Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

saçlarım uzamıyo cildim bozuldu tırnaklarım kırılıyo

bunların hepsi sağlıksız we işlenmiş yiyeceklerden

önceden ayda bir saç keserdim ben hemde kendim keserdim

şimdi 2 sene olucak neredeysi 10 cm uzamadı yaa

yyaaaafff amma konuştum haaa

biri bna bişi desiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

saçlarım uzamıyo cildim bozuldu tırnaklarım kırılıyo

bunların hepsi sağlıksız we işlenmiş yiyeceklerden

önceden ayda bir saç keserdim ben hemde kendim keserdim

şimdi 2 sene olucak neredeysi 10 cm uzamadı yaa

yyaaaafff amma konuştum haaa

biri bna bişi desiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

saglıksız bslendıgınden ve suyu az tukettıgınden cıldın bozulur canım estetısyenım ben su ıcerde bol sebze meyva yersen cıldını ıcten duzeltmıs olursun dıstanda gunluk losyonla temıslemen lazım nemlendırıcı kullanman lazım..tırnaklarının kırılması d vıtamını eksıklıgını gosterıyo bı kan sayımlarını yaptır....d vıtamınıne(folat)çinko degerıne baksınlar...kansız olup olmadıgın arastırılsınnn

Son düzenleme:
saglıksız bslendıgınden ve suyu az tukettıgınden cıldın bozulur canım estetısyenım ben su ıcerde bol sebze meyva yersen cıldını ıcten duzeltmıs olursun dıstanda gunluk losyonla temıslemen lazım nemlendırıcı kullanman lazım..tırnaklarının kırılması d vıtamını eksıklıgını gosterıyo bı kan sayımlarını yaptır....d vıtamınıne(folat)çinko degerıne baksınlar...kansız olup olmadıgın arastırılsınnn

tşk ederim kuzum.. aslında bildimiz şeyler ama işte hep başkalarının bizi dürtmesine hadi demesine uyarmasına ihtiyaç mı duyuyorus napıyorus bilmiyorum ..

bi arınma programı bulmam lasım önce galiba.. kendimi yani içimi çok pis hissediyorum ,, içtiğim su bile içimde kirleniyor sanki..

1 günlük dahi olsa mutlaka bedenimi toksinde arındırmalıyım ..

meywe detoksumu yapsam .. du bi araştirim .. aklında güsel bi arınma detoksu warsa deyiwr bağa :)))

günaydın kuzucuklar

yarım yağlı sütle yapılmış kocaman neskafemi höpürdetirkene siz çıtır olma yoluna başkoymuş kader arkadaşlarıma da slm edim didim..

kahvaltı da ne yapacağım konusunda zerre kadar fikrim yok

ama bi razdan işe gitmek üzere ewden çıkacağım için yarım peynili simit we çay düşünüyorum

iş yerinde yazamassam akşama görüşürürz

az yiyin bebişleeerrrr

kızz peri sen estetisyen misin anaaaaaaa :53:

evet canım:)))))niye şaşırdın kızzz:)))))

günaydın kuzucuklar

yarım yağlı sütle yapılmış kocaman neskafemi höpürdetirkene siz çıtır olma yoluna başkoymuş kader arkadaşlarıma da slm edim didim..

kahvaltı da ne yapacağım konusunda zerre kadar fikrim yok

ama bi razdan işe gitmek üzere ewden çıkacağım için yarım peynili simit we çay düşünüyorum

iş yerinde yazamassam akşama görüşürürz

az yiyin bebişleeerrrr

sabah 7,00 kalkınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su

kahvaltı 7,30:1 tatlı kasesı çıtır müsli

ben bunları yedım sımdılık..bırazdan bende markete gıdecegım lıght sut ve ekmek alacagım oglene yumurtalı salata dusunuyorum bakalımmmm fıkrım degısebılır netımın son gunude 21ymıs yahuuuuuu:)))))))))))))dun 18 yazıyodu anlamadım valla bgunde 21ı yazıyo.....:1:

npıyım bıhtercim yaaaa işte herzamankı seyler......sabahkı aramdakı nesafemı ıcemedım kızlar kızım huysuzlandı...

