- Konu Sahibi winx perisi
günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkese
7de kalktım kahvaltımıda sımdı bıtırdım....
7,00 3 adet kuru kayısı yarım lıtre su
7,30..1 tatlı kasesi lıgt sütlü çıtır müsli
valla sabah aksam müsli yıyıncede cok guzel kılo verılıyor....yalnız ben 65e duseyım normal kahvaltımı yapıcam aksamları sadece muslı yıcem hafıf gecırmek ıcın bu ne kardesım bıkkınlık gelmeye basladı...müsliyi gorunce ıstahım kapanıyor ama surda 65e ne kaldı 4 kılocuk:))))yarında serbest gun dusunuyorum kızlar abartmadan herseyden yesem ptesı dewam etsem hem vucutta sasırmıs olur.....oglene yagsız menemen dusunuyorum yanında 1dılım ekmekle..dun esıme yapmıstım 2 lokma aldım yaglıydı hemen kestı...demekkı yaglı yemeye yemeye vucut alıstı..yaglı yıyınce rahatsız oluyorum....onun ıcın yagsız menemen oglen bekle benı cok pis geliyorum.....:))))
bgun hava cok guzel ama ben cıkamıcam evde temıslık gunu bgun yarın esım ıızn kullanırsa mogana gıderız ınsallah
hepınızı sevıyorum kızlar öğle saatlerınde tekrar gelırım.....öpüldünüzz....

bir nuri alço atasözü derki:
kasmayın kendinizi yavrularım:))))))
7de kalktım kahvaltımıda sımdı bıtırdım....
7,00 3 adet kuru kayısı yarım lıtre su
7,30..1 tatlı kasesi lıgt sütlü çıtır müsli
valla sabah aksam müsli yıyıncede cok guzel kılo verılıyor....yalnız ben 65e duseyım normal kahvaltımı yapıcam aksamları sadece muslı yıcem hafıf gecırmek ıcın bu ne kardesım bıkkınlık gelmeye basladı...müsliyi gorunce ıstahım kapanıyor ama surda 65e ne kaldı 4 kılocuk:))))yarında serbest gun dusunuyorum kızlar abartmadan herseyden yesem ptesı dewam etsem hem vucutta sasırmıs olur.....oglene yagsız menemen dusunuyorum yanında 1dılım ekmekle..dun esıme yapmıstım 2 lokma aldım yaglıydı hemen kestı...demekkı yaglı yemeye yemeye vucut alıstı..yaglı yıyınce rahatsız oluyorum....onun ıcın yagsız menemen oglen bekle benı cok pis geliyorum.....:))))

bir nuri alço atasözü derki:
kasmayın kendinizi yavrularım:))))))
Son düzenleme: