Winstonlight'ın Diyet Günlüğü

Sonra her şey tahmin ettiğim gibi yürüdü.
Diyet sonrasında bir kase çorba içsem, ertesi gün yarım kilo baskülde oynama yapıyordu.
Ben normal insan diyetlerini uygulamaya çalıştıkça, baskül artmakta ısrar ediyordu.

İçtiğim suyu bile haneme yazıyordu pis baskül.
15 gün kadar inzivaya çekildim, "ben bu işi başaramayacağım" dedim, 3 gün sırf yoğurt yedim sonra kebaplar, pideler, profiterolller, sonra çorba içtim 3-5 gün, sonrasında dukan'a başladım 2 gün atak yaptım bıraktım, sonra yedim sonra başka diyete başladım ve 15 günlük bunalımın sonunda gördüm ki, ben 200-300 gram almışım ama eski kilolarıma geri dönmemişim. Yani hızlı vermişim, sağlıksız vermişim ama detokslarla işi dengelemişim.

Akıllandım ve kendime süre verdim.Nisan sonunda bu iş bitecek dobiş dedim.

Eşime yıldönümünde "eliptik bisiklet" aldırdım. (Allahım ne kabus ama, en romantik zamanda aldığım/aldırdığım hediyeye bak :43: )
Mekik için crunch alaetim de var, twist aletimde bisikletin eşantiyonu.

Yani un var, şeker var, yağ var.Ee ne bekliyorsun? Helva yapsana... :24:

harikasınn canım yaa senin yazılarını sürekli takip ediyorum çok tatllısınnnnnnnn.işlhh istediğin kiloyu verirsin. hep birlikte ilşh ))

kankidaş mükemmelsin perfect perfect. olmayan ingilizcemle yazayrum dogrumu bilemem.sen bu azimle hem verecek hemde 3.gruptakilere verdireceksin.diyete basalyanlara direk seni öneriyordum . bu günlüğü acman çok iyi oldu anlayacagın.tam destek full destek. seveyrum,öpeyrum seni:52:

harikasınn canım yaa senin yazılarını sürekli takip ediyorum çok tatllısınnnnnnnn.işlhh istediğin kiloyu verirsin. hep birlikte ilşh ))

Teşekkür ederim :17:
Umarım hepimiz harika vücutlara kısa sürede sağlıkla ulaşırız.
Bitsin bu kabus, gelsin yeni yeni kıyafetler :1:

kankidaş mükemmelsin perfect perfect. olmayan ingilizcemle yazayrum dogrumu bilemem.sen bu azimle hem verecek hemde 3.gruptakilere verdireceksin.diyete basalyanlara direk seni öneriyordum . bu günlüğü acman çok iyi oldu anlayacagın.tam destek full destek. seveyrum,öpeyrum seni:52:

Teşekkür ederim bacım, olacak bu iş ellaaaam, ne sandın :1: :1: :1:
Hep birlikte önce zayıflayacağız, sonra bir araya gelip heeer şeylerden yiyip, sağa sola "ayy bunca şey yiyorum, kahretsin hala kilo almıyorum" diyeceğiz :1: :1:

Winstonlight diyette /Cin Ali okulda (9.gün)

Sabah: (1 pro+ 1 meyve)
1 portakal
1 haşlanmış yumurta

Öğlen: (1 pro+2 meyve/sebze)
3 yemek kaşığı yoğurt

Akşam:(1 pro+3 meyve/sebze)-Henüz yemedim
5 tane tavuk nuggets
1 domates
1 çarliston biber.

Spor: 500 yarım mekik (alet ile)
Spor 2: Ayakta bacaklar hafif açık, sağa sola esneme ile yan simitlere ölüm hareketi: 300
Twist zımbırtısı ile dön baba dönelim hareketi: 200
Eliptik bisiklet ile çalışma: 15 dakika zorlu seviyede (310 kalori)
Eliptikle çalışma bölüm 2: 15 dakika zorlu seviyede (300 civarı kalori)-(18:00den sonra)

Su:2 litre şimdiye kadar.( 1- 1,5 litre 17:00-02:00 arası)

Genel olarak kalori saymıyorum ama ciddi bir diyette olduğumdan günlük 600 kalori üzerine çıkmamaya çalışıyorum.
Bugünü de aşağı yukarı 550-600 civarında kapatmış olacağım

Herkese hafif bir pazar günü dilerim.

