- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
Bizim takım komple burda galiba.Bu haftanın merak konusu sensin winston, haftada 2.400 gr çok iyi bir sonuç, tebrik ediyorum.
Ayrıca enerjine bayılldım. Çok eğlenceli yazıyorsun, okumak başlı başına bir zevk.
Ve bir de iraden için tebrik etmek istiyorum seni. Bu irade herkese nasip olmaz, bunun için gıpte ettim sana.
AMA,
Her şeyin bir dozajı olması lazım bence winston, günlük 600 cal alman, karbonhidratı tamamen hayatından çıkartman bence sağlıklı değil. Evt belki kilo veriyorsun, ve evt belki verdiğin kilo kalıcı da oluyor ama bunlar sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Boyun da 1.80 miş, bu da günlük cal ihtiyacının 2000 nin üzerinde olduğunu gösteriyor. yani günlük 1000 cal aldığında da gayet güzel bir hızla kilo verebilirsin. Ki spor da yapıyorsun maş. :112: Ayrıca karbonhidratlar gereksiz besinler değillerdir. Vücudumuzun onlara da ihtiyacı var. En azından kahvaltıda 1-2 dilim ekmeği sokman gerekiyor hayatına.
Lütfen kızma bana bunları söylediğim içinMaksatım kösteklemek değil, aksine doğru şekil için destek olmaya çalışıyorum. Bildiklerimizi paylaşmayıp, yanlışlarımız için birbirimizi uyarmayacaksak burda yazışmamızın ne anlamı var. :112:
yaa valla ben bu sağlıksız diyet sağlıksız diyet diye tutturanları anlamıyorum sanki normal zamanda hergün sayarak yemek yapıyolar
yok şu kadar karbonhidrat yok bu kadar protein olması lazım diye
farzet ki köyde yaşıyosun paran kısıtlı ve ulaşım imkanında yok
böle çok insan hayatını sürdürüyo hiç bişey de olmuyo gayet de sağlıkları iyi