çok teşekkür ederim. :16:

teşekkür ederim güzel sözlerin için :16:
90dan 72ye geldim.bir havalandım bir havalandım sorma :1:
şimdilerde 2 hazirana kalan 4 kiloyu vermekle ve ortaya konan temsili ödülü kazanmak için çalışmalar yapmakla geçiyor vaktim.

Kuşlar uçuyor, böcükler geziyor, hava pırıl pırıl, ve ben zayıflıyorum üleeeyn. :1:
Inşallah 2 haziranda bu iş bitecek ve ben de öncesi/sonrası fotoğraflarımla burayı şenlendireceğim.

Ilgin için çok teşekkür ederim. :16:

benım sayfamda benım oncekı ve sonrakı resımlerım var cnm ıstersen bakabılırsın neye enzedıgımı gormek ıstıyorsan.......

Teşekkür ederim güzel sözlerin için :16:
90dan 72ye geldim.Bir havalandım bir havalandım sorma :1:
Şimdilerde 2 hazirana kalan 4 kiloyu vermekle ve ortaya konan temsili ödülü kazanmak için çalışmalar yapmakla geçiyor vaktim.

İnşallah 2 haziranda bu iş bitecek ve ben de öncesi/sonrası fotoğraflarımla burayı şenlendireceğim.

İlgin için çok teşekkür ederim. :16:

ohh maşallah hadi bakalım 4 kilocuk kalmış hebele hübele derken bile gider o (gören de beni bi nefeste 5-10 kilo veriyorum sancak :9: )

hayırlı olsun valla benim de en büyük duam hamileliğe kadar bir daha kilo almamaktır, hala ideal kiloma inememiş olsam da :27:

temsili ödül ne peki? bu pırıl pırıl havada daha bi şevkle zayıflanıo valla bikini mevsimi ateş topu gibi yaklaşmakta :52:

ohh maşallah hadi bakalım 4 kilocuk kalmış hebele hübele derken bile gider o (gören de beni bi nefeste 5-10 kilo veriyorum sancak :9: )

hayırlı olsun valla benim de en büyük duam hamileliğe kadar bir daha kilo almamaktır, hala ideal kiloma inememiş olsam da :27:

temsili ödül ne peki? bu pırıl pırıl havada daha bi şevkle zayıflanıo valla bikini mevsimi ateş topu gibi yaklaşmakta :52:

Temsili ödül, kendime başından beri hasetlendiğim takım arkadaşımla (ki başladığında kendisi 56 kiloyken ben 90dım yani bula bula yarım kadar olan bir hatunu buldum kapışmak için :1: ) girdiğimiz iddiayı kazanan diğerine hediye çeki verecek.Zayıflayan hatunun ilk yapacağı iş yeni yeni kıyafet almak olacağı için böylesine bir ödül koyduk bacım.
Buluşmamız da 9 haziran cumartesi olacak, takımımızdan 5 arkadaşla buluşup güzeeel bir kahvaltı keyfi yapacapız inşallah.
Kilom konusunda konuşma yasağım var söyleyemiyorum :1: Malum 9 hazirana 10 gün kaldı, süpriz olacak sonuçlar (Buluşma yerine tartılarla gideceğiz, orada tartılacağız, hedefine ulaşmış ve bunu kanıtlayan er kişi ödülü kapacak-ay aklıma ne geldi Ace marka çamaşır suyunu her yere manyak gibi çantasında taşıyan bir teyze vardı ya, o hesap bizde çantada baskül taşıyan dobişler gibi olacağız :1:

Umarım hepimiz hedeflerimize sağlıkla, kısa sürede ulaşırız.
Allah hepimize sabır, irade ve motivasyon verir inşallah.

Merhaba Günlük,

20 kiloya kadar kilo vermiş, güzelleşmiş, yeni bir imaj kazanmış bir hatun sonrasında ne yapar?
Tabii ki saç boyama, saç kesimi gibi işlere girip imajını tamamen değiştirir.
Peki bunun için ne yapar? Tabii ki işin ehli bir kuaföre gider.

Peki evde domatesi keserken bile elini kesmeye yatkın beceriksiz bir dümbelek evde kendine bir imaj çalışmasına girerse ne olur?
Ahanda bu olur:

İsyaaaaaaaannnnnn (Halil Sezai mode on )

İşe ara verip, internette takılmaya başladım.Zaten doğuştan sevmediğim çekik gözlülerin o antin kuntin videolarına bakarken, geze geze saç kesimine geldim.Ben neden kesemeyeyim şu 1.40 boyunda 30 kiloluk hatun yapıyorsa dedim.Perçem, kahkül ya da ona benzer planım vardı.Aldım elime bildiğiniz el işi derslerinde kullanılan mavi makası, geçtim banyo aynasının karşısına.Önce kıvırıp büküp aynı videodaki gibi ağız kenarımda bitecek şekilde uzunca bir şey çıkardım ortaya.Aynaya bakınca gözümün önünde müziğe ilk başlamış Çelik vardı.Hani kıvırcık saçlı, masum suratlı kahküllü Hercaiii diye böğüren bildiğim Çelik ile sanki ikiz olmuştum
Bu böyle olmaz dedim, bu sefer biraz daha kısalttım, bu sefer aynen Nihay Doğan gibi sağdan soldan perçemim oldu. Öğürerek kesmeye devam ettim, bu sefer kaş hizasında kestim, ama bu sefer de müziğe ilk başladığında tek kaş olan Mahsun Kırmızıgül vardı ya, aynen ona benzedim.Çünkü dümdüz tarayınca kaşlarım kapanıyor ama iki kaşın ortasına da perçem gelince orada sanki kılmış gibi kalıp beni tek kaş hale sokuyordu. Kesmeye devam ettim, ettim, ettim...

