Winstonlight'ın passifloralı düğünü:)

Aaaaaa buraya gelmişsinizzz
Hoş gelmişsinizz.Umarım memnun kaldınız,beğendiniz Kıbrısımızıı zemuszemus
Allahh mutluluğunuzu daim etsin... opuyorumnanaktan

sevgili winstonlight,
diğer topiğini de az önce gözlerim dolu dolu okudum... ne mutlu sana arkadaşım kararlarının arkasında cesurca durmuşsun, iyi de yapmışsın;)
çok ama çok güzel bir olmuşsun, yolunuz açık, şansınız da bol olsun... mutluluklar...

canım nikahınıza 4 gün kala neler yaşadığınızı daha önce okumuştum o kadar üzülmüştüm cevap bile yazamadım ama şimdi mutlu birlikte fotolarınızı görünce hemen cevap yazmalıyım dedim öyle sevindim ki herşeye rağmen aşkınıza sevginize sahip çıktınız yuvanızı kurdunuz artık sizi kimse üzemez emin ol kapınızı kapatın ailelerinizle çok görüşmeyin benden tavsiye artık bebiş haberlerini bekliyoruz
ömür boyu mutlu huzurlu olun inş.:nazar:

Hayırlı olsun yavrum....Nasıl yaparsın bilmiyorum ama kayınvalidenden olabildiğince uzak dur....resmiyeti koru....herşeyde hayır vardır....senin içinde hayırlısı buymuş demek....mutluluklar dilerim....

oyoyoy. 20 gündür yoktum da en güzel dönüş hediyem burası oldu sanırsam :) winston bacı fotolarını da gördüm iyice sevdim seni, ne güzelmişsin kendin de. diğerleri gibi ben de sana tekrardan mutluluklar diliyorum. ee şaka maka 1 aylık evlisin artık, vakit ne çabuk geçiyo. daha 1 ay önce konunu okurken tırnaklarımızı yiyoduk :) iyi ki evlenmişsin, enişte beyin gözleri güzel bakıyo sana maşallah. Allah hep daim eylesin bu güzelliğinizi, bozmaya kalkanları da KAHRETSıN. amin.

bu arada passiflora iyi geldi mi?
tavsiye eder misin :1:

Birden "winstonlight" yazısını görünce "Aaa birisi adıma topik açmış dedim" sırnaşık şey
Meğer benim albümüm hortlamış sositososito
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Passiflora içkiyle karışınca iyi geldi, pek hatırlamıyorum düğünümü kafamçokkarıştı

Birden "winstonlight" yazısını görünce "Aaa birisi adıma topik açmış dedim" sırnaşık şey
Meğer benim albümüm hortlamış sositososito
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Passiflora içkiyle karışınca iyi geldi, pek hatırlamıyorum düğünümü kafamçokkarıştı

bende şaşırdım nasıl görmedim ki daha önce bilmiyorumkismile
nikah nerde oldu canım?
salon çok güzel gözüküyor opuyorumnanaktan

Back
X