winstonlight süpersin ya grupta gördüm günlük açtığını bi bakayım dedim.ben bazen bakıyorum diyet günlüklerine ilk mesajı okuyup geçiyorum.ama kocaman bir ama seninkini okumaktan kendimi alamadım harika yazmışsın ya bazı yerlerinde bayağı güldüm.merak ediyodum gruptayken böylece seni de tanımış oldum.inşallah bundan sonra bu azmin ve kilo vermelerin devam eder ve sen angelina jolie olursun.ve tabii ki bizi motive etmen de devam eder :1:

not:bir itiraf ben de gruba ilk geldiğimde "48lik"leri gördüğümde Allahım benim ne işim var bu grupta demiştim.herkes benim yarım kadardı ama şimdi çok mesudum senin nezdinde tüm 3. gruba teşekkür ediyorum.iyi ki varsınız :16: :46: :3:

winstonlight süpersin ya grupta gördüm günlük açtığını bi bakayım dedim.ben bazen bakıyorum diyet günlüklerine ilk mesajı okuyup geçiyorum.ama kocaman bir ama seninkini okumaktan kendimi alamadım harika yazmışsın ya bazı yerlerinde bayağı güldüm.merak ediyodum gruptayken böylece seni de tanımış oldum.inşallah bundan sonra bu azmin ve kilo vermelerin devam eder ve sen angelina jolie olursun.ve tabii ki bizi motive etmen de devam eder :1:

not:bir itiraf ben de gruba ilk geldiğimde "48lik"leri gördüğümde Allahım benim ne işim var bu grupta demiştim.herkes benim yarım kadardı ama şimdi çok mesudum senin nezdinde tüm 3. gruba teşekkür ediyorum.iyi ki varsınız :16: :46: :3:

İlgin için teşekkür ederim arkadaşım, 20 kilo versem de Angelina olmak için 20 estetik ameliyat geçirmem lazım ama arkadan baktıklarında benzetsinler bana yeter :1:

İtirafına candan katılıyorum; 48likler nedir yaa allasen :1: İsminde hayır yok grubun :1:
Gerçi tüm arkadaşlar sağolsun çok desteklediler, onları çok seviyorum ama 48 kilo diye hedef mi olur arkadaş ya :1: :1:

Umarım motivasyonumuzu grupça hiç kaybetmez, hedeflerimize ulaştığımız günleri kısa zamanda görürüz inşallah. (Hadi insanlık bende kalsın, 48liklikler de görür inşallah :1: )

"SENi BULACAĞIM OĞLUM"- part 1

Zayıfladıktan sonra yüzleşmek ve onları darmaduman etmek istediğim kişiler var :1: (Her klasik şişmanın fantazisi gibi işte)

Geçen sene tatile Antalya'ya gittik. Gitmeden önce her dobiş gibi üzerime doğru düzgün bir şeyler alamadım, annem de garibim halime üzülünce bana 3 tane böyle kör görse gözleri renklerinden birden açılacak derece fuşyalar, sarılar, turunculardan oluşan uzun elbise almış.Bunlar göğüs altından açılan, uçuşan, içine girince kendini Angelina Jolie hissedeceğin türden yazlık elbiselerdi özetle.
Ee boy da uzun olunca, hem herkesin gözüne batıyor hem de aklımca kuğu gibi süzülüyordum elbiselerin içinde...Ben tabii dünyanın
8. harikası modunda elbiselerin içinde süzüle süzüle ve tatilde her gördüğünü yiye yiye tatili tamamladım.
Evimize geri dönüş yolculuğunda havaalanında check-in mevzusundayız.

Görevli adam eşimle yan yana olmamıza rağmen bana gizli gizli bakıyor.
Ben de içimden "heytt kızım, bu boy bu endam kimde var? Adam birazdan dayak yiyecek ama hala riske alıp bakıp duruyor" diyorum
:1:
Adam bakıyor, kıvranıyor da kıvranıyor, aşkını ilan etti edecek, o derece.
Sonra gaza gelip , eşimin yanında, "hanımefendi, bir şey sorabilir miyim?" diyor.
Ben içimden "kesin şimdi sopayı yiyecek eşimden, Allahım olay çıkacak, bu adam tam densiz" derken..adam soruyor:

Şuursuz adam:Şey..acaba..hamile misiniz?
Ben: Hayır. (kedi miyavlaması tonunda)
Adam:efendim? hamile misiniz?
Ben:Hayır. (hala kendimde değilim, o ses midemden mi dalağımdan mı çıkıyor bilemiyorum)
Adam:hamilesiniz yani? (yoğun ısrar şeklinde, sanırsın ondan hamileyim, adam baba olacak, bir ısrar, bir sevinç, pis hödük! )
Ben:HAYIR kardeşim, HAYIR, değilim ben sadece ŞİŞKOYUM :47: (burası tam bir haykırış)

Arkada bavullarıyla 50 kişi, civar kenar, köşe ne kadar insan varsa dahil duyuyor tabii beni.
Eşim sus pus olmuş...Ağzını açsa, önce onu orda ekmek bıçağıyla dilim dilim kesip sonra ölesiye ağlayacağım...
Hemen açıklama yapıyorum eşime : " Ya bu elbise göğüsten açılıyor ya aşağıya doğru, genelde hamileler bu tarz giyiyor, adam da öyle sandı kem küm falan"... (Bu açıklamada sanırsın 45 kiloyum, ulen dobiş 90 kilosun işte, nice hamile kalanlar 9. aya bile 90 ile girmiyor, dobişsiiiin işte, uyan, uyannnn )

Buradan o şuursuz adama sesleniyorum, SENİ BULACAM OĞLUM, ve karşına en fit, en dar elbiseyle yazın geçip "hani koca göbeğiyle hamile sandığın, 50 kişi arasında rezil ettiğin şişko ama gururlu insan evladı vardı ya, işte bak o böyle zayıfladı, seni şuursuz, seni hödük insan" diye haykıracağım :1:

Çok keyifli yazıların, yüzümde bir sırıtma ifadesiyle okuyorum.
Kontuarda yaşanan en can sıkıcı hadise odur.
Kilo fazlasını yakaladığında o soruyu sormak zorundasındır.
''Pardon, hamile misiniz?''
Çoğu zaman '' Ne münasebet!! '' cevabı alır check in görevlisi ama sormak zorundadır.
Kimseye çaktırmadan boardinge kadar ilerleyen 29 haftalık hamile ablaları polisin yakalayıp getirdiği çok olmuştur :1:
Ama işte o soruyu sadece kilo fazlası olan birine sormak...
Ölümcül hata :1:

Bence o çocuğun vardiyalarını takip et git dikil karşısına :1:

Umarım en kısa zamanda veririz kiloları, çıtır oluruz , Angelina olamasak da :34:

SENİ BULACAM OĞLUM- Part 2

Evlenip, yeni bir semte taşınmışız.Evlendiğimizde matkap işleri için milet rahatsız olmasın diye kpı kapı gezip izin alıp, önceden rahatsızlık için özür dilemişim.Alt katımızda da yaşlı bir teyze var, onunla da o arada tanışmış, kapı aralığında sohbet etmişiz.

Üzerinden 3 ay geçer, ve ben doğum kontrol haplarının ve de yeni gelin hesabı pişir, taşırların sonunda dombili olmuşum.
Şişman olan hiçbir insana özenmem ama kilo aldığında vücuduna eşit paylaştırabilenlere resmen gıpta ediyorum.
Ben 5 kilo bile alsam , direkt göbeğime gider, kollar ince, bacaklar ince, toto normal ama göbek kocaman :47:

Neyse bir gece eşimle otururken kapı çalar, teyze bir şey istemek için gelmiştir.
Beni görür ve hemen haykırır "ayyyy canım evladım, hamile misin? 3-4 ay oldu siz evlenip geleli buraya değil mi? Demek 4 aylık hamilesin."

Be teyze, bir dur, cevap vereyim, açıklayayım değil mi? Yok illa taramalı tüfek gibi kafasındaki komplo teorilerini sayıp dökecek illa :27:

O sırada eşim de kafasını uzatır, teyze tabii ısrarlı, hemen ona da döner ve "evladım, hayırlı olsun, baba oluyormuşsun, Allah ömrünü uzun etsin, hayırlı evlat etsin, bıdı bdı vır vır vır......:27:

Eşim bana bakar ama gözleri az evvel uzaylı görmüş gibi şokta... Ben içimden "len hamile olsam, senden önce alt komşuya mı söylerim?" modundayım :1:

Durumu kapatmak için söz alırım: "Evet teyzeciğim, hamileyim ben, iyi dilekleriniz için teşekkür edeirm, hadi iyi akşamlar"
Eşim bana gözlerini belertmiş bakarken bağırıveririm: Eğer bu konu hakkında bana tek bir şey söylersen, kalbini de kafanı da kırarım :1:

Sonrasında Allah yardım etti de, bazı sorunlar yaşadık site yönetimiyle ilgili ve oradan taşındık.Taşınırken hala teyze "aman sen ağır kaldırma, aman sen koli kaldırma" diye beni uyarıyordu :27:

