"SENi BULACAĞIM OĞLUM"- part 1
Zayıfladıktan sonra yüzleşmek ve onları darmaduman etmek istediğim kişiler var

(Her klasik şişmanın fantazisi gibi işte)
Geçen sene tatile Antalya'ya gittik. Gitmeden önce her dobiş gibi üzerime doğru düzgün bir şeyler alamadım, annem de garibim halime üzülünce bana 3 tane böyle kör görse gözleri renklerinden birden açılacak derece fuşyalar, sarılar, turunculardan oluşan uzun elbise almış.Bunlar göğüs altından açılan, uçuşan, içine girince kendini Angelina Jolie hissedeceğin türden yazlık elbiselerdi özetle.
Ee boy da uzun olunca, hem herkesin gözüne batıyor hem de aklımca kuğu gibi süzülüyordum elbiselerin içinde...Ben tabii dünyanın
8. harikası modunda elbiselerin içinde süzüle süzüle ve tatilde her gördüğünü yiye yiye tatili tamamladım.
Evimize geri dönüş yolculuğunda havaalanında check-in mevzusundayız.
Görevli adam eşimle yan yana olmamıza rağmen bana gizli gizli bakıyor.
Ben de içimden "heytt kızım, bu boy bu endam kimde var? Adam birazdan dayak yiyecek ama hala riske alıp bakıp duruyor" diyorum

Adam bakıyor, kıvranıyor da kıvranıyor, aşkını ilan etti edecek, o derece.
Sonra gaza gelip , eşimin yanında, "hanımefendi, bir şey sorabilir miyim?" diyor.
Ben içimden "kesin şimdi sopayı yiyecek eşimden, Allahım olay çıkacak, bu adam tam densiz" derken..adam soruyor:
Şuursuz adam:Şey..acaba..hamile misiniz?
Ben: Hayır. (kedi miyavlaması tonunda)
Adam:efendim? hamile misiniz?
Ben:Hayır. (hala kendimde değilim, o ses midemden mi dalağımdan mı çıkıyor bilemiyorum)
Adam:hamilesiniz yani? (yoğun ısrar şeklinde, sanırsın ondan hamileyim, adam baba olacak, bir ısrar, bir sevinç, pis hödük! )
Ben:HAYIR kardeşim, HAYIR, değilim ben sadece ŞİŞKOYUM

(burası tam bir haykırış)
Arkada bavullarıyla 50 kişi, civar kenar, köşe ne kadar insan varsa dahil duyuyor tabii beni.
Eşim sus pus olmuş...Ağzını açsa, önce onu orda ekmek bıçağıyla dilim dilim kesip sonra ölesiye ağlayacağım...
Hemen açıklama yapıyorum eşime : " Ya bu elbise göğüsten açılıyor ya aşağıya doğru, genelde hamileler bu tarz giyiyor, adam da öyle sandı kem küm falan"... (Bu açıklamada sanırsın 45 kiloyum, ulen dobiş 90 kilosun işte, nice hamile kalanlar 9. aya bile 90 ile girmiyor, dobişsiiiin işte, uyan, uyannnn )
Buradan o şuursuz adama sesleniyorum, SENİ BULACAM OĞLUM, ve karşına en fit, en dar elbiseyle yazın geçip "hani koca göbeğiyle hamile sandığın, 50 kişi arasında rezil ettiğin şişko ama gururlu insan evladı vardı ya, işte bak o böyle zayıfladı, seni şuursuz, seni hödük insan" diye haykıracağım