menumu guncelleyım ;;;;

öğle yemeği saat 12,00..1 tabak yogurtlu makarna

15,00...1 fıncan lıght sutlu nescafe

akşam17,30/18,00..1 tatlı kasesı lıght sütlü çıtır müsli

umarım makarna kılo yapmaz ya:((((bırden cok acıkmıstımmm ama Allahtan yag yok ıcınde lıght yogurtluydu:))))):56:

npıyım bıhtercim yaaaa işte herzamankı seyler......sabahkı aramdakı nesafemı ıcemedım kızlar kızım huysuzlandı...

menumu guncelleyım ;;;;

öğle yemeği saat 12,00..1 tabak yogurtlu makarna

15,00...1 fıncan lıght sutlu nescafe

akşam17,30/18,00..1 tatlı kasesı lıght sütlü çıtır müsli

umarım makarna kılo yapmaz ya:((((bırden cok acıkmıstımmm ama Allahtan yag yok ıcınde lıght yogurtluydu:))))):56:

her zaman yemiyorsan problem değil canım yaaa
yanında da ekmeksiz yersen salata yada yoğurtla güzel bir menü olur işte :) takma kafana

ıyıyımde cnm sıkılıyorrrr...ıstersenn ara öğününde sana naneli gazoz ısmarlayabilim:)))))ferahlarsın))))))kokolu musda olabılır yanında:))))):1:

ayyyyy evet çok isterdim gerçekten ya karşılıklı hüpletirdik
ben sana yeni tarifler uydururdum :)

ne oldu şeker yaa neden canın sıkkın anlat bulalım çaresini

ayyyyy evet çok isterdim gerçekten ya karşılıklı hüpletirdik
ben sana yeni tarifler uydururdum :)

ne oldu şeker yaa neden canın sıkkın anlat bulalım çaresini

yok cnm moral bozuklugu deılll:))))yapacak bı ıs olmamasındannn...esra erolu ıslıyorum ıste napıyım kızım uyuyo......bgun 3lt su ıctım....sabah 69 gosterıyodu tartı cok mutlu oldum....ama ayın 23u onemlı tabıkı:)))))

sen ögretmenmısın:25:

yok cnm moral bozuklugu deılll:))))yapacak bı ıs olmamasındannn...esra erolu ıslıyorum ıste napıyım kızım uyuyo......bgun 3lt su ıctım....sabah 69 gosterıyodu tartı cok mutlu oldum....ama ayın 23u onemlı tabıkı:)))))

sen ögretmenmısın:25:

yok canım bizim firma yurt dışı ortaklı bir firma

ama hafta sonları arkadaşıma ait olan kapalı yüzme havuzunda benim bıdıklar var 5-6 yaş onlara yüzme dersi veriyorum çok seviyorum
lisanslı yüzücüyüm

yok canım bizim firma yurt dışı ortaklı bir firma

ama hafta sonları arkadaşıma ait olan kapalı yüzme havuzunda benim bıdıklar var 5-6 yaş onlara yüzme dersi veriyorum çok seviyorum
lisanslı yüzücüyüm

ayy cnm dıyete ıhtıyacın yokk ozaman:))sadece yuzerek formuna kavusursun yagdan undan sekerden uzak kalarak.....

işe başlayacakmısın bebişin büyüdüğünde
eğer başlayacaksan şimdi evde olmanın keyfini çıkar
bi daha geçmez ele valla :)

ayy cnm dıyete ıhtıyacın yokk ozaman:))sadece yuzerek formuna kavusursun yagdan undan sekerden uzak kalarak.....

aslında öyle ama onlarla uğraştığım için henüz yüzemiyorum onlara öğretme çabasındayım daha.
biraz öğrendiklerinde beraber yüzebiliyoruz
yada onların dersi bittiğinde ki bende bitmemiş olursam yarım saat yüzüp öyle çıkıyorum :)
ama sezonu yeni açtık inşallah bu yaz vereceğim

Back
X