Buradan sana sesleniyorum boşboğaz teyze, insan bir sorar, bir bekler, hatta iki kişinin ne yaptığıyla bile ilgilenmez, hiç sormaz değil mi ama? Her göbeği olan hamile değildir, şişman da olma olasılığı vardır değil mi teyze...Ama sen bekle, seni bulacam teyze ve karşına geçip...yok seni bulmayacağım teyze, o zaman yalan söylediğim ortaya çıkar, hem dobiş hem de yalancı olurum.boşver :1:
Ama beni çok üzdün be teyze :47:

merhaba canım, günlüğünü baştan itibaren okudum.yazılarını çok beğendim, çok hoşuma gitti.ben de seni takip etmek istiyorum.inşallah hedefine ulaşırsın.

Teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda...

Çok keyifli yazıların, yüzümde bir sırıtma ifadesiyle okuyorum.
Kontuarda yaşanan en can sıkıcı hadise odur.
Kilo fazlasını yakaladığında o soruyu sormak zorundasındır.
''Pardon, hamile misiniz?''
Çoğu zaman '' Ne münasebet!! '' cevabı alır check in görevlisi ama sormak zorundadır.
Kimseye çaktırmadan boardinge kadar ilerleyen 29 haftalık hamile ablaları polisin yakalayıp getirdiği çok olmuştur :1:
Ama işte o soruyu sadece kilo fazlası olan birine sormak...
Ölümcül hata :1:

Bence o çocuğun vardiyalarını takip et git dikil karşısına :1:

Umarım en kısa zamanda veririz kiloları, çıtır oluruz , Angelina olamasak da :34:

Ben sonrasında araştırma yapmıştım, yani uçağa alınmayan ya da raporla alınan kişilerin -uydurmuyorsam- 6 ve üstü aylık olması gerekiyormuş yani. Ben demek 6 ay ve üzeri hamile gibi görünüyormuşum ki adam sormuş doğal olarak :43:
Adamın görevi tabii, ama eşimin yanında ve onca kişi arkamızdayken ne bileyim işte beni çok mutsuz etmişti o adam :47:
Biz İstanbulda'yız, adam Antalya'da çalışıyor, ama yüzünü nerde görsem hemen hatırlarım, o derece yer etti bende :1:
Önce zayıflayayım, sonra karşısına da dikilmesini bilirim :1: :1: :1:

İyi dileklerin için teşekkür ederim, umarım kilo fazlası olanlar en kısa sürede sağlıkla zayıflar ve bir daha asla şişman şakalarına ya da olası sinir bozan eleştirilere /sorulara/ can sıkıcı anılara maruz kalmazlar.

canım gunlugun hayırlı olsun
senı 5 gunde 5 kılo dan hatırlıyorum
bende gruplardayım ve bu haftakı basarını tebrık ederım
5 gunde 5 kılo dıyetıne daha once baslamıs 2 gun bırakmıs bırı olarak sorum su
tam tamına uydunmu 5 gunde 5 kılo dıyetıne ...
neler yaptın kısaca merak ettı m bende yapmak ıstıyorumda....

canım gunlugun hayırlı olsun
senı 5 gunde 5 kılo dan hatırlıyorum
bende gruplardayım ve bu haftakı basarını tebrık ederım
5 gunde 5 kılo dıyetıne daha once baslamıs 2 gun bırakmıs bırı olarak sorum su
tam tamına uydunmu 5 gunde 5 kılo dıyetıne ...
neler yaptın kısaca merak ettı m bende yapmak ıstıyorumda....

Teşekkür ederim canım, ben de seni oradan hatırlıyorum.
5günde 5 kiloda neler yaptım?
Yağ,tuz,şeker, kaçamak asla yok bir kere.
1.gün-patates.
sabah 1 patates (orta boy), akşam bir patates hepsi bu.(Yanında 2 fincan yeşil çay, bol su ve akşam şekersiz 2-3 fincan çay)
patateste 70 kalori var desek, günü 2 patatesle kapatınca 140 kalori ediyor.Başka bir şey yok.Yani isveç diyeti günlük 600 kalori, insan halsiz kalır, ölür biter diyorlar ya bir de yukarıya bak: 140 kalori :53:
2.gün sebze: sabah 1 domates, 2 biber (50 kalori diyelim), akşam da aynısı. yani günü 100 kaloriyle kapattım.
3.gün meyve: sabah 1, öğle 1 akşam 1 protakal (150 kalori)
4.gün et: sabah 1 parça tavuk (200 kalori) akşam bir parça tavuk (200 kalori).Gün toplamı:400
5.gün süt ürünleri: sabah, öğle, akşam birer çay tabağı yoğurt. (250-300 kalori)

