- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi winx perisi
yarın ogle yemegımı bırazdaha azaltmam lazım :26:![]()
ee çok bişey yememissinki kuzum walla nazarlardan korusun :Rabbim gerçekten ii gidiyon :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın ogle yemegımı bırazdaha azaltmam lazım :26:![]()
ee çok bişey yememissinki kuzum walla nazarlardan korusun :rabbim gerçekten ii gidiyon :))
Sımdı yuruyusen geldım 1 saat yurudum kızımla:))suanda güllü yeşil çayımı ıcıyorum 1,5 lt su bıttı:))
pericim yürüyüş yapmışsın tebrik ederim süpersin canım kızartmaları yaktın bitti gitti işte![]()
benimde ilk başta öyle geliyo sonra artıyor canım önemli olan dediğin gibi her ay olmak
bende bugün çıkabilirsem yürüyüşe çıkcam çok faydası var :129:
geldm şükür
bende sizin aranıza katılabilirmiyim?
kilom 62.400 gr :)
Evt herkese merhaba:))bgun aksam yemegını bıraz erken yedım dayanamadım hem daha ıı olur belkım dedım:)))toplam menuyu hemen paylasıyorum arkadaslar;
not:aksamda ıkı kase cunku aralar yok ekmek yok oglende dogru durust bı yemek olmadıgı ıcın aksam erken yedıgım ıcın ıkı kase oldu arkadaslar....
Sabah kahvaltı:8,00 1 tatlı kasesi meyvalı müsli
saat 11,00 1 fıncan güllü yeşil çay
öğle:12,00 1 çorba kasesi yoğurtlu yagsız KABAK(4 CORBA KASIGI AMA DOLU DOLU DEIL)
12,30--1 fıncan yesil çay 3 adet kuru kayısı
16,30--1 fıncan yeşil çay
akşam 17,00:2 çorba kasesi ballı çıtır müsli:))
kesınlıkle ballı çıtır müsliyı denemenızı onerırım**ite**nin marka verılmesı yasak oldugu ıcın tersten yazdım:)))))allahtan marka vermedım yanı bıde versem ne olcaktı acaba:))))![]()
:))))) alemsin kıısss:))) ballı çıtır müsli .. Denicemm..
Kilom 75 ti .. Bu sabah 74 olmuşum canım ..