Sonunda neye benzedin diye merak edenlere net cevabım yok, kah Mahsun Kırmızıgül kah Medyum Memişten dayak yiyen Keto, yandan bakınca emo, önden bakınca Çelik'in kız kardeşi, yukardan bakınca Zerrin Özer, hiç bakılmayınca mutlu olan bir insan oldum işte

Şimdi saç topiklerine gidip orada bir kaç şişman bulacağım.Ben onlara 5 günde 5 kilo vermenin püf noktalarını anlatacağım, onlarda bana inşallah 5 günde 5 cm saç uzatmanın sırrını verecekler.Yoksa ben "Alem Buysa Kral beneeem" diye Mahsun Kırmızıgül Dublörü gibi gezeceğim.

Ne öğrendik; bu işlere yatkın değilseniz, Allah rızası için evde denemeyin.
İstanbul'a iki Mahsun Kırmızıgül yeter, sizler de deneyip 3. olmayın bacılarım :1:

Herkese eğlenceli, sağlıklı ve iradeli zayıflama maratonu diliyorum.

Merhaba Günlük,

20 kiloya kadar kilo vermiş, güzelleşmiş, yeni bir imaj kazanmış bir hatun sonrasında ne yapar?
Tabii ki saç boyama, saç kesimi gibi işlere girip imajını tamamen değiştirir.
Peki bunun için ne yapar? Tabii ki işin ehli bir kuaföre gider.

Peki evde domatesi keserken bile elini kesmeye yatkın beceriksiz bir dümbelek evde kendine bir imaj çalışmasına girerse ne olur?
Ahanda bu olur:

İsyaaaaaaaannnnnn (Halil Sezai mode on )

İşe ara verip, internette takılmaya başladım.Zaten doğuştan sevmediğim çekik gözlülerin o antin kuntin videolarına bakarken, geze geze saç kesimine geldim.Ben neden kesemeyeyim şu 1.40 boyunda 30 kiloluk hatun yapıyorsa dedim.Perçem, kahkül ya da ona benzer planım vardı.Aldım elime bildiğiniz el işi derslerinde kullanılan mavi makası, geçtim banyo aynasının karşısına.Önce kıvırıp büküp aynı videodaki gibi ağız kenarımda bitecek şekilde uzunca bir şey çıkardım ortaya.Aynaya bakınca gözümün önünde müziğe ilk başlamış Çelik vardı.Hani kıvırcık saçlı, masum suratlı kahküllü Hercaiii diye böğüren bildiğim Çelik ile sanki ikiz olmuştum
Bu böyle olmaz dedim, bu sefer biraz daha kısalttım, bu sefer aynen Nihay Doğan gibi sağdan soldan perçemim oldu. Öğürerek kesmeye devam ettim, bu sefer kaş hizasında kestim, ama bu sefer de müziğe ilk başladığında tek kaş olan Mahsun Kırmızıgül vardı ya, aynen ona benzedim.Çünkü dümdüz tarayınca kaşlarım kapanıyor ama iki kaşın ortasına da perçem gelince orada sanki kılmış gibi kalıp beni tek kaş hale sokuyordu. Kesmeye devam ettim, ettim, ettim...

Sonunda neye benzedin diye merak edenlere net cevabım yok, kah Mahsun Kırmızıgül kah Medyum Memişten dayak yiyen Keto, yandan bakınca emo, önden bakınca Çelik'in kız kardeşi, yukardan bakınca Zerrin Özer, hiç bakılmayınca mutlu olan bir insan oldum işte

Şimdi saç topiklerine gidip orada bir kaç şişman bulacağım.Ben onlara 5 günde 5 kilo vermenin püf noktalarını anlatacağım, onlarda bana inşallah 5 günde 5 cm saç uzatmanın sırrını verecekler.Yoksa ben "Alem Buysa Kral beneeem" diye Mahsun Kırmızıgül Dublörü gibi gezeceğim.

Ne öğrendik; bu işlere yatkın değilseniz, Allah rızası için evde denemeyin.
İstanbul'a iki Mahsun Kırmızıgül yeter, sizler de deneyip 3. olmayın bacılarım :1:

Herkese eğlenceli, sağlıklı ve iradeli zayıflama maratonu diliyorum.

ya bacım sen beni çatlatcan bigün heeeee
hergün yeni bir macera yani seninle :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X