Ben şu ara çalışmıyorum, öğlen 11 gibi kalkıyorum, ondan iki öğün yaptım ve farkettiğin gibi minimum yedim.Halsizdim, sinirliydim, vs vs..ama 22 gün bu şekilde yaptım neredeyse.(22 günde 10 kilo gitti)

Bu şekilde tavsiye etmiyorum tabii ama bu diyeti yapıp günde 8 tane patates yiyen var.Arkadaş sen 800 kalori aldıktan, hem de hepsini karbonhidrattan aldıktan sonra şahane diyetler var, git onlardan birini yap mesela, değil mi? :1:
Ya da yumurta gününde 6 yumurta yemek demek, 500 kalori demek, ya da sebze günündeyim ama azcuk ekmek yedim, patatese tuz ektim, yoğurda sebze doğradım, ee sonuç 5 günde 200 gram.Bir de boşa umutlanmış ve aç kalmış oluyorlar.

Zaten diyet şok bir diyet, beş gün yapılacaksa da bence mümkün olduğunca kısmak lazım.Tuz hele zinhar kullanılmamalı :1:
Gerisi kendiliğinden geliyor işte...

Bu haftaki başarımda bu diyet yoktu ama aşağı yukarı benzerini yapıyorum.Kendime karşı çok acımasızım.Kimse az yedi diye ölmemiş, ben de ölmeyip, en kısa sürede deli gibi sporla da destekleyip bu işi bitireceğim inşallah.

Sana da kolaylıklar diliyorum, umarım hedefine sağlıkla ulaşırsın.

Teşekkür ederim canım, ben de seni oradan hatırlıyorum.
5günde 5 kiloda neler yaptım?
Yağ,tuz,şeker, kaçamak asla yok bir kere.
1.gün-patates.
sabah 1 patates (orta boy), akşam bir patates hepsi bu.(Yanında 2 fincan yeşil çay, bol su ve akşam şekersiz 2-3 fincan çay)
patateste 70 kalori var desek, günü 2 patatesle kapatınca 140 kalori ediyor.Başka bir şey yok.Yani isveç diyeti günlük 600 kalori, insan halsiz kalır, ölür biter diyorlar ya bir de yukarıya bak: 140 kalori :53:
2.gün sebze: sabah 1 domates, 2 biber (50 kalori diyelim), akşam da aynısı. yani günü 100 kaloriyle kapattım.
3.gün meyve: sabah 1, öğle 1 akşam 1 protakal (150 kalori)
4.gün et: sabah 1 parça tavuk (200 kalori) akşam bir parça tavuk (200 kalori).Gün toplamı:400
5.gün süt ürünleri: sabah, öğle, akşam birer çay tabağı yoğurt. (250-300 kalori)

Ben şu ara çalışmıyorum, öğlen 11 gibi kalkıyorum, ondan iki öğün yaptım ve farkettiğin gibi minimum yedim.Halsizdim, sinirliydim, vs vs..ama 22 gün bu şekilde yaptım neredeyse.(22 günde 10 kilo gitti)

Bu şekilde tavsiye etmiyorum tabii ama bu diyeti yapıp günde 8 tane patates yiyen var.Arkadaş sen 800 kalori aldıktan, hem de hepsini karbonhidrattan aldıktan sonra şahane diyetler var, git onlardan birini yap mesela, değil mi? :1:
Ya da yumurta gününde 6 yumurta yemek demek, 500 kalori demek, ya da sebze günündeyim ama azcuk ekmek yedim, patatese tuz ektim, yoğurda sebze doğradım, ee sonuç 5 günde 200 gram.Bir de boşa umutlanmış ve aç kalmış oluyorlar.

Zaten diyet şok bir diyet, beş gün yapılacaksa da bence mümkün olduğunca kısmak lazım.Tuz hele zinhar kullanılmamalı :1:
Gerisi kendiliğinden geliyor işte...

Bu haftaki başarımda bu diyet yoktu ama aşağı yukarı benzerini yapıyorum.Kendime karşı çok acımasızım.Kimse az yedi diye ölmemiş, ben de ölmeyip, en kısa sürede deli gibi sporla da destekleyip bu işi bitireceğim inşallah.

Sana da kolaylıklar diliyorum, umarım hedefine sağlıkla ulaşırsın.

cok saol canım benım
zaten ınsan dıyete baslayınca anlıyo zaten kımse aclıkdan ölmuyo
basarıların devamını dılıyorum kolay gelsın canım...

Bizim takım komple burda galiba. :9: Bu haftanın merak konusu sensin winston, haftada 2.400 gr çok iyi bir sonuç, tebrik ediyorum. :46:
Ayrıca enerjine bayılldım. Çok eğlenceli yazıyorsun, okumak başlı başına bir zevk. :16:
Ve bir de iraden için tebrik etmek istiyorum seni. Bu irade herkese nasip olmaz, bunun için gıpte ettim sana. :31:
AMA,
Her şeyin bir dozajı olması lazım bence winston, günlük 600 cal alman, karbonhidratı tamamen hayatından çıkartman bence sağlıklı değil. Evt belki kilo veriyorsun, ve evt belki verdiğin kilo kalıcı da oluyor ama bunlar sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Boyun da 1.80 miş, bu da günlük cal ihtiyacının 2000 nin üzerinde olduğunu gösteriyor. yani günlük 1000 cal aldığında da gayet güzel bir hızla kilo verebilirsin. Ki spor da yapıyorsun maş. :112: Ayrıca karbonhidratlar gereksiz besinler değillerdir. Vücudumuzun onlara da ihtiyacı var. En azından kahvaltıda 1-2 dilim ekmeği sokman gerekiyor hayatına. :21:
Lütfen kızma bana bunları söylediğim için:17: Maksatım kösteklemek değil, aksine doğru şekil için destek olmaya çalışıyorum. Bildiklerimizi paylaşmayıp, yanlışlarımız için birbirimizi uyarmayacaksak burda yazışmamızın ne anlamı var. :112:

İlgin için teşekkür ederim arkadaşım, 20 kilo versem de Angelina olmak için 20 estetik ameliyat geçirmem lazım ama arkadan baktıklarında benzetsinler bana yeter :1:

İtirafına candan katılıyorum; 48likler nedir yaa allasen :1: İsminde hayır yok grubun :1:
Gerçi tüm arkadaşlar sağolsun çok desteklediler, onları çok seviyorum ama 48 kilo diye hedef mi olur arkadaş ya :1: :1:

Umarım motivasyonumuzu grupça hiç kaybetmez, hedeflerimize ulaştığımız günleri kısa zamanda görürüz inşallah. (Hadi insanlık bende kalsın, 48liklikler de görür inşallah :1: )

Demek buradan da bize takılırsınız. Yaktım sizi. bu hafta ben geçeyimde seni gör sen 482likleri. Hayır birde ordan ejje de itiraf ediyor 48 likleri görünce nereye geldim ben böyle diye. Yakalarım ben onu da bizim grupta.

Yazdıklarını çok beğendim, biliyorsun zaten senin yazdığın herşeyi her zaman sırıtarak okuduğum için iyi geldi burası da bana.
Hayırlı olsun yeniden topiğin. Sende bu arada stand-up çı bir yön var ya.

çok azimlisin seni tebrik ediyorummm
Teşekkür ederim, yetti canıma dobişlik artık :1: Ya bu iş olacak ya da olacak yani. :13:
Tüm kilo fazlası olan dostlar umarım hep birlikte güle oynaya zayıflar, bir daha da buralara düşmeyiz inşallah :1:

Bizim takım komple burda galiba. :9: Bu haftanın merak konusu sensin winston, haftada 2.400 gr çok iyi bir sonuç, tebrik ediyorum. :46:
Ayrıca enerjine bayılldım. Çok eğlenceli yazıyorsun, okumak başlı başına bir zevk. :16:
Ve bir de iraden için tebrik etmek istiyorum seni. Bu irade herkese nasip olmaz, bunun için gıpte ettim sana. :31:
AMA,
Her şeyin bir dozajı olması lazım bence winston, günlük 600 cal alman, karbonhidratı tamamen hayatından çıkartman bence sağlıklı değil. Evt belki kilo veriyorsun, ve evt belki verdiğin kilo kalıcı da oluyor ama bunlar sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Boyun da 1.80 miş, bu da günlük cal ihtiyacının 2000 nin üzerinde olduğunu gösteriyor. yani günlük 1000 cal aldığında da gayet güzel bir hızla kilo verebilirsin. Ki spor da yapıyorsun maş. :112: Ayrıca karbonhidratlar gereksiz besinler değillerdir. Vücudumuzun onlara da ihtiyacı var. En azından kahvaltıda 1-2 dilim ekmeği sokman gerekiyor hayatına. :21:
Lütfen kızma bana bunları söylediğim için:17: Maksatım kösteklemek değil, aksine doğru şekil için destek olmaya çalışıyorum. Bildiklerimizi paylaşmayıp, yanlışlarımız için birbirimizi uyarmayacaksak burda yazışmamızın ne anlamı var. :112:

Teşekkür ederim Ecz.imis.Uyarıların için de ayrıca teşekkür ederim.Her söylediğinde haklısın.
İlk zamanlar bana da grup içinde uyarılar gelirdi, bir gün dayanamadım "ama benim babam doktor, ben doktor bir babanın kızıyım" diye haykırmıştım :1: Aklımca, bakın ben bilinçsiz biri değilim, babam da doktor hesabı :27:
Onlar pes etmedi tabii, taaaki benim tam bir nato kafa nato mermer olduğumu anlayana dek :1:
Sana da, yazdığın her kelimeye de %100 inansam ve de savunsam da, içim dışım bir benim.
Buradan tamam, hıhı deyip gene kendi bildiğimi okuyacağım bu kesin :43:
Ben artık dobişlikten çok sıkıldım be Ecz, artık o günler gelsin istiyorum, kendimi daha iyi ve mutlu hissedeyim istiyorum.
Bunları da sabah 2 dilim ekmek, kibrit kutusundan peynir, yanına domates, salatalık olmadan, ayda 2-3 kilo vermeden, halledeyim istiyorum.
Yani deli gibi alkışlayayım ama ses çıkmasın, beni anlıyor musun? :27: (Evet belki de ben bir şizofrenim :1:)

Bu hafta 600 kalori altında yiyerek ve sporla 2.400 verdim, tamam sağlıksız ve kimselere önermiyorum ama yavaş yavaş yukarı çıkmaya çalışacağım çünkü günde 2 saatimi deli gibi spora ayırmaya başladım.Hem 2 lokma, hem 2 saat sporla zaten bünye kaldırmaz diyorum.

Bakalım görelim, ilgin için teşekkür ederim tekrar.

Demek buradan da bize takılırsınız. Yaktım sizi. bu hafta ben geçeyimde seni gör sen 482likleri. Hayır birde ordan ejje de itiraf ediyor 48 likleri görünce nereye geldim ben böyle diye. Yakalarım ben onu da bizim grupta.

Yazdıklarını çok beğendim, biliyorsun zaten senin yazdığın herşeyi her zaman sırıtarak okuduğum için iyi geldi burası da bana.
Hayırlı olsun yeniden topiğin. Sende bu arada stand-up çı bir yön var ya.

Kimler gelmiş, kimler gelmiş...48 kilo hedefli arkadaşım gelmiş :27:
Şaka maka zayıflayınca "Se_zen Reis beni zayıflattı" diye pankart açacağım arkadaş ya :1:
Senin şu 48 kilo hedefin içimdeki yeme arzusunu söndürdü resmen. :1:
Gene de ölümüne kankayız o ayrı :13: :38:

SENİ BULACAĞIM OĞLUM-Part 3 & 4

Aşağıdaki yazıyı buradaki "Eşinize ilk kez ne zaman rezil oldunuz?" topiğinde yazmıştım.
Aynen kopyalıyorum:

O zamanlar daha sevgiliyiz.Biraz kilo aldığım bir dönem.Buluştuğumuzda öğlen ayıptır söylemesi çiğköfte yemişiz iki koca tas.Üstüne de ayran.Bulgur şiştikçe şişmiş, göbeklerimiz de şişmiş.Yedikten sonra bir alışveriş merkezine gittik.Saçım başım yapılı, şımşıkırdak giyinmişim, ayakta topuklular falan dünyanın 8. harikası gibi dolanıyorum.Kontrol cihazının önünde 8-10 kişi var.Güvenlikçi adam bana kaş göz yapıyor.Kafamı çeviriyorum.Sonra el hareketi falan yapmaya başlıyor, sapığa bak diyorum.Sonra haykırıyor: "Hanımefendi, sizin kuyrukta beklemenize gerek yok, burdan geçebilirsiniz"
Nasıl kırıta kırıta geçiyorum anlatamam.Adam benim ne kadar asil, elit ve kuyrukta bekletilmemesi gereken bir şahsiyet olduğumu anladı ki beni direk geçirdi hahaaayt diye ben kendimi cumhurbaşkanı ilan ediyorum adeta.Eşim kuyruğu bekleyip, sıradan geçip geliyor, ağzı kulaklarında.Ve açıklıyor : "Hayatım, adam seni hamile sandı, bu cihazlar hamileler için zararlı, ondan seni yandan geçirdi, muhahahaha" diye.

Hazmetmek kolay olmasada evde ağlarım diye kendimi sakinleştiriyorum.Öğlen yemeğini o ısmarlamış diye akşam da ben tatlı ısmarlamak istiyorum. O, pastanenin giriş kapısının yanında sigara içerken ben içeri tek girip "2 profiterol" lütfen diyorum.O an görevli adam tek olduğumu görmesine rağmen pastanede haykırıyor :" Burda mı yiyeceksiniz? Yoksa paket mi yapayım?".
"2 profiterol kesmez, yanına bir tepsi baklava da koy burda yiyeceğim, kardeşim manyak mısın? İki profiterolü tek başıma nasıl yiyeyim? Ha keyif benim yiyecek olsam da alır evimde yerim manyak" diye bağırmaya başlıyorum tabii tartışmamı da eşim duyuyor ve yerlere yatıyor.

Aynı gün hem pisboğaz, hem hamile bir pis şişko oluveriyorum !

....................................
Evet o pastanedeki hödük ve de sözde iyilik yapan avm önündeki hödük, oğlum ikinizi de bulacağım, az kaldı. :1:
Ben zayıflayana dek iş değiştirmeyin yeter :1:
Nisan sonunda zayıflayıp, tek tek Polat Alemdar gibi sizleri ziyaret edip, ellerinizi öpeceğim. :1:

SENİ BULACAĞIM OĞLUM-Part 3 & 4

Aşağıdaki yazıyı buradaki "Eşinize ilk kez ne zaman rezil oldunuz?" topiğinde yazmıştım.
Aynen kopyalıyorum:

O zamanlar daha sevgiliyiz.Biraz kilo aldığım bir dönem.Buluştuğumuzda öğlen ayıptır söylemesi çiğköfte yemişiz iki koca tas.Üstüne de ayran.Bulgur şiştikçe şişmiş, göbeklerimiz de şişmiş.Yedikten sonra bir alışveriş merkezine gittik.Saçım başım yapılı, şımşıkırdak giyinmişim, ayakta topuklular falan dünyanın 8. harikası gibi dolanıyorum.Kontrol cihazının önünde 8-10 kişi var.Güvenlikçi adam bana kaş göz yapıyor.Kafamı çeviriyorum.Sonra el hareketi falan yapmaya başlıyor, sapığa bak diyorum.Sonra haykırıyor: "Hanımefendi, sizin kuyrukta beklemenize gerek yok, burdan geçebilirsiniz"
Nasıl kırıta kırıta geçiyorum anlatamam.Adam benim ne kadar asil, elit ve kuyrukta bekletilmemesi gereken bir şahsiyet olduğumu anladı ki beni direk geçirdi hahaaayt diye ben kendimi cumhurbaşkanı ilan ediyorum adeta.Eşim kuyruğu bekleyip, sıradan geçip geliyor, ağzı kulaklarında.Ve açıklıyor : "Hayatım, adam seni hamile sandı, bu cihazlar hamileler için zararlı, ondan seni yandan geçirdi, muhahahaha" diye.

Hazmetmek kolay olmasada evde ağlarım diye kendimi sakinleştiriyorum.Öğlen yemeğini o ısmarlamış diye akşam da ben tatlı ısmarlamak istiyorum. O, pastanenin giriş kapısının yanında sigara içerken ben içeri tek girip "2 profiterol" lütfen diyorum.O an görevli adam tek olduğumu görmesine rağmen pastanede haykırıyor :" Burda mı yiyeceksiniz? Yoksa paket mi yapayım?".
"2 profiterol kesmez, yanına bir tepsi baklava da koy burda yiyeceğim, kardeşim manyak mısın? İki profiterolü tek başıma nasıl yiyeyim? Ha keyif benim yiyecek olsam da alır evimde yerim manyak" diye bağırmaya başlıyorum tabii tartışmamı da eşim duyuyor ve yerlere yatıyor.

Aynı gün hem pisboğaz, hem hamile bir pis şişko oluveriyorum !

....................................
Evet o pastanedeki hödük ve de sözde iyilik yapan avm önündeki hödük, oğlum ikinizi de bulacağım, az kaldı. :1:
Ben zayıflayana dek iş değiştirmeyin yeter :1:
Nisan sonunda zayıflayıp, tek tek Polat Alemdar gibi sizleri ziyaret edip, ellerinizi öpeceğim. :1:

resmen kahkahayı bastım. kız senin yüzünde takımda adam kalmadı bütün 6. takım burda :9:

Back
X